145

Не пипайте

преди 2 години

Рашков да не се пипа. Всяко негово проява увеличава гласуващите за ГЕРБ

144

Този тулуп

преди 2 години

Да се маха

143

Рашков

преди 2 години

Тупаме топки всякакви, взеаме ефтино !

142

Иван

преди 2 години

Тупкат ви главите Рашков така ви тупкат, че скоро ще се пръснат като балони. Мошеници!

141

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах, този и към ВСС ли има претенции?Щото в последната конструкция на държавност, приехме три независими власи. Парламент, изпълнителна и съдебна. Този превратъджия иска пълната власт или как?Не стига че е назначен и управлява без парламент, сега и на съдебната власт скача!А не е ли време да го поставят същите на място.Реално те в момента са единствена опора на държавността.

140

Абе

преди 2 години

Да питам!Освен политици с имоти в чужбина има и много обикновени българи също собстветици на имоти!Та те нарушават ли закона като не ги декларират!

139

Иван

преди 2 години

До ЙОЦО ГЛЕДА, Да не забравяме че Йоцо е сляп, а трола е платен.

138

ЕДИН ЛУД ПОГЛЕД

преди 2 години

ДЕДКО ИЗЧАГЪРТА НАЧАЛНИЦИТЕ МВР И ПОДПУКА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ, КОИТО СА РАЗСЛЕДВАЛИ ПРИБРАНИТЕ ЕДРИ ОЛИГАРСИ- ЦЕЛТА- СПЛАШВАНЕ- УМНАТА ЧЕ И ВАС УВОЛНЯВАМЕ!

137

Анонимен

преди 2 години

Рашков веднага на съд от къде има милиони евро и много къщи?? Когато и да го убият все ще е късно

136

Иван

преди 2 години

До Сина А фактите? Или по късно у а може и никога.

135

Кирил

преди 2 години

Абе тоя ходи само при Диков и в БНР където работи любовницата на Александър Маринов-стратегически съветник на онзи от Славяново .Що ли ?И си мисли,че сме забравили как се наемете в БТВ.Абе жалка работа.

134

Анонимен

преди 2 години

78 Тошко *** е ***, като шефа си. Само не ми е ясно, защо си пуска косата, другият бръсне и носи обеци, рокерски дрехи, като са *** чалгари.

133

Анонимен

преди 2 години

76 Да не мислиш, че лобирането за Русия-свалянето на санкциите, което Радев повтори в Брюксел само преди дни, в редките си посещения там, за сделката с Грипен-ите, с руско участие, покриването на руските шпиони, са безплатни? Руснаците умеят да ценят щедро, верността на своите слуги.

132

и те така

преди 2 години

рашков , след изборите топката ше се тупа в челото ти , и то силно .

131

Влак GT

преди 2 години

Слушах предаването в 12 +3, пиянски брътвежи. Алкохола на никого не прощава. Преди интервюта трябва да ги проверяват с дрегер. Едни пият от мъка, други от радост, а този от сутринта.

130

Анонимен

преди 2 години

84 Какъв Дянков, дори да седял вблизост, всички видяхме нерегламентирана среща между митничар с лоша слава, та макар и неработещ в момента, като такъв и президентски съветник/някои неща не се правят, щом си на такъв пост/. Видяхме плик, който той с поглед си поиска и тръгва сам. Явно, не е идвал до мястото на срещата, извършена по всички правила на класическата конспирация, за кутия шоколадови бонбони "Амфора" и КокаКола. Другото видео, как си купувал пури и алкохол, не доказва нищо.

129

Анонимен

преди 2 години

ВИЖ КОЛКО ТИ СТРУВАТ МИНИСТРИТЕ- СТОИЛОВ- ГЕРБ СА НАРУШАВАЛИ ЗАКОНИТЕ ЗАКОННО....

128

ПРЕВРАТАДЖИИ

преди 2 години

РАШКОВ- ТИ СИ ЕДНО ИЗКУФЯЛО СТАРЧЕ- И СЕА КЪТ ИЗЧАГЪРТАТЕ ГЕРБ КО НИ ЧАКА- ЕВРАЗИЯ- ПРЕДАВАЙТЕ ТОЯ ПЛАН НАЙ ПОСЛЕ ЧЕ ГЪРЦИЯ ПРИБРАХА ПОМОЩТА, А ВИЕ КАКВО ЧАКАТЕ, НАЛИ МИСЛИТЕ ЗА НАРОДА.

127

до 146

преди 2 години

Така е. Хората на Радев или така наречените Радевисти не са алтернатива защото те самите са продукт на системата, която уж искат да подменят. Няма как продукта на системата на подмени системата. Те са обременени от тази система. Дори навремето когато Бойко Рашков се кандидатира за Главен прокурор-президента по онова време Петър Стоянов върна кандидатурата му под предтекст, че главен прокурор може да е само човек, който ще внесе спокойстие в страната и не е партиен.Тези качества Рашков нямал.

126

анонимен

преди 2 години

Досега служебното правителство показва само компромати и никакви доказателства!