24

Крадливата пасмина

преди 2 години

ГРОБ,където и да пипнеш всичко проядено от корупция!

23

ИЗБОРИ

преди 2 години

служебното правителство подготвя ежедневно и енергично Избори 11.07, които ще бъдат ЧЕСТНИ, защото след като смениха горските, сега са се захванали с язовирите, то без горски и без язовирите, НЕ МОЖЕ ДА ИМА ПРОЗРАЧНИ ИЗБОРИ, прозрачни са само главите на хун.т.ата на румбата решетников

22

Нещо...

преди 2 години

Нещо не виждам г-н.Борисов да коментира по тази тема? Колко хора бяха на воден режим последните години... всичките заради ето такива глупости, некомпетентност, безстопанственост! Най-вероятно и безкрайна корупция...

21

Анонимен

преди 2 години

Преди седмица, защо ремонтирали? Сега пък, ремонтирали само 10%.

20

Анонимен

преди 2 години

Който успее да изчегърта бившите вече крадци,ще стане национален герой.

19

Анонимен

преди 2 години

Където и да пипнеш-гнило.Ако някой успее да им вземе милиардите,които са ни откраднали,ще станем най-богатите страна на балканите.

18

Анонимен

преди 2 години

А ако бръкнат в санирането,там пък какво ще излезе,бедна ви е фантазията.

17

Анонимен

преди 2 години

Схемата от край време е една.Рушвета се дава от първите пари който дойдат За това има аванси навсякъде.Тези пари не са останали във фирмите върнали са ги в чекмеджето.Преди нямаше аванси фирмите строяха със собствени седства или кредит ,завършват,актуват и чак тогава държавата плащаше.

16

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Чудя се аз каква е тази отвратителна миризма , а то Чебурашка се бил появил тука .

15

Монката

преди 2 години

То този стана киро язовиро.САМО да не отидеш при някой пълен язовир преди да ти го източат

14

Анонимен

преди 2 години

Това служебно правителство е най-токсичното в историята. А вие бесепарчетата какво свършихте за 30 години? Докарахте ни виденова зимa, коалирахте се с дпс и тотално разграбихте държавата. Бойко построи метро, магистрали, пречиствателни станции. Столетницата е антибългарска терористична групировка, извършвала атентати като този в света Неделя и изклали елита на нацията февруари месец 1945г. Тръгнали да се прехоръчват. Внимавайте, да не поправим грешката, че не ви изметохме още през 1990г.

13

Гошо...Тъпото

преди 2 години

От де що могли...крали бокоффските министърчета-марионетки;даже и от...калната язовирна водица,събирана за напояване и...други нужди.

12

Ники Петров

преди 2 години

пълни глупости, от лаик,срам за държавата

11

РоРо

преди 2 години

Те парите вече отиват в пликове при деса на фигуранта

10

Анонимен

преди 2 години

Абе калинке радева,на всичките язовири на които се снима се вижда че са ремонтирани или се работи по тях .какъв ти е проблема?ти си министър на икономиката не пъдар.да се бе поинтересувал как върви бизнеса в момента и какви са проблемите ,а не да плюеш по угодните ти медии.

9

ГЕРБУРАШКА

преди 2 години

Ашкоолсун /това е на академичен френски/ на Чебурашка. Рано, рано застъпи на смяна и засочи в правилната посока. 1-во да се изхрачи нещо за личността на служебния министър и за никому неизвестния Харвард /къде, къде по-престижно е Симеоново/ и 2-ро, че цели 10 язовира са ремонтирани, а само некви около 400 не са пипани. Ашколссун на таквизи корифее в полето на академичния политически анализ

8

от БСП Кюстендил

преди 2 години

На кирчо на грозната му американска жена ще ремонтирам задното отвърстие без пари

7

анономен

преди 2 години

До ...ТъпотоАбе завърши ли училище?

6

Анонимен

преди 2 години

кой открадна парите? задачка с не много повишена сложност.

5

Факт

преди 2 години

От всички министри е българската история от освобождението насам ти си най-залухавия!