84

Анонимен

преди 2 години

Най-адекватния министър е този. Другите да се махат.

83

До 92

преди 2 години

ООО,ТИ капацитета си завършил в Долно Нанагорнище!Колко трябва да си невеж ,за да наричаш човек завършил в Харвард-шушляк?Това да не е като да завършиш школото в селото си!"БАРЕМ" си научил да караш каруцата!

82

Анонимен

преди 2 години

Герберастите как само мигаха на парцали ,когато даваха обяснения за празните язовири...особено антипатичен беше онзи бившия министър Борисов с този фалцет и на всичкото отгоре се държеше като своя ментор-тиквата...колкото и да се натяга може да не влезе в парламента,защото е на 4-то място,след една казанлъчанка-кукла на конци в старозагорския район...

81

Анонимен

преди 2 години

До корективПлащани са по 240 лева за кубик бетон, това е видно от документациите, каскет.

80

Анонимен

преди 2 години

Киро, кога в Харвард изучи и хидрологията бе шушляк. Ако има нарушения, подай сигнал в пропукартурата. Барем това не научихте ли в Харвард? Докога пушилки и глупости. Премиера, потвърди, че чул от медиите, че го подслушвали. Може ли да сте толкова жалки?

79

Kиро язовиро

преди 2 години

Язеко дойдох от Харвард за да оправя финансовото си състояние ...но тия от ГЕРБ много крали брее,нищо не са ми оставили...и сега се бъхтам нахалос с тия г'ьолчета от немай къде...Язък ми за дипломата...

78

Баба Гошка

преди 2 години

До АнонименАма до там караш по магистралата бе, *** :-)

77

ХХХ

преди 2 години

Онемявам ....какво още трябва да разкрият, за да повярвате, че се е крало ЯКО и след тези разкрития още има заблудени и поддръжници на герб, ами безнадеждно е положението за оправяне!!!!

76

До Зам. министър

преди 2 години

До Зам. министър А то и парите за ремонт на язовир "Студена "около зо мил. са добре подредени и усвоени .Лилето Попова също бе специалист по усвояването на средства и затова бе наградена.

75

Анонимен

преди 2 години

Герберите са като скакалиц. Като минат от някъде само пустиня остава след тях.

74

Анонимен

преди 2 години

Освен всичко друго, са подбирани язовири, които са дълбоки максимум 2-3 метра, т.е. чисти гьолове, за никаква опасност за населението не може и да става дума. А големите язовири, чиито стени наистина са в лошо състояние не ги пипат, явно там е по трудно за ремонт ,а те са подбирали такива, при които краденето е по-лесно

73

Кико

преди 2 години

Какъв икономист,палаш по поръчка. С Мая бая парички ще си вземат от Черепов(не му ли свършиха крадените пари)!

72

До 80

преди 2 години

Спокойно ние просто няма да гласуваме за ГЕРБ. От там насетне има си прокуратура и съд- когато бъде реформирана правораздавателната система от следващия парламент нещата ще си дойдат по местата

71

Зам. министър

преди 2 години

Цялата работа е, че нямате контрол върху тези 600 милиона лв за язовирите, те са разписани и са публични. Петков се е надявал да сложи рука на тях и да раздаде за себе си и свои хира, но удари на камък. Не стана да краде от ББР, не става и от язовири.Очевидно е, че Бойко Борисов много добре е подредил нещата и е защитил интереса на държавата от каква, които разнасят пликове до президенството.

70

здравейте

преди 2 години

(надявам се не ме презирате, защото съм в чужбина и не мия чинии).. Силно се усеща какви роби сме! Замислете се.. Реки от пари са крадени години..от вашия джоб.. а раята чака 11-ти.. Хора, какво още искате да видите, да се уверите, да повярвате? Сега всички трябваше да сте на площадите! Сега! Не да чакате някакви избори! Трябваше да са изметени вече! Но вие се возите в метрото, някой ви вади парите от джоба (вашите пари!!), а вие го гледате и си пътувате нанякъде.. Накъде сте се запътили?

69

Анонимен

преди 2 години

За порееден път се вижда некадърността, тъпотата, нагластта, безочите на шайката мутри, която е окрала държавата до кокъл. Тия са били на власт само с цел крадене и нищо друго. После що има наводнения и суши. Къде е гнусния, лъжлив крастав поммяр, лойко прасето да се изпръцка по темата. Да умре дано тоя *** наред със семейството му до 9то колено. Гадна, долна, проста, селска мутра, смърт наред с лакеите му!

68

Анонимeн

преди 2 години

Министъра вчера взе да обяснява, че е нарушение, че едно държавно дружество не е прехвърлило собствеността на друго държавно дружество, и че е преглеждал цените на бетон, транспорт и т.н. Не че не е важно, но това се прави от комисия и едва ли някой министър до сега го е правил и/или ще го направи. То това му е смисъла на комисията. Пак ще го отнасят дребните бушони.

67

Анонимен

преди 2 години

Гледай ние да не се съберем пред президентсвото хиляди тогава и да махнем Чорапа?

66

Анонимен

преди 2 години

До макА защо не проверява аферата с Грипените или аферата разследвана от ОЛАФ за високопроходимите автомобили, например?

65

Анонимен

преди 2 години

До пълно чекмеджеА Радев пълни пликове от корумпирани митничари.