163

герберофилия

преди 2 години

герберофилията е като нekpoфилияma , само дето герберофилията е по-гнусна.

162

Българин

преди 2 години

Имало доказателства, но не можело да се покажат, защото били - класифицирана информация ахаххааххахаххахахаххаххахххахххххххахахахаПро.ст, по-про.ст, най-про.ст, комунист президент, комунист в служебен кабинет.

161

Анонимен

преди 2 години

Е барем едно подслушване изкарайте бе хуни...на Йоло Денев например!

160

Бай Иван

преди 2 години

Червената хунта с призив за морал и законност? Това вече ми идва в повече.Връща ми спомените от Тошово време,когато такива *** ни учеха на морал,а в същото време крадяха безнаказано. Уреждаха родата си на управленски постове ,и им надписваха стаж и вноски за голяма пенсия!

159

Анонимен

преди 2 години

То само с приказки не става ,нужно е е арести обвинения и съд ,Ко р това тия информации и децата вече ги знаят

158

Анонимен

преди 2 години

Ииии отново доказателствата нема само си говорят за да не ги забравят хората все пак правителство е не лукова глава!

157

Хунта вън!

преди 2 години

Хора, много добре запомнете мазните мутри на тези тримцата от снимката! Идва време за истинско изчегъртване! Няма да им се размине!

156

шеф на ДАНС

преди 2 години

Червената гмeж трябва да се подслушва и следи изкъсо зaщото е заплаха за националната сигурност

155

НИЩО ЧУДНО!

преди 2 години

България е пълна с руски шпиони, така че подслушванията са необходими. Защо ли най-много протестират срещу подслушването хората на Радев!

154

Анонимен

преди 2 години

Една жена ми каза, че ако ГЕРБ си замине, ще върнат жителството, ще затворят границите и ще върнат ТКЗС.Това е добре. Отново ще ядем българско производство 😂😂😂

153

5

преди 2 години

Никога повече ГЕРБ!!!Никога повече мафия!!!Никога повече Борисов!!!Да върнем демокрациятав България!Да помолим за прошка възрастните хора за несправедливото отношение към тях на герберите крадци и отцеубийци!

152

Сата НАТО

преди 2 години

Всички знаем , че Черепът беше основен спонсор на "протестите"-----////----- И? Законът забранява ли това?

151

Анонимен

преди 2 години

В АВТОБУСА ЕДНА ДАМА МИ КАЗА ЧЕ БОРИСОВ ЯДЯЛ ХОРА И АЗ ДОКЛАДВАХ В МВР.

150

Анонимен

преди 2 години

НА ОПАШКАТА В МАГАЗИНА ЕДИН ДЯДО МИ КАЗА, ЧЕ ГО ПОДСЛУШВАТ КОГАТО СЕ ОБАЖДАЛ НА КОСТИНБРОДСКА, АЗ ДОКЛАДВАХ В ПОЛИЦИЯТА.

149

Анонимен

преди 2 години

Добре че дойдоха Херо Мустафа и Кьовеши за да ни кажат това ,което всеки нормален българин знае:Тиквата ,Каскета ,Пеевски ,Цвъко и т.н. са престъпници и национални предатели.Шайката ГЕРБ е ОПГ /орг.престъпна група/ ,създадена с цел грабеж ,рекет над бизнеса ,овладяване на службите, прокуратурата ,банките и медиите , и превръщане на страната в диктаторска.И така цели 12 години.

148

К34

преди 2 години

Аз пък твърдя, есна жена с шапка с перо ми каза, че радев, янев, рашков, спецов, гнома, чалгаря, спасов, хаджигенов, бабикян и бойкикев са ПЕдофИли и редовно убиват малки деца, с които са се забавлявали...Ще представя доказателства, след като рашков и & представят годни доказателства, че Борисов е канибал и Герб незаконно са подслушвали от 23 до 82 лица.

147

КЛ

преди 2 години

Манолова ще се разцепи от кеф, като и донесат доказателствата в следващия парламент :)

146

Сата НАТО

преди 2 години

Сата Нато, деде 70 годишно, при това нагло комунистче -----////----- Много ми е интересно, ти, пикльо, колко годишен си и колко данък си платил на Българската държава? И какви оостижения имаш в живота? Може и да имаш - сподели ? Не знам кой ви е втълпил, че ГЕРБ не са комунисти - излъгал ви е!

145

Анонимен

преди 2 години

Сата Нато, деде 70 годишно, при това нагло комунистче -----////----- Много ми е интересно, ти, пикльо, колко годишен си и колко данък си платил на Българската държава? И какви оостижения имаш в живота? Може и да имаш - сподели ?

144

Анонимен

преди 2 години

Да, вярно е за " протестиращи" . Но! Бивш пловдивски полицай организира протест с подконтролните му мутри от околието. Та дойдоха с джипките, запушиха кръстовище в 12 без 10. Полиция ги пазеше от народната любов, медиите на полусъединител, организираха репортажа, и за час седянката приключи. За да не са валат, некой джипари от мероприятието решиха да отнесат и малко дрога към родните си места. Е, на изхода от Пловдив, приказката за някой от тях приключи. Сега разбрах, джипара е протестър, а не д