163

Тикволандия

преди 2 години

До Иван: "Руската теза разбрахме. Време е и за малко нормална журналистика все пак..." --------------Да, време е. И коя е нормалната журналистика според теб? Няма значение кой крив, кой прав, да пишем по опорната точка "Всичко срещу Русия". И да не забравим да споменем и Путин.

162

Нищо ново

преди 2 години

Сателитна снимка може да покаже къде е бил британският кораб. Екипажът на кораба няма как да не е знаел къде се намира, но сега се правят на "ни лук ял, ни лук мирисал".

161

Иван

преди 2 години

Точната новина е : Братушките водили битка с английския агресор и успешно го отблъснали. Агресорът останал в неведение за това.....руската телевизия има за какво да говори а Путин помпа мускули пред телевизора....

160

Първо

преди 2 години

Путин открадна Крим ,сега краде и Черно море и заплашва чужди кораби.Жужето от Кремъл е най-голеият крадец в света

159

Иван

преди 2 години

Руската теза разбрахме. Време е и за малко нормална журналистика все пак...

158

Тодор Живков

преди 2 години

Ко толкуз станал, руснацити пак пуснаа *** на западналити памперси. Ши ги ликуат со психолог у Румъния кат Доналд Кук и туй е. Туй куриту ши ши си намери друг екипаж с по гулеми памперси.

157

До анонимен 182

преди 2 години

Ами чети бе, момче! Аз ли да те просвещавам? Крим и бил на таврите, скитите, май и иа сармагите, имало е гръцки полиси, готи, ПРАБЪЛГАРИ, хазари, генуезци, татари. Те са били много агресивни, подпалили са Москва, после са го отнесли при Молоди. И накраяПотьомкин. Това - накратко. Чети!

156

izh

преди 2 години

Голямо помпене на самочуствие на съветските еничари по нашите земи. Един смятал в километри, пък друг смятал в мили, абе шум да се вдига. Щото те от миноносеца - балъци и не познават международното право или манталитета на постсъветската държава. просто тест на системата и при това абсолютно безопасен, кой западняк ще изложи на опасност личния си състав? Това го има другаде, в тия държави дето и нашите комунолапачи не искат да емигрират, Да си спомним пожертваните войничета в Ченобил

155

Анонимен

преди 2 години

Ей кеф ..а защо не са го потопили ,то възможно Полувината екипаж да са гейове )

154

Анонимен

преди 2 години

Русия - империя на злото! Колко болка и мъка ни е от чинила, особено след узурпаторите откраднаха божественно постановената власт от царете!!!!

153

Анонимен

преди 2 години

Русия -приятел на Украйна пази украинските води.Крим е Украйна !

152

Всъщност до 181

преди 2 години

А ПРЕДИ ПОТЬОМКИН - ЧИЙ Е БИЛ КРИМ??? ИЛИ ИСТОРИЯТА НА КРИМ ЗАПОЧВА И ЗАВЪРШВА С ПОТЬОМКИН?!?!?

151

До Крим не е руски

преди 2 години

Влез в Гугъл Земя и виж къде е границата. Крим е руски откакто храбрите бойци на княз Потьомкин го завладяха завиноги за Русия, а Императрица Екатерина Велика го узакони с указ. Шотландия може да излезе от UK, Калифорния, Аризона, Тексас, Ню Мексико, Невада да излезнат от САЩ, но Крим ще бъде руски! Понял, за-***-нец!

150

ВънСатаНАТОотДомаМи

преди 2 години

Краварете периодично дърпат Дявола за опашката, ама май ще играе тоягата .

149

Анонимен

преди 2 години

До до 173/177 "ползваш изтърканите номера като ти зададат неудобен въпрос да скачаш на друга тема. Май ти написа нещо от сорта Джуджето...." Прави си, Джуджето го прави това, аз не. Ти май си леко неадекватен. Не разбра ли, нарочно го описвам така, защото той е СУЕТЕН! Големия КГБ "мъжкар" е една суетна булка. :))))

148

до 173

преди 2 години

ползваш изтърканите номера като ти зададат неудобен въпрос да скачаш на друга тема. Май ти написа нещо от сорта Джуджето....

147

Анонимен

преди 2 години

До до 173/175 Само ти показах, че използвам комплексите на Бога ти. :)))))))

146

до 173

преди 2 години

мужиците какво са избирали си техен проблем, твоя е че си елементарен и характерицираш човек по външни черти. Колко по простичко да ти го напиша.

145

Анонимен

преди 2 години

До до 165/169 Жалко, че Бога ти не мисли така и накара мужиците да си го изберат за най-красивия мъж в Русия. Прееееееедстави си! :))))))))

144

до 171

преди 2 години

хайде нещо смислено напиши