385

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Докажи го този безпорядък." Ми хората ти го показаха. Милиарди дадени без обществени поръчки авансово и без нищо свършено. Празни язовири. Десетки милиарди несъбрани от НАП. Още доказателства искаш ли? Никой не е длъжен да ти дава нищо, защото и без това не виждаш по-далече от носа си.

384

Анонимен

преди 2 години

И какво ще правим сега? Ще трябва да живеем без да ни ограбват и мачкат гербаджии. Това живот ли е?? А така хубаво си бяхаме свикнали и си ни беше готино. Съвсем ни отговаряше на робската психика. Пък и гербаджиите бяха точно като нас - неграмотни, нагли, необразовани и крадливи дребни душици.

383

Анонимен

преди 2 години

Ами Янев си го е казал съвсем ясно - Колкото повече работим, толкова повече хаос има в системата. Работят, работят, работят - поглеждат си свършеното - хаос! Днес хаос, утре пак. И те работят усилено, така че, докато им изтече мандата, всичко в системата и в държавата да е хаос, безпорядък и провал.

382

Анонимен

преди 2 години

Докажи го този безпорядък. Или това са постоянните блъфове, халтури. Понеже не намирате злоупотреби , понеже намирате едно добро управление (каквото вие не можете никога да имате), хвърляте на глупаците общите приказки "хаос" , "безпорядък" ... кухи, недоказани обвинения. ОГРОМНА НЕМОЩ , ЯНЕВ ! И СЛУГИНАЖ НА ЕДИН ПРЕВРАТАДЖИЯ !

381

Спас

преди 2 години

Силата на народа ли? Че народът не ви е избирал. Избра ли разединителят на нацията. Тъй че, изкарайте си 20-те дена, дето ви остават и... ми това е. След това ще дойдат хора, които наистина са избрани от суверена

380

Анонимен

преди 2 години

До генерал-смешно еГенерал Айзенхауер, примерно. Или Генерал Де Гол, примерно. Или... смешен си, приятелю, жалък си с невежеството си. Образовай се малко. Не сме длъжни да ти четем ограничените глупости.

379

Анонимен

преди 2 години

До въпросА какво е "регламентиран контакт"?

378

Анонимен

преди 2 години

Реват на някои срещу служебното правителство ми прилича на някой, на когото му показват път осеян с дупки, а той ви отговаря, че около дупките асфалтът е здрав и няма дупки. И защо се втренчват точно в дупките, а не в здравата част.

377

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА МРЪСЕН УБИЕЦО, МАЙОР ТЕРЗИЕВ УМРА ЗАРАДИ ВАШИТЕ РУСКИ ЛОБИСТКИ МРЪСОТИИ!

376

Анонимен

преди 2 години

До Анонимeн "Имамш съмнения подаваш сигнали и съда решава." не знам дали си забелязал, но точно сигнали подават. Но и сигурно не си забелязал, че прокуратурата съвсем избирателно разглежда сигналите. Явно не виждаш по-далече от носа си.

375

Анонимeн

преди 2 години

Не съм фен на бившите управляващи, но след един месец във власта да обявиш, че се установил корупция ,злоупотреби,безтопанственост,подслушвания без доказателства които можеш да представиш, алооо Цветановски номера. Имамш съмнения подаваш сигнали и съда решава. Аман от слугинажи!

374

Анонимен

преди 2 години

Янев защо скочиха цените? Защо има ръст на престъпността? Защо затварят бизнеси и финансовата система е под напрежение? Защо твоите хора ходят в дубай? Защо взимате пликове от митничари?Кой е виновен за това?

373

Анонимен

преди 2 години

МРЪСЕН УБИЕЦ! ОСТАВКА!

372

Пената

преди 2 години

Защо не работихте когато бяха комунистите на власт.Всичко тръгна от тогава.Сега Ви дойде на ума да работите и правите народа на ***.Всичко се помни няма как да ни манипулирате.

371

nie

преди 2 години

Никога не сме имали такава жалка, посредствена, лъжлива и злобна пасмина за правителство.

370

татул

преди 2 години

Много са присвоявали, даже са се забравили.Всички долапи и чекмеджета пълни.

369

Незнайко

преди 2 години

Прави впечатление, че щом разбиха службите, разгониха тези които не са послушковци и Радев започна да внедрява бивши комунистически следователи веднага #Системата започна да не убива някои хора, веднага се решиха социалните им проблеми.

368

asd

преди 2 години

Спецов президент!

367

Анонимен

преди 2 години

Хубаво е,че намирате нарушения, но е хубаво и да ръководи държавата, че да не дойде криза. Шоуто си е шоу, ама...

366

3

преди 2 години

Чист военен преврат ни направиха. Помним от казармата IQ на ***.