103

Анонимен

преди 2 години

Непочтеното е, че Спецов е нил с проверка за неплатено ДДС и след началото й веднага продава на Николов фирмата си.

102

БАтко

преди 2 години

Герберски трансдендър няма, защото всичко такива хобити гласуват за Х. Иванов, той предлага еднополови бракове и 3ти пол в личната карта.

101

Данъчен

преди 2 години

Нека Бойко Рашков отговори дали малоимотното лице Данаил Николов е било изведено извън страната, след като стана ясно, че шефът на НАП Румен Спецов е продал фирмата си с оборот за 6 млн лв на въпросното лице за сумата от 500 лв?

100

Анонимен

преди 2 години

Как разбра драгия Рашко, като не му се полага да знае, щот му е отнето разрешителното? Т.е. продължава да се изнася класифицирана информация от неквалифицирани кадри и има теч в системата, т.е. доносници! Затова ли бяха смените?

99

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

До ЧебурашкаМоже ли някой да посочи разликата между герберски трансджедър,Чебурашки и Азис , щото аз не откривам

98

Марин

преди 2 години

Престъпниците трябва да се следят. Няма да е зле да почнат и подслушване с лазер, когато си сложат телефоните на барчето например.

97

То като

преди 2 години

С язовира!Бил източен,пък имало няква модерна джаджа дето показва нивото в реално време!Че и в интернет може да се провери от всеки!Ся някви други дитирамби!

96

Анонимен

преди 2 години

колко е гадно да си на мястото на герб да ти го набиват бавно отзад и все още да си мислиш че ще се върнеш на власт ама то си се върти и ..............

95

VB

преди 2 години

Ние сме силата - Бъдете смели !

94

Анонимен

преди 2 години

Сата Нато, деде 70 годишно, при това нагло комунистче, ако да прехвърлиш фирма дължаща 1 милиона лева на държавната хазна, така че държавата не може да си ги вземе е законно и почтено според теб и Радев, няма какво повече да кажем, освен, че когато се правят самопризнания е хубаво народа да ги слуша! Благодаря, че ни разясни какъв е моралът ви, каква е почтеност ви и какво да очакваме от вас! А според тебе източването на банка законово ли е? Че то както сте тръгнали, току виж сте опаткали и банк

93

Анонимен

преди 2 години

Едни избори трябваше да организирате и за тях се оляхте:)))))) и ако това са хората на Радев- значи под фуражка наистина не вирее мозък. Особенно Видно е при всички без изключение

92

Анонимен

преди 2 години

След като няма нарушение на закона, на какво основание го наричате непочтен и сделката непочтена? След като всеки друг може да го направи, кое му е непочтеното?

91

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО Е КОМУНИСТ -АГЕНТ БУДА

90

Анонимен

преди 2 години

Между другото договорът с който Спецов е прехвърлил фирмата си на награмотния ром с 15 присъди Данаил Николов е пуснат в интернет, май в сайта зонанюз.

89

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа, този Спецов няма имунитет. Ако наистина е за затвора, Гешев инструмента на Господ, може да отиде да го арестува. Само че не го арестува. Защото едно е пропагандата на Тома Биков, а по друг начин стоят фактите.

88

Журналист

преди 2 години

А от медиите ли разбрахте, че имало подслушвания, защото в началото така твърдяхте?

87

Анонимен

преди 2 години

Янев, имаш ли още чувството, че някой те подслушва?От мен да знаеш, че обикновено се подслушват значими хора, а не мижитурски като теб!

86

АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ

преди 2 години

НИТО ЕДНО РЕАЛНО ДОКАЗАТЕЛСТВО----САМО ПРИКАЗКИ "НА ВОДЕНИЦАТА"....!!!!СМЕХ!!!!!!!!!!!!!!

85

Сата НАТО

преди 2 години

до Чебурашка...В момента на продажбата е имало данъчна проверка, за хода на която Спецом е бил уведомен.-----////------ Ми ако има нарушен закон, развалете сделката. Явно няма нарушен закон и само мучите на празни ясли. *** докажи, че е бил уведомен, че фирмата е имала задължения, и т.н. Само че с документи в съда, а не с лафове по телевизията. Ако има закон, има и съд. Кво си седнал да дрънкаш по форумите.

84

Анонимен

преди 2 години

Така е в демократична България. От сутрин до вечер по медиите гледаме монолози на самовлюбени корумпирани и крадливи политици. Заприличахме на Северна Корея. Борисов го виждаме по- често и от Живков навремето. Старите комунисти си остават такива до края, колкото и да се боядисват. Много важно, че подслушват. И какво ще чуят? Колко ги обичаме? Ако някой помогне на средния бизнес, за него ще гласувам.