83

Бау

преди 2 години

доказателства иначе е "една жена каза".

82

Анонимен

преди 2 години

Дотук служебните *** харчат държавни пари, без никаква полза от тях. Едни избори трябва да направят и за тях се ос-ра-ха

81

Сата НАТО

преди 2 години

Сата Нато или си т#п, или си просто едно неграмотно ***! ----///----- Не, ти си изключително тьпото те ле, което не знае къде се намира. Ти си отчайващо мало умен, заслепен от тьпота, блъскащ се в стени... Пак прочети какво съм ти написал и се опитай да вникнеш. Ти имаш ли честно завършен шести клас?

80

Анонимен

преди 2 години

За пликовете кажете нещо,за пликовете комунисти,гадни,мръсни.

79

ПОДСЛУШВАН

преди 2 години

Аз пък обичам да ме подслушват. Водя разговори и чатове с мадами, навивам ги, те първо се дърпат, а после склоняват. Обяснявам им колко ми е голям, какво мога, къде ще ги водя и т.н. По някое време, често ви казвам, оперативните на терен се намесват, задават въпроси, подхвърлят идеи, м/у другото доста добри. Знаят ме и даже ми подсказват каква далавера да завъртя, та да ми връзват манекенки. ПОДСЛУШВАЛИ ГИ!?! Дай, боже, всекиму! Ще си отевете, казвам ви!

78

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство на стефан янев са долнопробни лъжци!

77

590

преди 2 години

В кaчecтвoтo cи нa кaкъв Бopиcoв ce cpeщнa c пocлaникa нa cayдитcкa apaбия Мecфep aлгхaceб, днec? Дa нe e peшил дa cи хoди пpи шкaфчeтaтa, кoйтo изнece тaм c пpaвитeлcтвeният caмoлeт? Миc гaщи (Кypвaтa мy oт Бapceлoнa) и кoпeлeтo мy ca вeчe тaм.

76

Анонимен

преди 2 години

От другаря Рашков само чуваме дрън - дрън и нищо конкретно подкрепено с доказателства. Да взема да се пенсионира и да дава път на младите.

75

Анонимен

преди 2 години

Хора, помнете всяка една дума или действие на хунтата! Тепърва ни предстои да чегъртаме спецове, хитлери, смс-и, фигуранти, рашковци, минетковци! Доста смет се насъбра, доста мръсотия за чегъртане! Няма да ви плаша- няма да е лесно. Нека се обединим срещу надигащата се черна сила, която ни заплашва ! ХУНТА ВЪН!

74

Факти просто

преди 2 години

Партенките на Радев.Радев агент от ДС с прякора Бойлера.

73

1

преди 2 години

Рашков кой ти подшушна, че секретарката ти си подаде оставката????

72

ВСИЧКО РАЗБРАХМЕ

преди 2 години

Значи, според служебния министър лице, което обявява лица, по отношение на които са използвани специални разузнавателни средства, то това лице ще извърши престъпление като издава класифицирана информация. А класифицираната информация, натрупана в кабинетите на президентските съветници не е престъпление. Така ли!

71

Анонимен

преди 2 години

Сата Нато или си т#п, или си просто едно неграмотно ***! Прехвърлянето на фирмите е на лице без никакво имущество. Държавата не може да прибере и стотинка от порутената му кирпичена къща! И това е номера! Платили са 1 бутилка ракия на де#ила и той подписал, че е шеф на фирма с 1 милион лв задължения! Никой не може да прибере тия пари, а ония които ги дължат пушат пури и пият ром, НА ГЪРБА НА НАРОДА! Същият тоя народ, за който УЖ много сте се загрижили!

70

Сата НАТО

преди 2 години

Извършено е престъпление - скрит е 1 милион лева, чрез прехвърляне на фирми и задължения на малоимотно лице, с цел ощетяване на държавата! ----////----- Няма закон, който да забранява продажбата на фирма, заедно със задълженията. Второ, малоимотно лице не е ограничено да закупи фирма със задължения. Трето, фирмата не е имала задължения към момента на продажбата.

69

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте, просто от сега нататък следете Гешев и Борисов

68

Анонимен

преди 2 години

"Скандалът с подслушванията - следили не само политици, но и протестиращи": Идете да видите във Франция как подслушват, в САЩ (най-вече!!!) и т.н. Политик/Шеф/Ръководител/Лидер, който не знае какво правят подчинените му (и не реагира съответно), НЯМА НИКАКЪВ ШАНС ДА БЪДЕ ЗАПОМНЕН С НЕЩО ХУБАВО. Просто се е объркал и не е за там. Звучи грозно и отблъскващо, ще кажете, но затова пък 100% ВЯРНО. Светът не е измислил още нищо по-приемливо. Другото е демагогия.

67

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Прави ли ви впечатление , че от както обявиха санциите по Магнитски срещу Шиши , тук останаха да пишат само треторазрядни тиквени троляци , като слабоумния Чебурашка .Спреха им кранчето.

66

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Мащабите на чудовищните кражби+корупция са ясно видими в бетона на морето.Скоро пускат Митьо Очите и ще има преброяване на дивите зайци.Подсъдимия несебърски кмет нищо, ама нищо не знае, разбира се.Той е независим, подкрепен от силните наши хора обаче.Вижте колко заведения се отварят само в Сл.бряг на ден, ще ви стане ясно мнооого за милионите и милиарди пари, дето се въртят само по брега.А за София - там е космически голяма далаверата!!

65

Сата НАТО

преди 2 години

до Чебурашка ... Продажбата на фирмата по никакъв начин не пречи на държавата да си прибере задълженията от новия собственик. Ако има такива. Защото засега никой не е доказал, че фирмата е била със задължения към момента на продажбата. Тома Биков падна много ниско, да ходи да търси къде бил регистриран ромът-купувач. Като че ли някой е длъжен да проверява къде живее, преди да сключи сделка с него.

64

Анонимен

преди 2 години

Претопляме боба :)