512

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е тази есесовщина и фашизъм да получат отмъщение, защото живеем в 21 век и много хора, вкл и деца умряха в България заради Борисов и Гешев. За откраднатите наши пари от Борисов и Гешев да не говорим. Трябва държавата да смачка тези пиявици, далеч по тежка е. Спокойна задушница

511

Анонимен

преди 2 години

Според мен Борисов е раздавал поне по един милион и на министрите от последния си кабинет, че да се правят на такива циркаджии и да се унижават заради този шизофреник. Дано новите служби се разровят хубаво в сметките им.

510

Анонимен

преди 2 години

Еее, Бойко ефенди, припомни си младите години. В любовните игри не е задължително да бъдеш винаги отгоре, налага се и отдолу да бъдеш. Ако си на такава възраст, че вече не можеш да помниш това, спомни си, че при борците има позиция "партер": съперникът е отзад и така те е сграбчил, че кокалите ти пращят, а ти си пувнал в пот и се чудиш как да се измъкнеш. Нерядко от нея се отива към туш. А теб те е сграбчил военен кабинет, като министър на МВР е човек врял и кипял във вашите потайни действия.

509

Балканджи Йово

преди 2 години

Итн- конгломерат от продажници и родоотстъпници.,,Даваш ли ,данаш балканджи Йово, хубава Яна на турска вяра?"Истинските българи не са в Итн .Срам сте за страната ни, комунистически издънки, безродни.Мутрочерепчета

508

До 635

преди 2 години

Ти си доста зле. ,,Да научел поне един чужд език,,???Тъпчо, българският е официален език в ЕС. Кирилицата - също.Срамувай се от себе си, ***.

507

До 1

преди 2 години

Има такъв сценарий.

506

Надблюдател

преди 2 години

Щом служебните "невнятни" ровят чак 2009 година за да изровят нещо против Борисов, значи много са я закъсали! Преди цял язовир пресушиха, за да скалъпят компромат! Това си е направо комплимент за управлението му!

505

До 637

преди 2 години

Догога ще пишеш за тия извращения с някакъв бай Ставри, нещастнико. Пипаш ли ке , докато пишеш тия мръсотии?

504

Паисий

преди 2 години

ГЕРБ членува в ЕНП, заедно със СДС.По тази причина лидерите на тези партии ни представят пред света като демократична страна.ИТН ни излага пред света като показва хора, които се срамуват да се нарекат българи.,,О, неразумний уроде, поради что се срамиш да се наречеш болгарин,, е казал за тия Паисий.Тия ИТН са родени в люлката на съветското робство.

503

Анонимен

преди 2 години

Срам за Президента- родоотстъпник

502

До 635

преди 2 години

Първо български да научи, сиреч както казва поне да мълчи и да се не бара по оная работа поне като говори с журналисти. Скоро чакам онлайн от нужника да предава. Няма да ме учуди

501

Анонимен

преди 2 години

Под всяка статия за баце, "умните" и "красивите" тролят до припадък. Що е просто и арогантно, се"изхожда" тук. Дерзайте, ***! Волът рие, но на главата му пада.

500

Мяу

преди 2 години

Време е да спре да ни краде и да ни излага като нация!! Да върви да научи поне един чужд език!!

499

Серсем

преди 2 години

Първо бате в Бокьо ,а после метла на всички ГЕРБерски некадърници и крадци в Държавната администрация! Глад и мор за некадърници и мазници.като мишоци гонене до дупка! Мачкай Радев! До дупка гони масажира на Тошковите уши! После Сретан ще го дупчи. На стари години ще калайдиса Бокьо кълките.

498

Анонимен

преди 2 години

Гадните черепи -*** отново изпълзяха от тоалетната. Ти да видиш! Пишат неграмотно, но Борисов бил еднокнижник. Много "умни" и "кадърни". Борисов им откраднал парите. Какви пари, неудачници? Вие никога не сте ги имали, а завистта ще ви довърши. Ще се задушите в собствената си злъч.

497

Бойко за затвора

преди 2 години

Бойко трябва да полежи 30-на години в затвора

496

Анонимен

преди 2 години

Къде ли е сега Елена Йончева да направи едно журналистическо разследване за къщата във Виена?

495

Дими Митушев

преди 2 години

До Анонимен 628Прав сте! България е едно красиво и слънчево място, в което милиони щастливи хора живеем в добрина, доверие и любов към ближния. Няма кражби, завист, и злина. И в този оазис на човешка топлина и съпричастност, Бат Боко е първенец по добрини и безкористни постъпки. Затова и пиша, че ще ни липсва! Поне екшъна със сигурност ...

494

Анонимен

преди 2 години

До Дими МитушевКражбите и побоищата при Бойко бяха само във вашите фантазии. Сега това, което пишеш го има всеки ден в новините.

493

НАБЕДЕНИ ЗА ГЕНЕРАЛИ

преди 2 години

ПРАЗНИ ЧЕРВЕНИ КРАТУНИ... КРОЯТ ЛОШ СЦЕНАРИЙ ЗА БЪЛГАРИЯ..............................ПЪРВО ЩЕ OTPEЖAT ГЛАВАТА НА НАРОДНАТА ПАРТИЯ-ГЕРБ.... ПОСЛЕ СЛЕДВА КРАЖБИ ОТ НАРОДА, ФАЛИТИ НА БАНКИ, РАЗПОКЪСВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ....