105

До 110

преди 2 години

Разбиха ви далаверите.На държавата нищо и няма.Само ще спре поголовното крадене и ще настъпи рестарт.Без некадърни герберски калинки,без овъртолени в схеми политици,без прокурорски чадър,без повече страх от репресии.А дано!Амин!Дай Боже!

104

Експертин

преди 2 години

Мдаааа... Много пушилка се вдига.... Явно има много неща да прикриват.... Я си представете, че за да всичкият този пушек, се крие едно голяяяяяямо почистване на следи на някои другари... Ще видите, как няма да може да се докаже, че другаря Радев в бил предложен за президент от руски шпионин... Няма да се докаже търговията с влияние, просто някакви си записи, случайно изчезнали или повредени... Да ви е честит Уетеца и да си го изберете за втори мандат

103

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Що е републиканец все е от една мафия с мито"разделяй у вадей". Играят си на врагове с рома Борисов. Да живее Царство България !

102

ЧЕРЕПЪТ

преди 2 години

КАК СТАНАХТЕ ТОВА КОЕТО СТЕ-...ЪЪЪ ПРОДАВАХ ФИРМИ, ПОСЛЕ КУПУВАХ...И АЗ НЕ ЗНАМ КОИ СА...ТОЙ НАИСТИНА НЕ ЗНАЕ- ТОЙ Е ЕДИН ***, АМА МНОГО *** ПОСТАВЕН ЧОВЕК, НА КОГО Е *** ЛИ- НА БГ, ДС МАФИЯ, КОЙ ГО ДВИЖИ- КРЕМЪЛ, ЦЕЛТА- БГ В ЕВРАЗИЯ....

101

зелен чорап

преди 2 години

Сектата на зелените чорапи в действия. но само вдигат пушилка, няма доказателства. ращковци само лъжат. Преди години обяви, че Богомил Бонев поръчал убийство. И още търси доказателства. само пушилка вдигат.

100

ЧЕРВЕНИ ХИБРИДЧИЦИ

преди 2 години

ПРАВЯТ ГРЪМКИ РЕВИЗИИ, А МИСТЪР МУСКУЛ ПРЕХВЪРЛИЛ ФИРМА ДЪЛЖАЩА НАД 1 000 000 ЛВ,НА КЛОШАР, А ОФИСЪТ И В РАЗБИТ БОРДЕЙ- КЪФ МОРАЛ, КВИ РЕВИЗОРИ...

99

ЧЕРВЕНИ ХИБРИДЧИЦИ

преди 2 години

109- А ТИ КАК РАЗБРА, ЧЕ НЯМА, МОЖЕ БИ МЯТА БОБ?

98

Анонимен

преди 2 години

До 106 Колко пък да са шепа хора, след като герП не е на власт вече

97

Анонимен

преди 2 години

фАШИСТКА ХУНТА- САМО ЗА МЕСЕЦ ТИЯ РАЗБИХА ДЪРЖАВАТА.

96

До 104

преди 2 години

И си смешен и си жалък.Я кажи,как разбра,че в торбичката има пари?Или си мислиш,че хората са толкова т..пи,че да вярват на всяка измишльотина,пусната от боковата шайка.Вярно,че вожда сам определи какви сте,"аз съм п..Ст и вие сте п.р.ости затова се разбираме",но не всички са такива.Затова използвайте повече въображението си,ако имате такова,а не всички да повтаряте едни и същи опорки.

95

Стига

преди 2 години

Абе спри с гъбите че вече ми писна да ти слушам тъпотиите. А за тези които още му вярват да прочетат манипулациите му сррщу богомил бонев преди 15 години

94

Анонимен

преди 2 години

До До54Видя се резила на съшитата с бели конци режисура с кюлчетата. Нискоинтелигентни режисьори, траги-комичен плитък сценарий. Дори не можете нещо по-реалистично да скроите.

93

Калеко Алеко

преди 2 години

Боже, боже ... министри еднодневки от кремълската кохорта на фигуранта са тръгнали да правят ревизия на държавата. По силата на една конституционна клауза дошли на власт за 2 месеца без никой да ги е избирал .... Избра ги Румбата който се изгаври с българската Конституция, дължавността и институциите в Бългрия, като поведе с вдигнат юмлук шепа улични протестъри - русофили и адвокати на мутрите платени от Черепа и ген.Решетников ... За такива народа е казал: ".... Пази боже сляпо да прогледа ..."

92

Реформатор

преди 2 години

Требе да се тупа топката по реформиране на съдебната система. Реформи, реформи, реформи и пак реформи!

91

Анонимен

преди 2 години

Имаше и един диск от Швейцария преди време с информация, но ни вопъл, ни стон. Както и едни панамски досиета, благодарение на международни журналисти.

90

Анонимен

преди 2 години

В торбичката има пари, подкупът, който митничаря Петков е платл на Пламен Узунов да назначи 19 годишната му племеница без никакъв стаж и без конкурс в Митница Пловдив. Част от тези суми в торничките отиват при Румен Радев, както си личи от къщата му във Виена.

89

Боса по асфалта

преди 2 години

Докъде стигнахме. Комунистически функционер да е министър в държава членка на НАТО и той да говори за морал ...

88

Данко Харсъзина

преди 2 години

Докато селякът карезчия от Хасковско е начело на държавата ще се нагледаме на подли милиционерски номера, откровени лъжи и манипулативни внушения! Во след това всичко ще се върне върху него с десеторна сила!

87

Анонимен

преди 2 години

А ако са честни хора и не крият нищо защо се притесняват от подслушване?

86

Истукан

преди 2 години

Виновниците в пандиза.