123

Анонимен

преди 2 години

стига с тез миноносци бе, това е кораб по класификация на НАТО Дистройер Разрушител, ескадрени миноносжи са някаква съветско рурска класификация.

122

Анонимен

преди 2 години

Между другото, за русофилчетата, които тук лъжат за радушното посрещане от местното население: първото нещо, което руснаците направиха, след като влязоха в Крим и установиха административен контрол, е да извършат етническо прочистване: премествайки между 15 и 20% от оригиналните заселници - татари, извън полуострова. След това дадоха ултиматум на всички "чужденци" до една година да си продадат имотите в района. Накрая, въпреки протестите на останалите, разкопаха единствения натурален резерват.

121

Анонимен

преди 2 години

Ако бяха го потопили щеше да се разбере в чии води е бил сега може да се говори всичко.

120

Анонимен

преди 2 години

И като използвахте оръжие ко стана :)

119

Krom

преди 2 години

До До Krom 141 - хайде бе човек! Кажи сега, кога руснаците ще са богати като японци? Кога руския стандарт ще надмине японския? Кога една Лада ще се разменя срещу три Тойоти? Какво се срамуваш? Нали държат Курилите - това трябва да им помогне - или бъркам?

118

Krom

преди 2 години

До Анонимен 142 - така е другарю! Хората искат да бягат на талази при Путин и Лукашенко, защото им е писнало от демокрация. Искат бой по манерката и крепостничество. А, и еФтина водка. Единствено българските русофили искат да стоят тук, в презрените демокрации, защото са "бойци" на тихия фронт, разбира се.

117

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142 "Кримчани кога са заявявали, че искат да бъдат освобождавани? Нещо ми убягва. Там имаше референдум и хората ясно заявиха, че си искат Русия." Референдума беше проведен под дулата на руските автомати. :))))

116

Анонимен

преди 2 години

До Krom Русофилите, понеже са неграмотни, си мислят, че като вкарат някоя натуралистична селЕния и доставят големия аргумент. Особености на психиката. :))))))

115

Krom

преди 2 години

До До Krom - я обясни по подробно, щото не ти се разбира "мъдростта".

114

Анонимен

преди 2 години

Кримчани кога са заявявали, че искат да бъдат освобождавани? Нещо ми убягва. Там имаше референдум и хората ясно заявиха, че си искат Русия. И ще ви кажа, че и в републиките много хора изпитват носталгия по ссср. Това лесно може да се провери във форумите, а при евентуална война този факт съвсем не е в полза на запада. На хората им писна да живеят в демократична несигурност. А в щатите милиони хора живеят в колите си и всичко, което имат се побира на задната седалка. Който е бил там и е видял с о

113

До Krom

преди 2 години

Не реви на чужд гроб, че не знаеш къде му е главата!

112

Анонимен

преди 2 години

Пуцайте си на воля, само гледайте да не улучите, че да не ви се стори тясна необятната. ; )

111

Анонимен

преди 2 години

От кога Великобритания граничи с Черно море

110

Krom

преди 2 години

До Спокойно - съвсем спокойно! А руснаците ще стигнат японските стандарти пак по това време - когато цъфнат налъмите!

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 134 "а то НАТО нарушител Англия с кралицата политически го отнасят с мъмренe" Винаги ме е забавлявало как русофилите просто започват да мислят в контекста на твърденията на Москва. Реалността е, че във Великобритания Министъра на Отбраната открито си нарече оптитите на руснаците да лъжат "дезинформация", а също и че Русия редовно прави такива лъжливи изпълнения. Целия свят се смее на Блатото, само българските русофили изпадат във овчедушен възторг.

108

Спокойно

преди 2 години

и украинците ще си вземат Крим, и японците курилите, когато обаче както се казва цъфнат налъмите! Мечтите са безплатни!

107

Krom

преди 2 години

До Поп Грую -мне бе, нищо не си разбрал. Ще отбият за "ремонт" на турбината на руския док - този на който рашъните оправят на "Пушещия Кузя" катализатора. Щото последния път почти потъна, та напоследък си е там. Да не глътне вода при следващото плаване.

106

Анонимен

преди 2 години

Тоя английски разрушител нарушител на НАТО ли е или на Англия,щом са извикали английския военен аташе,ако е на НАТО то направо Байдън да извикат като върховен с подчинените му по НАТО аташета,а то НАТО нарушител Англия с кралицата политически го отнасят с мъмрене,е що като те не са искали разрешение въобще там да преминават даже през Босфора по документи на оформление на името на Англия,като военен флот под флага им,а са минали под чий основен,като останалите как окачени са само знаменца за фест

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 130 "Така се пази държавна граница." С фейк нюз?

104

Анонимен

преди 2 години

Така се пази държавна граница.