345

Анонимен

преди 2 години

Управлението на ГЕРБ е като един път, който е дупка до дупка. Както и да караш, все на дупки ще попадаш.

344

Анонимен

преди 2 години

Оооо, от ГЕРБ пак са раздали много пари за *** като гледам какво е тука. Давайте, пичове!! Но крадливата ви партийка изчезва вече. На следващите избори ще бъдете изчегъртани от образовани и интелигентни хора. Тези, които вие мразите, защото не можете да сте като тях.

343

П. Ц.

преди 2 години

Много работа. Да. Клевети, безразборни смени и отново клевети , без да се докаже нещо. Комунистическа им работа.

342

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство е създадено всеки ден да бълва фалшиви новини и лъжи, друга работа не вършат, всичко върви на самотек.

341

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖЕЦ И УБИЕЦ

340

Гацо Бацо

преди 2 години

Ние пък като гледаме армията ни г-н Генерал откъдето идвате с Президента виждаме "голям ред"....направо ни се плачи!То жилищата са раздавани по ред или пък нещо др. да е в ред?

339

Анонимен

преди 2 години

ХАОС ОТ РЕДА- ПРАЗНИ ЯЗОВИРИ ПЪЛНИ ЧЕКМЕДЖЕТА С ПАЧКИ И ЗЛАТНИ КЮЛЧЕТА.

338

Надблюдател

преди 2 години

Направили ви впечатление, че докато служебните се занимават с "изчегъртването", тихичко скочиха всички цени ...и на парното, и на газта, и на тока, млякото .! Ако това се бе случило при управление на ГЕРБ, Манолова ,и Корнелия да са оревали студиата! А сега какво...тишина!

337

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Безпорядък няма само в...краденето.Там всичко е...подредено и изпратено по надлежен ред;по чекмеджета и...шкафчета.

336

Без съмнение!

преди 2 години

Колкото повече "работите", толкова повече ще се омотаете!

335

Маските ВЪН

преди 2 години

Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боoклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци...Като уб.ият арабин или Мошеник с маска, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България.

334

протестъри

преди 2 години

само старите бкп ченгета ще ни оправят и ще ни върнат обратно назад във времето на недемокрацията. да гласуваме за итн, защото само славчо може да продаде/предаде нашите гласове най-скъпо на бсп ченгетата.

333

ПроСоТо

преди 2 години

До Ангелов===госин Ангелов,можете да бъдете сигурен,че изборите ще са .."ЧЕСНИ"!..Нещо повече-определено ще са по-чесТни от които и да било до сега!..А за "метлата"..:-Ами твърде много ОТ ПА ДЪК остави Боковата Хунта,без яко прочистване просто няма как да минем..И чистенето ще продължи и след 11-ти!..."Всичко има своя край,дори и тиквобеснеенето"..

332

стоян

преди 2 години

Влади Горанов днес купил половината Цариградско шосе.Защо този презерватив е на свобода.Хората искат арести за индивиди като Боко Тиквата,Горанов,Пеевски и т.н.Не губете време.Действайте.Без затвор и конфискации няма да се мине.

331

Хаос

преди 2 години

Янев, а с изборите какво става?

330

Гост

преди 2 години

И тези бият тъпана. Този цирк го знам. Накрая всички невинни.

329

Ангелов

преди 2 години

Аз ли не съм разбрал или бъркам но на това правителство задачата му небешели да проведат чесни и прозрачни избори. В отчета някои казали как върви тази подготовка. Аз не чух. И излиза че всичко е вятър и мъгла. Изглежда интереса на шефа е друг и няма нищо общо с интереса на обществото. Промените се правят дългосрочно от редовно избрано правителство и парламент с мандат от народа а не за 2 месеца от правителство на което задачите му са други

328

Анонимен

преди 2 години

Вие некадърните комунисти -социалисти нищо не сти сътворили в таз държава ,само кражби и грабижи,некадърници.

327

Гражданин

преди 2 години

До ббб. А ТИ как разбра, че е вярно бе, галошш миризлив? Да си чувал нещо за проверка на всички данни и факти, после следствие, после съдебни дела и чак тогава, ако съдът се произнесе, се обявяват присъди. Ей такива гадове като теб разстрелваха след 9.9., мръссник.

326

бг

преди 2 години

Абсолютно е прав другаря Янев .Виновни са ГЕрБ Борисов , световния империализъм и четирите годишни сезона ! но не ще се борим начело с другаря Радев.Венсеремос!