472

Анонимен

преди 2 години

Червените *** да не лаят много, а да обяснят за лъжата на Радев във Виена?

471

Чистота

преди 2 години

Да не лаят много, а да вдигат заплати и пенсии, че иначе ще ги бесим.

470

хигиена

преди 2 години

Ти си само за народна любов.

469

Анонимен

преди 2 години

До от снимков материалМисля, че сте източили не само този, а поне още 20 язовира за да обвините ГЕРБ. А лятото идва и ще оставите голяма част от селата и градовете без вода.

468

Анонимен

преди 2 години

Най-ме радват мизерните чукани, които се оплакват от 10 години управление на ГЕРБ, но от 30 години живеят в панелки и винаги са били прошляци.

467

Анонимен

преди 2 години

Не ядете асфалт, но ще слушате чалгата на Слави. Предпочитате да ви управлява Слави с многото джипки, но се дразните от Борисов и джипката му.

466

КОЙ ОБРА БЪЛГАРИЯ?

преди 2 години

ОТ... 1944.... ДО 2021..........ЕДНИ И СЪЩИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ФАМИЛИ, ЧИИТО НАСЛЕДНИЦИ СЕГА СА В ЛОНДОН, ВИЕНА, БРЮКСЕЛ, БЕРЛИН, ЧИКАГО..........БОЙКО ВКАРА 4,5 ОЛИГАРХА В АРЕСТТА И ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ ВЕДНАГА ОРГАНИЗИРА ТЯХНОТО ОСВОБОЖДАВАНЕ......СУРОВАТА ИСТИНА....

465

БОЙКО-ВЕЛИК ВОЙНИК

преди 2 години

БИЕ ГИ, КЪДЕТО ГИ ВИДИ..... ГЕНЕРАЛИТЕ ОТ ДС/АРМИЯ /МВР.............................................ИСКАТ ДА ГО ЛИКВИДИРАТ.... БОЛШЕВИКИТЕ, КОИТО ОБРАХА 8 000 000 БЪЛГАРИ...

464

Оня. С булдозера

преди 2 години

Голямото изриване иде .

463

от снимков материал

преди 2 години

Нищо не са източили!В язовира на места беше поникнала трева до колене,а вие твърдите,че е източен за снимка.Кога порасна тревата,или мислите хората за ***?

462

gosho

преди 2 години

До анонименzashtoto v neta e subrana tcyalata istina sugurno

461

Анонимен

преди 2 години

Олигарсите клиенти на прокуратурата са обещали половината от запорираното, след като ги оправдаят. Не могат нищо да му направят на Борисов. Ако можеха щяха да го поръчат. Тая работа не е като оная работа. Рашковци и Радевци само мятат пушилки преди изборите. Всичко е кьор фишеци. Комунистите олигарси изскочиха от списъка Магнитски. Борисов не могат да го обвинят в нищо. Вият като чакали служебното правителство и чистят път на Радев.Но всъщност го закопават умопомрачително.

460

Анонимен

преди 2 години

Не може да каже изречение не е на джипката

459

Карамамба

преди 2 години

Слънцето! Това съм аз

458

анонимен

преди 2 години

До Гедрберските "избиратели"! Бре хора.вие *** ли сте? Говорите само за "доказателства" и си мислите и сте убедени че мутрата "шефа" ви е чист?! Ако жените ви изневеряват,кога мислите че ще ви "признаят"? Таман никога! И очаквате "признание" от мутрата? Ами ЧЕКАЙТ!-:((( Боже боже! Такива хора именно,са гласували за др Борисов до сега !

457

Анонимен

преди 2 години

Какво бръщолеви тоя бе, нищо не му се разбира, в състояние ли е изобщо да каже едно изречение с ясен смисъл?

456

Анонимен

преди 2 години

Целта Бойко е да си седиш в Банкя и да не излизаш никаде, че народа го е срам от тебе!

455

Анонимен

преди 2 години

Пускам за ГЕРБ щото най обичам да гледам тежко болни комунистически олигарси по арестите!

454

Анонимен

преди 2 години

ВЕРОЯТНО И АЗ СЪМ ПОДСЛУШВАН, листчета и ние имаме доказателства за това...ами дайте ги, тези доказателднва, най-сетне. Това правителство е един хаос, никакви правила, чистка и реваншизъм.

453

Анонимен

преди 2 години

Еееех, ако тръгнем да проверяваме всичките престъпления на престъпната тройна коалиция 2008, трябва всички да са в затвора. Рашков съвсем се е побъркал, след обвинения за канибализъм, сега и това, дето някой си нещо казал?! Борисов уволни няколко свои министри, само за едни съмнения, докато Радев и БСП не пипат хората си, и след янви доказателства за престъпна дейност.