61

цензура

преди 2 години

Народите на Русия нямат външни врагове,единствените им врагове сте "бащиците",...руска болест,убивате за власт...цензурата,хибридните ...няма да ви спасят от гнева на Народите на Русия...Путин е убиец!!!

60

Анонимен

преди 2 години

Западът е бита карта.

59

Анонимен

преди 2 години

До Квото да си говорим, така ли казаха по рушката талавизия. Доооообре.

58

До Авторката

преди 2 години

***. Пак ли ти ? За един пробит долар от фондации Отворено Общество и америка против България, тази вечер написа цели две безмислени статийки. Не разбра ли че след всяка твоя статия феновете на Русия се увеличават !

57

Щирлиц

преди 2 години

Чуждите марионетки трябва да бъдат отстранявани от обществения живот,все едно по какъв начин.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92Еми, мога само да кажа, жалко, че руснаците са спрели в Берлин.Света щеше да е едно много по-добро място без тях.

55

Анонимен

преди 2 години

Съюзниците до последно са умували дали да минат на страната на Гермаия а Хитлер е хвърлял деца от хитлерюгенд които едва вчера са пипнали оръжие срещу Червената армия да забави превземането на Берлин докато САЩ и Англия минат на негова страна. Близо до Европейската комисия и парламент в Брюксел е паметника на field marshal Монтгомъри за когото може би в България никой не е чувал, който е имал заповед от Вашингтон ако Русия не спре в Берлин да събере белгийци, французи и германци и заедно с американци и англичани да тръгне срещу Русия.

54

Анонимен

преди 2 години

Срокът на годност на победата в Студената война на запада изтече 2014г. с връщането на Крим в Русия. Великата Победа на Русия на 9 май 1945г. над евроейския фашизъм е безстрочна!

53

Тия днеса бате...

преди 2 години

Тия днеса бате имат ***, които работят от редакцията им и дават минуси на коментари против сайта им. Как иначе някой би дал минус на коментар плюещ по тоя жалък уебсайт, пресилено наричан "медия"?

52

Българин

преди 2 години

Всички "независими" медии, които са на хранилка към чужди правилтества, следва да бъдат обявени като чуждестранни агенти. Путин го каза много добре. Щом като САЩ са обявили за основен враг властта в Кремъл ... то тогава техните НПО-та кого спонсирират? Естествено опозицията и опозиционните медии.Разбира се и продажни васални медии като нашите, които пишат такива статии.

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 "ама с Путин ударихте на камък" Така е, с Путин се завръщат към исконните червени ценности: диктатура и терор.

50

Анонимен

преди 2 години

На тези господа, които много "милеят" за правата на руснаците, ще им кажа едно: Горбачов ви се хвана на въдицата, Елцин ви се хвана на въдицата, ама с Путин ударихте на камък. Ние българите имаме една поговорка ... за лъжливото овчарче става въпрос.

49

Анонимен

преди 2 години

9 от 10 граждани на големите руски градове знаят и посочват управлението на Джуджето диктатор за проблем.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, на никой всъщност не му пука за Русия и не е тръгнал да я побеждава. Просто дразнят с комплексарщината си и опитите да се правят на световна сила. Не са, сори пич, това е една пропаднала държава, която загуби Студената Война. И ние я загубихме войната и сега теглиме, какво да се прави. Повече никога с Русия.

47

Анонимен

преди 2 години

Русофилите пак са на амбразурата, а през това време по руските телевизии редуват филми за ВСВ и репортажи за мизерията в цялата страна. Кървавото джудже "призовава" за "грижа" за мизерстващите, докато ги граби в приятелите му олигарси ....

46

Анонимен

преди 2 години

Евроинтеграторът Хитлер в Германия се провали през 1945 година, и днешните евроитегратори в еесовския съюз се провалиха по всички показатели и никога никой няма да победи Русия.

45

Анонимен

преди 2 години

Американската военна база в Безмер е една от най-важните за САЩ в света. Италия от една американска база получава 329$ милиона годишно - ние за 4 бази - нула $. Годишно подаряваме на САЩ 1.2 милиарди от военните бази, базата остава още 10 години - това са 12 милиарда.

44

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТо, ми и на мене ми е чудно. Всеки ден Русия та Русия па тя горката е последна дупкка на каваллла. И на мен Сиера Леоне ми е по-интересна. Благодаря за вниманието.

43

на запад ги убиват

преди 2 години

Русия качи Навални на самолет и го изпрати в Германия да се лекува, излекува се и успешно се върна в Русия. А в Белгия убиха Юрген Конингс защото не беше съгласен с ковид мерките и заяви че "не може да живее в общество където политиците и вирусолозите ни взеха всичко". Цялата армия беше вдигната на крак да го преследва, Белгия е похарчила близо700 милиона евро за убийството му, но свободните демократични медии не споменават и дума какво се случва с ЕС.

42

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Вземаш пари от Запада - ще си понесеш последствията!