325

Анонимен от ИТН

преди 2 години

Сам е... Други няма.......... ХА.. ХА. ХА.

324

ХИТРИ ИГРАЧИ....

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ И НЕГОВАТА КЛИКА.... БЕЗ ДА СА ИЗБИРАНИ НА ИЗБОРИ...... ЗА 2 МЕСЕЦА ЩЕ ОКРАДАТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ.... И.... ДИМ ДА ГИ НЯМА.............................................ЗАБРАНА........ ЗА ОФИЦЕРИ ОТ АРМИЯТА/ДС/МВР....... ДА ИЗВЪРШВАТ ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ..!!.............. ЗНАЧИ ЦЯЛ ЖИВОТ СА РАБОТИЛИ ЗА ПАРТИЯ, А НЕ ЗА ДЪРЖАВА...

323

bbb

преди 2 години

Беше удоволствие да слушам умни и добре говорещи хола, а не фукливото, нарцистично и объркано говорене на Борисов!!! И всичко, за което говориха и което са усатновили като проблеми през този един месец, е вярно! Не случайно сме последни в Европа по всичко, дори и румънците ни се подиграват, което е срамно и жалко!

322

6

преди 2 години

Не им се церемонете!Изкарайте всички доказателства за нарушения,а после съдът да решава !Престъпниците от ГЕРБ трябва да бъдат изобличени безпощадно,защото утре те ще ги скрият!Неги жалете -те вас няма дя жалят!

321

Анонимен

преди 2 години

Бойкотирайте служебното правителство. Не плащайте данъците на колите си или на жилищата, отложете по големи покупки или ремонти.В момета те нямат пари и след два месеца няма да могат да плащат заплати в държавната сфера и пенсиите.Да ги смажем икономически!

320

Истината!?

преди 2 години

Първо не сте победили на предните избори ГЕРБ. Второ - санкциите на САЩ удрят Радев и протестните партии, които пряко бяха спонсорирани от Божков и други олигарси, както и ДПС. Трето - не се радвайте предварително от "победата " си, защото може да бъдете много неприятно изненадани!

319

Анонимен

преди 2 години

" Колкото повече работим, намираме системен безпорядък" - каза Янев.Вие не работите. Да търсиш под вола теле не е работа. Създавате хаос в държавата, а изборите ще са блато.

318

Анонимен

преди 2 години

Рашков покажи доказателствата за подслушването сега, а не след изборите нещастнико.

317

Оставка на Мутрите

преди 2 години

Оставка на Фигуранта,оставка на фигурантския премиер оставка на всички черепни тунеядци.

316

Ше се отчитат

преди 2 години

Нали на първото си заседание взеха решение взеха решение всеки от тях да вземе 6 работни заплати обезщетение - за 3 месеца работа! Всеки от тях ще вземе около 27 хиляди лева! Вие за колко време получавате 27 хиляди лева?

315

Анонимен

преди 2 години

Всички крадливи гербери в затворите............и да връщат откраднатите милиарди от БГ-народ!!!

314

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече работим, толкова повече пури и ром!

313

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 334В голяма грешка си!Аз пък не искам да живея в държава ,където се чакаше за една проста жигула по 15 год.,за руски цветен телевизор да пазим ред по цяла нощ,защото докарали 5 телевизора,да има корекоми за върхушката и мн. др.! комунистите сте като вълкът - козината си мени ,но НРАВА НЕ!ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА,КАТО ВЪВ ВСЯКА НОРМАЛНА ДЪРЖАВА!!!

312

военните пенсионери

преди 2 години

Най-хубавите и най-сладките службички се даваха само на военни пенсионери и МВР

311

ВНУК НА АБФК....

преди 2 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА РАДЕВ.. ТРЯБВА ДА РЕДУЦИРА БРОЯ НА БЪЛГАРИТЕ ДО 3 ООО ООО........... ЗА ЦЕЛТА-ПЪРВО ПЪРВО ЩЕ ПРОГОНИ И ИНИЩОЖИ 1 ООО ООО ГЕРБЕРИ....

310

:-)

преди 2 години

До ВОЕННИ ПЕНСИОНЕРИ.ЧЕБУРАШКОВ, ТИ ЛИ СИ БРАТ, абе намали малко лайковете, сам си пишеш, сам си се харесваш...

309

Сат Н

преди 2 години

"Дали през 2010 имаше опашки за море към Гърция, дали хората купуваха толкова апартаменти дали караха през България по повече от една магистрала " -----/////----- Големи благодарности, че са свършили работата, за която са получили заплати. Сега има други приоритети.

308

Анонимен

преди 2 години

До ЧебурашкаКАКЪВ СИ МИ *** УБАВЕЦ, НА ЩАТ В ГЕРБЕРСКИЯ САЙТ. АЙДЕ СЕГА ПАК МЕ БЛОКИРАЙ! ТОВА Е ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТРОЛСКАТА СЪЩНОСТ И НА ТЕБ И НА САЙТА ТИ ОЛИГАРХОТРОЛСКИ. ХАХАХА ТО ВЪОБЩЕ НЕ Е ЯСНО КОЙ ПАРТИЕН ЛИДЕР Е ПОДКУПВАН ОТ БОЖКОВ...

307

ВОЕННИ ПЕНСИОНЕРИ.

преди 2 години

ЦЯЛ ЖИВОТ НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА........... БАСТА..!!

306

Анонимен

преди 2 години

ПОРЕДНИЯ АМЕРИКАНСКИ МАРИОНЕТЕН ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОР!БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЖАН ВИДЕНОВ! НЕКА КАТО ГОВОРИ С ПОСОЛСТВАТА ДА НЕ СЕ КЛАНЯ КАТО В МЕКА НА ЧЕРНИЯ КАМЪК...НА МЕН МИ ПИСНА ОТ ГЕНЕРАЛИ В ПОЛИТИКАТА, ТОВА СА ХОРА, КОИТО СА ГОТОВИ ЙЕС-МЕНИ, САМО МОГАТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАПОВЕДИ, А НЕ ДА ФОРМИРАТ КАКВАТО И БИЛО ВИЗИЯ И ПОЛИТИКА!