41

НОРМАЛЕН

преди 2 години

В България няма цензура има слуги на тиквената диктатура.За справка БНТ БТВ НОВА ЕВРОПА.

40

ПроСоТо

преди 2 години

Добре,както кажете!..Обаче на мен така и не ми става ясно:-ЗАЩО ВСЕКИДНЕВНО ни занимават с.."проблемите" на страна,която нито е в ЕС,нито ни е "съдружник и другар"?!?!..ЗАЩО?..Защо Русия?..Защо не..Сиера Леоне,примерно?..Или Монголия?..Или Таджикистан?..Или..даже ЯПОНИЯ?..Или "Островите Зелени нос"?..Или Австралия?..Да изброявам ли?...Впрочем,въпроса ми е риторичен:-Всеки знае отговора:-Защото Русия е ТРЪН В ГЗА на ОТКАЧЕНИТЕ "САЩ" и ние,като техни СЛУГИ,требе ДА ИМ ПРИПЯВАМЕ!..

39

Кой е независим?

преди 2 години

Познавам сравнително добре руския интернет и в него зее една огромна дупка - няма обективни и наистина самостоятелни в позициите си медии и блогъри. Или са послушни путински кречетала, или са старателни западни пропагандисти, или са левундерски дърдорковци, които май вземат и от единия джоб, и от другия, ако се съди по променливите им мнения. (Жълтите сайтчета не ги броя, те са ясни.)

38

Анонимен

преди 2 години

В Русия няма цензура .В България има. Там израза ,,путиновата пропаганда,, е сред най използваните в интернет медиите. В България еврог.ейска пропаганда не се използва .Не се критикува Брюксел .Не се подлага на съмнение еврог.ейското робство на България въпреки че ни затвориха всички възможни електроцентрали .В Русия има избори и според мене Путин ще загуби мнозинството в парламента и то не заради запада а изцяло заради вътрешни политики и харчене за оръжия и други скъпи глупости.

37

Това е ЦЕНЗУРА

преди 2 години

Пернишка мутра масов убиец в квартал Ралица вилнее убил е няколко човека но поне е приятел на Борисов и Гешев полицията не смее да го арестува!Мутрата се казва ЮлиянГ.

36

Активист на БСП

преди 2 години

Цензурата е в САЩ,това е концлагер със засилен режим на хранене !!!

35

пецата

преди 2 години

всички анти руски новини показват че байдън и Путин не са се разбрали и веднага сороските медии почват пропагандаамериканците са готови да потопят света в кръв но да не дадат предимството си , най проклетата елита в света е американската, антихристи, нихилисти и сатанисти всичко най долно човешко е събрано в елитата на сащ и като стане ядрена война къде ще живеят, 10 поколения в бункерите..

34

Анонимен

преди 2 години

Русия е велика сила, Крим е руски завинаги..............Путин е голям политик!!!

33

Анонимен

преди 2 години

Призовавам всички за един ден да гледат поне 6 часа руска телевизия. Ще се убедите сами за какво става въпрос. Просто го направете иначе няма да разберете колко зле е положението.

32

Анонимен

преди 2 години

Никъде по света няма независими журналисти. На всеки журналист е поставена мисия срещу заплащане. Биха били независими, ако работеха без заплащане.

31

Анонимен

преди 2 години

Тия са психопати от времето на Ленин.

30

Анонимен

преди 2 години

Руския ГУЛАГ е извън 150 по свобода на словото.

29

House M.D.

преди 2 години

Няма такова нещо като "независима медия" и "независим журналист". Всички са зависими от този, който плаща. Затова всяка медия предпочита да продаде 100 слота за реклама на ваксини, отколкото да пусне дори един-единствен материал за вредата от ваксините.

28

Анонимен

преди 2 години

Напишете статия и за цензурата в Германия, САЩ, Франция, а защо не и България.

27

анонимен

преди 2 години

Това ни чака, ако оставим юмручето и неговите партийки, щедро спонсорирани от Черепа и Пеевски да направят правителство!

26

Анонимен

преди 2 години

От Русия: марионетките се правят на независими журналисти.

25

ююююююю

преди 2 години

До яяяяяяяяя,те там нямат и НПО та....В щатите де.Ама никой не ги обвинява за това.Нямат и медии,финансирани с руски или китайски пари да речем.Що така бе?

24

яяяяяяяяя

преди 2 години

абе,що в щатите и ес няма "независими " журналисти,които плюят властта и политиката,там всичко ли е като в рая?Няма прастъплениия,няма кражби,няма дрога,няма военна интеревенция в НЕЗАВИСИМИ страни,така ли?

23

Анонимен

преди 2 години

"Независимите журналисти се превърнаха в "марионетки" на врага"---------------------------Ще ги наричате "независими" когато спрат да сучат от разни грантове, чиито източници диктуват съдържанието на материалите.

22

Анонимен

преди 2 години

До ГерманецНе се надявай много Русия е имала досега шанс много пъти да стане нормална правова и демократична държава и винаги го е пропилявала не могат от век ръуснаците да случат на управници все на диктаура го избиват, тя си им е в кръвта.