185

Тупай Сияко

преди 2 години

Топките, другарю Рашков.... !

184

Наблюдател

преди 2 години

Както разбрахме, демокрацията за България е започнала след 20м-часов разпит на Евгени Михайлов от същия днешен Рашков! Тогава Рашков е крещял: "Никога няма да ви дадем власт на вас!" Днес демокрацията завършва жизнения си път за България с репресиите и разпитите на същия Рашков !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ура ! Следват Белене - Евразия- национална катастрофа - край на България !!!!!!!!!

183

Анонимен

преди 2 години

А апартаментите на рашкоф? Разследване? Кога? От къде са парите за тях? Защо са толкова много?

182

Анонимен

преди 2 години

Боби Бога адвокатски , хванах те за топките!!! Дърт ***! Крадлив измамник ! Къде са парите за голямата къща ? И ти ли имаш сметки в чужбина ?Хванахме те на тясно !Утре си на разпит под 1

181

Лойко

преди 2 години

Мазно комунистическо ченге. Една дума няма истина в говоренето му.

180

Недоразбрал

преди 2 години

Егати сайта?!Занимават ни само с глупостите на Рашков и на цялата червена банда,а нищо не пишат за имотите му за милиони,дали е проверяван за платени данъци и дали ги е декларирал ,когато е заемал цял живот държавни длъжности и няма как да притежава толкова богатства само от една заплата?!Същата работа с татуирания мафиот ,шеф на НАП?!Първи крадец на републиката?!

179

АЗ БЪЛГАРИНА

преди 2 години

До BACKOЗащо говориш за събития от преди 29години , когато толкова много закони се промениха , настроиха се по европейските критерии , а ти ми говориш за неща от соца!!!

178

Анонимен

преди 2 години

До до 191Ти не си син, ти си малоу-мен ***, след като вЕрвша на бойкикевото муле, известен като най-добрия приятел на Доган....справка мария бойкикева.

177

Анонимен

преди 2 години

Кога ще проверите колко милиона е "спестил" от дънъци настоящия шеф на НАП, спецов??? До кога ще лъжете за подслушвания, канибализъм и други, и ще се правите на умрели плъхове за данъчния престъпник спецов, и за имотния мафиот рашков?

176

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков по подобие на Цветан Цветанов е прибирал имоти. Направил си е брачен договор, чрез който крие имуществото си пред обществеността. Очевидно над него има чадър. Това заяви юристът Даниел Божилов по повод придобитите апартаменти и къщи от вътрешния министър през 2019 г.

175

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри най-скъпоплатеният в България със заплата от-15000лв. и той беше командващ на ВВС?И като такъв и той носи отговорност

174

до 191

преди 2 години

Аз съм твърдо син, сега вече за ДА, България и приемам повече Рашков , отколкото мутрата Борисов. Това е истината. Дори и комунистите се оказаха за предпочитане предТиквата и Шайката. На второ място в света по смъртност от Ковид 19...дори и само за това сте за затвор......

173

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

Стига сте ревали бе ГЕРБераси! Свърши вашата! Трета, трета пол. сила сте! Докъде я докарахте, за два месеца сте след БСПто и напът и след ДПСт0!

172

Я !

преди 2 години

И какво стана сега ? Тоя ръб , със стъкления поглед нали по цял ден искаше махането на главния прокурор ? Защо така изведнъж секна и неговия порив и порива на попа Дионисий-Зарята, на сестра Галева и сие ....???? Е, зищо, бие ? Къвеши погледна страшно и вси проституиращи замряха - няма да се пипат и питат прокурори ! Нито в Европа , нито в държавите ! И каква стана тя ???

171

съвет

преди 2 години

Бойко Рашков да прочете житието на Трайчо Костов. Такава е съдбата на истинските комунисти. Язък за награбеното недвижимо имущество.

170

До Радев къде е?

преди 2 години

Скрил се е някъде и трепери като мишка. Защото е страхлив и безхаберен.

169

Б. Б.

преди 2 години

До Радев къде еБил е командир в Равнец, а не в Граф Игнатиево откъдето е загиналия пилот.

168

Омерзен

преди 2 години

До BACKOЖалко , защото не познаваш Конституцията на Република България !

167

АЗ БЪЛГАРИНА

преди 2 години

Рашков , как ще отговориш на Евгени Михайлов? За когото прехода е започнал 1990год. със 20часа разпит от следователя на БКП Бойко Рашков , 20часа без почивка и викове "никога няма да ви дадем да вземете властта !

166

Гацо Бацо

преди 2 години

Абе защо *** се възмущаваха от черния костюм на ген.Мутафчийски ,а за костюма на Рашков нищо не казват ?