552

Анонимен

преди 2 години

Просто не трябваше да управлявате 3 мандата, г-н експремиер, а Вие се борите и за 4-и мандат. След втория мандат времето тече обратно, в смисъл СРЕЩУ ТОЗИ, дръзнал да се прави на Т.Живков. Правилото е 1-и и 2-и мандат управляващият се грижи за хората, третият "приватизира" в смисъл краде за себе си. на 4-ия вече смята, че е Тато и винаги губи. Можеше да починете един мандат и сетне отново надпревара. Това го знае всеки нормален човек, но къде у пожарникар толкова ум?

551

Федотов

преди 2 години

Следствие,прокуратура,съд,затвор,това е пътя на олигарсите обзскървили държавицата ни.Там трябва да са и прокурорите,охранените "чеда" на България,прикривали огромните кражби на лай..рите от т. нар. високи етажи на управлението ни.

550

Анонимен

преди 2 години

Тя целта е видима с просто око. Само се чудя що за г,а,д. ина трябва да си, за да участваш в сценарий ала 1944 година

549

Случаен минувач

преди 2 години

Борисов, престани да се правиш на Людовик Шестнайсти: Държавата - това съм аз! На всички е ясно, че имаш мания за величие. Първо, не си Людовик ХV, и второ - не сме 17-ти век, а 21-век!

548

Чуй!

преди 2 години

Целта не си ти, целта са парите, които се очакват, но до тях се стига през твоя политически труп! Ти носиш вината на прекаленото "аз" и с това изложи на риск съдбата на държавата! Работиш много и си всеотдаен, но егоцентрозмът ти пречи и създава врагове. Гледай Славчшои и ще видиш себе си! Жалко, че направи много, но рискуваш ориентацията на страната! Промени си маниерите! Другото те обрича на самота, а това, което може да дойде ще е фатално за страната ни!

547

ОНЗИ

преди 2 години

АБЕ ОНЗИ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ СИ НИКОЙ В ТАЗИ ДЪРЖАВА - ОГРОМНИЯ ВЪНШЕН ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ Е ОЦЕНКАТАНА ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ !!!!! ПЪЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ И ......!!!!

546

биоматематика

преди 2 години

АЗ съм и сланината, и кокъла и мисълта, АЗ , да се чете А три, ок. а З до дупка да се чете ЗаТникът е пора която някъде по продължението й има клапа наричанаАнус, а по селата тръДка. Влизането в математическо конвергиране доказва че АЗ е Анузъткойтотрътка

545

Петърчо

преди 2 години

Брей,колко много клакьори и *** ,зачислени на КОТЛОВА ХРАНА от генералите имало тук ! Простотия до шия!!! Намерили по кого да плюят ?! А вие самите какво сте направили, бре ,освен да ръсите под диктовка измишкьотините си ?! *** !!!

544

Анонимен

преди 2 години

Естествено,че целта си ти.Трябва да се започне от главатаря на мафията и после останалите по веригата.

543

Анонимен

преди 2 години

Е ПА ВРЕМЕ Е И БОЙКО ДА СЕ ИЗОКА.ЧОВЕК И ДОБРЕ ДА ЖИВЕЕ ПАК ДО ТУЙ СЕ СТИГА

542

Анонимен

преди 2 години

Самият ти си един голям сценарии, вожде на крадците!!

541

Анонимен

преди 2 години

Диктаторите никога не разбират, когато ги свалят от власт.

540

Анонимен

преди 2 години

Добре,че Кошлука не прекъсва и европейското да му излъчва несвързаните простотии.

539

Анонимен

преди 2 години

Ким Тик Вун така и не разбра,че свърши!

538

Анонимен

преди 2 години

Ако беше реформирал държавата, нямаше да си цел, ама нали е по-лесно да се краде.

537

мишо

преди 2 години

ТОЗИ НЯМА ГРАНИЦИ

536

Кики

преди 2 години

Жалък страхливец, самозабравил се нарцис с цъкаща под седалищните части бомба от недоволството на хиляди провалени съдби.Боко жалния позор за ЕС.

535

Деян

преди 2 години

Бойко ти така ли не разбра,че България не е царство и ти не си тиквеният и владетел.

534

Анонимен

преди 2 години

Върнете бойко на власт, не се е6авайте със статуквото, всеки път когато някой реши да прави промяна в тази ми3ерна държавица последствията са катастрофални.

533

Боко вика..

преди 2 години

На Боко вечният номер е да вика "Кой ми cрa в гащuте , това е сценарии"