101

ББ

преди 2 години

понякога си мисля...за Бога та ние не заслужамваме да живеем в Справедлив и Свободен Свят,не сме дорасли съзнателно...не вярваме в нищо и в никого...само алчност и злоба...насаждана ни през медии,тв-та на "бащици" непомислили,че и децата им ще обитават кочи.ната която строят...пари...безпомощни хартийки...какво ще дишаме?какво ще пием?с какво ще се храниме,ако продължим да живеем така,Бог да пази САЩ!

100

Анонимен

преди 2 години

Руската революция от 1917 година направи Русия велика сила, равна на Запада.

99

Анонимен

преди 2 години

Русия е страдала от Западна Европа. Време е Западна Европа да страда от Русия.

98

Анонимен

преди 2 години

Пропагандата от Запада към Русия не е спирала................. През социализма имаше западни радиостанции на къси вълни, които се слушаха от всички в България............... Това беше интернетът, жълтите сайтове и фалшивите новини преди интернет.

97

Анонимен

преди 2 години

До Нахал "Жертва е, разбира се. Не си ли разбрал колко са страдали руснаците през революциите и западните войни-интервенции" Руснаците са страдали от своите дикатори, но нещо няма филми описващи зверствата им над собствения им народ, няма руски филми за зверствата в Гулаг, за политическите гонения в Русия, за престъпленията на Путин и олигарсите му и така нататък. Вместо това руската тоталитарна пропаганда към която принадлежи и твоя пост е фокусирана да обвинява запада за мизерията в Русия.

96

Анонимен

преди 2 години

Вижте телевизиите в България и повечете вестници, за властта или добро или нищо

95

Анонимен

преди 2 години

сащ и ес купуват на едро руски медий и такива като навални са предатели за продажници няма място в русия вие от бг гледайте си *** дори нямате првителство и тези ваши пропаганди омръзнаха затова останахте без руски туписти а бизнесът страа зарали такива пропаганди като на чехия

94

Анонимен

преди 2 години

Поредната платена статия против Русия!

93

Западен демократ

преди 2 години

Нормално е при западната демокрация да има цензура - демокрация не означава свободия. Не може да се говори свободно срещу демокрацията - западната демокрация е най-висшето постижение на човечеството и трябва да се защитава с всички средства. Кой е казал, че не може да има цензура! Има цензура, но е демократична, а при Путин е тоталитарна.

92

Дух

преди 2 години

Дира не се излагайте дух, съзнание не са нецензурни думи!

91

анонимен

преди 2 години

в 129 със звездички е отбелязана думата "духа"!?

90

анонимен

преди 2 години

Как да говориш за прозрачност и демокрация, когато е създадена диктатура на духа - ако някой си позволи да мисли трезво той веднага бива етикетиран.

89

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов харесва това

88

Нахал

преди 2 години

До Анонимен: Жертва е, разбира се. Не си ли разбрал колко са страдали руснаците през революциите и западните войни-интервенции

87

Фейк Нюз

преди 2 години

Цензурата в Русия? А цензурата на Запад - наричат я борба с дезинформацията. Всичко каквото не се нрави на управляващите е дезинформация, нали лицемери! Пишете за цензурата на Запад, моля

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 124 "Русия никога не е била заплаха за някого, дори и през студената война, по-скоро Русия е жертва , като се разгледат събитията от 1905 година до днес .." Жалката путинска пропаганда, която върви 24/7 по всички руски държавни медии: че Русия е "жертва". Смях

85

Анонимен

преди 2 години

Някои хора още живеят в миналото и пропагандата от студената война, Русия никога не е била заплаха за някого, дори и през студената война, по-скоро Русия е жертва , като се разгледат събитията от 1905 година до днес, Русия е страдала доста и руския народ даде милиони жертви, заради някои западни психопати, запалили Троцкизма и ПСВ,ВСВ.

84

Анонимен

преди 2 години

Замислете се какво би станало в Америка, ако тяхна медия се окаже, че е спонсорирана от Кремъл?

83

Анонимен

преди 2 години

Русия по нищо не се отличва от останалите европейски държави , тя също е марионетка на господарите на света и си плаща! По нищо не се отличава от другите европейски държави, но просто е сатанизирана от някои хора, нямам понятие защо!

82

Анонимен

преди 2 години

Жужана Кагебейска не е променила нищо от комунистическата диктатура до сега в тая кл оака на злото.