64

Въпрос?

преди 2 години

Киро Язовира да отговори вярно ли е, че след края на служебното правителство министрите от него ще получат по шест брутни заплати, а зам министрите по три?Затова ли толкова се напъва за служба пред медиите?

63

Я !

преди 2 години

Този мини-стер удари ножа на Харизанов! Иска да каже , че в Харвард само това е учил - как да изпуска язовири. Само че е пропуснал часовете за тръбите . Харизанов е чак на тръбите,без да е ходил до Харвард и знае повече за водата от целия випуск на това ново мини-серче!

62

Анонимен

преди 2 години

Една от касичките на ГЕРБ...

61

мак

преди 2 години

Какво искате от Петков? Нали е икономически министър, има право да проверява как шайката е харчила парите. Това с язовирите не е изненада за никой, сигурно в същото ска.пано положение са например мостове, които трябваше да са ремонтирани.

60

Анонимен

преди 2 години

На 11-ти всички нормални българи ще извадим зъбките на организираната престъпна група за лично обогатяване! След това да се съберем хиляди пред съдебната палата и за няколко седмици ще махнем каскета! Много, много, много прахосани години в мизерия и кражби минаха! Време е махалото да се обърне! От всеки един от нас зависи какво ще ни е бъдещето и бъдещето на децата ни! Тъй че, пълна мобилизация, защото мафията ще драпа със зъби и нокти да оцелее!

59

Анонимен

преди 2 години

И аз съм съгласен, че го яд, че не може да ги пренасочи. Те са разписани за ремонт и не могат да ги окрадат. Затова е воят. Остават им митниците и НАП, там могат да отклоняват стоки, но пък се вижда, ме контрабандата расте. Това също е публично.

58

.!.

преди 2 години

И после ми разправят как тука било рай! Как трябвало всичките българи напуснали БГ а те са над 2 милиона, да се върнат в БГ! Еми защо!? След като знам, че само едни 50 човека ще се обалжат! Единия ще е ахмед доган дргия протежето му пеевски! борисов вече няма да може да се облажва понеже се разбра, че той има няколко десетки чекмеджета пълни с злато и евро! *** това е положението шепа хора крадът парите на 6 милиона! И се праят на велики бизнесмени!!!

57

наблюдател от ООН

преди 2 години

Я па тояМУНЧО...кога е виждал в Харвард язовири...???

56

Тодор

преди 2 години

Кире кога приключват с язовирите,че има много ... за проверка.Почвай ги,че нямаш време

55

Схемата на Радев

преди 2 години

Въпросният митничар на записа Петко Петков стиска зъби, защото от президентсвото му звънят и искат своята комисионна за акцизните стоки. Митничарят знае, че такива като него в митниците , подкупни са малко и ще се компроментира. Но Румен а Радев е алчен, има стотици съветници, които чакат на него да захлебят. Затова притиска подчинените си да пропускат стоки без бандерол стещу съответната комисионна.Затова пълни плика с пари и се вижда с Пламен Узунов, който го предава на Радев.

54

Анонимен

преди 2 години

БСП си ги раздавае на наши, после ГЕРБ на ваши и стана тя, каквато стана.

53

Доцента

преди 2 години

Това са административни неуредици. Язовирите са ремонтирани, работата е свършена.На мен ми е чудно как може одит да се извършва от човек, който никога през живота си не се е занимавал с нито една от одитираните от него дейности. Все едно да отида аз да направя одит на ремонт на самолет.

52

до протестърите

преди 2 години

не ви назначиха, НАЛИ, не ви включиха в програми и проекти, НО ПЪК ВИ ДАДОХА новите агитационни материали за да тичате да агитирате, а също и да тролите с ОБЕЩАНИЕТО ДА ВИ НАЗНАЧАТ, нали разбрахте, че няма да стане, защото най-вероятно хунтата на фигуранта ще остане още за едни избори поне

51

Анонимен

преди 2 години

До предателствоНе знаеш само колко хора съм навил да гласуват за ГЕРБ и колко ще закарам лично до урните!

50

Схемата на Баце

преди 2 години

Изпълнителят на обекта стиска зъби и за по-малко от половината пари прави нещо,което и на него и на всички по веригата до Баце им е ясно,че няма как да е качествено.Започва заместване на материали с негодни за обекта и се мъчи да свърши предсрочно,за да може Баце да отреже лентата по телевизора и да каже:''Ето виждате ли аз строя,а комунистите нищо не направиха и само откраднаха парите!''Изпълнителят няма как да откаже,защото иначе нова поръчка няма да види никога!Знае,че пак ще има макар ремонт

49

Доцента

преди 2 години

Нищо им няма на язовирите, отремонтирани са и ще си заработят. А този т.нар. министър след 3 седмици си заминава за харвард.

48

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е единственият министър в света, който се занимава с язовири, а не с икономика. Явно това е учил в Харвард, за специалист по язовирите?

47

Анонимен

преди 2 години

Абе то хубаво ги слушаме тия приказки 30 и кусур години ама политик в затвор за корупция още не съм видял, цялата работа е кучетата си лаят керванът си върви, ами по-добре тези мизер.ни медийки вместо да отразяват тези лакърджии да съ използват времето за нещо по-полезно, примерно да отразяват драмите около кралското семейство

46

Анонимен

преди 2 години

Стой и гледай само как на 11-ти ще гласувам точно за Герб!

45

Анонимен

преди 2 години

Яд го е ,че не може да пренасочи тези милиони дето са заделени за ремонт на язовирите.Мислеха си ,че като вземат властта и парите ще потекат към техните фирми .