103

Анонимен

преди 2 години

До българин "Нещо се правят на ударени британците а? Гаранция че са напълнили памперсите! Бре цял самолет и патрулен кораб.Та слепи ли са че не са ги видели?-:) Айде айде!" А кой е казал, че не са ги видели? Те казват, че не са ги обстрелвали, нито че са навлизали в руски териториални води.

102

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПРИКЛЮЧИЛА АКО НАПАДНЕ КОРАБИ НА НАТО , БРИТАНИЯ Е ЧАСТ ОТ НАТО!

101

Анонимен

преди 2 години

До Млад Гларус "Да ме светнат старите гларуси, как беше схемата? Унгарка 5 точки, белгийка 4 точки, германка 3 точки, чехкиня, 2 т. полякиня 1 т. рускиня минус 3 точки" Точно. Така беше и преди 35 години га бях млад и сега пак е същото. Само дето тогава още нямахме никакъв избор с кой, а и рускините още бяха "братски". Сега вече има толкова голям избор, че за рускиня трябва минус 20. А и опасността от СПИН при тях доста се е покачила. Препоръчвам да ги избягваш.

100

Iordan Ivanov Geolog

преди 2 години

Сканиращото проучване подава че движеща се цел е пълна с домашни хора облечени с малки мъжки полови членове развъждани експериментално и на МАРс последните над 49 000 години

99

Бунгар

преди 2 години

Русия го има Черно море за бащиния. Не Британия анексира Крим. Разбираемо е да драпат със зъби и нокти за задържат този прозорец само за тях. Русия е огромна къща с три прозореца само.

98

Warnings about MARS

преди 2 години

Военна техника от МАРС следи този плавателен съд в малкото море южно от подава на снимката резонаторно проучване ...

97

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 121 "ААааа, сега разбрах. Понеже руснаците не са силни във футбола и ингилизите и хамериканците набраха кураж. Помислиха си, че една война е просто нещо като футбола. Просто търкаляш кожено кълбо, както там го наричат и гооооол." Ехаааа, затова ли руския шеф на Комунистите иска да праща целия им национален отбор в Африка? :))))))))))

96

Циганин Комунист

преди 2 години

Всичко което казват руснаците е лъжа.Ние в България вярваме на нашите господари англосаксите на които сме дали обет да лижем ....... Не може в света да има друга правда освен на белите господари!Призовавам ви братя не вярвайте на православна Русия тя отказва да се подчини и затова трябва да я мразим!П.ПЦитат"Не народ а ***" край на цитата.Познайте кой го е казал?

95

Анонимен

преди 2 години

До до 97/117 "А ти откъде знаеш, че не го обмислям?" Знам, щото русофилите сте възможно най-големите тарикати и сметкаджии (вие затова сте русофили, ако може да закачите нещо без да правите нищо особено). Много ви бива по приказките във "вярност", но като трябва да го направите и изчезвате с 300, а в България точно ви е рай, щото руснаците това го имат като тяхна зона и хвърлят по вас от време на време по нещичко, чрез техните платени партийки :))))

94

Анонимен

преди 2 години

ААааа, сега разбрах. Понеже руснаците не са силни във футбола и ингилизите и хамериканците набраха кураж. Помислиха си, че една война е просто нещо като футбола. Просто търкаляш кожено кълбо, както там го наричат и гооооол.

93

Анонимен

преди 2 години

До Ами сега "МО на Русия побликува видео което показва гонитбата и обстрела, което доказва че Англичаните лъжат!" Никакъв обстрел не показват. Както и никаква "гонитба". Вижда се един малък кораб, който се насочва към британския кораб и дотам. Ами сега? :)))

92

Млад Гларус

преди 2 години

Да ме светнат старите гларуси, как беше схемата? Унгарка 5 точки, белгийка 4 точки, германка 3 точки, чехкиня, 2 т. полякиня 1 т. рускиня минус 3 точки....

91

до 97

преди 2 години

А ти откъде знаеш, че не го обмислям? Няма по зальохана държава от Бг. Впрочем и Африка е опция, поне ще останат настрана от нова световна война, понеже никой не ги слага в сметката.

90

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Гавра с Рашка. Британски кораб си минава спокойно през украинските води, руснаците си гърмят във въздуха, корабът не се отклонява от курса си. Защо не го плениха както направиха с украинските катерчета въоръжени с една картечница.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 110 "Защо Великобритания се изтегли от украински води? Защо избяга от украинската територия? Край на Крим на Украйна" Интересно как точно е "избягала от украинска територия", като британците казват, че дори не е имало инцидент : т.е. всичко си е протекло според планувания курс. Излиза, че фейк навилзането е било съпроводено от фейк предупреждение, последвано то фейк промяна на курса и фейк изводи. :))))

88

Ами сега

преди 2 години

МО на Русия побликува видео което показва гонитбата и обстрела, което доказва че Англичаните лъжат!

87

Умно село

преди 2 години

Натовците имат Черно море за тяхно и всеки божи ден го изследват от въздуха с разни военни самолети идващи от Англия, Италия и Гърция. Какво толкоз търсят? - питаме се в кръчмата. Няма кой да ти каже, всички политици са се умълчали пред изборите и не смеят да гъкнат сакън да не ги пришият към някой списък.

86

Анонимен

преди 2 години

Британският капитан е отивал на посещение на натовската военноморка база Севастопол.

85

Анонимен

преди 2 години

До До 103 Ко? Малииии. Какво бе, другарю, доядя те, че някой, който не може да понася руснаците е ходил там ли, докато ти, големия русофил не си стъпвал? :)))))))

84

Анонимен

преди 2 години

Защо Великобритания се изтегли от украински води? Защо избяга от украинската територия? Край на Крим на Украйна.