14

Абе немога...

преди 2 години

...да разбера защо малките градове умират. Ето например моят малък град, навремето областен на средна и средно-северна България - град Ловеч, е излъчил в уж най-хубавите си години от 89а насам, едни от най-заможните бизнесмени, примерно Гриша Ганчев, майката на братя Домовчиеви беше главен счетоводител на завод Балкан в Ловеч и го купи за един лев после. Наистина недоумявам защо ми обиждате градчето, като в момента след Божков и Шиши сме излъчили братята Домовчиеви и Г-н Ганчев. Това ако е бедн

13

dmx

преди 2 години

Само, че това са данни от преди пандемията. Празните апартаменти съвсем не са само в провинцията. София също намалява и скоро ще стане две задръствания хора - едно на Цариградското и едно на бул. България

12

...

преди 2 години

Епа така става! Малките градове умират! Поради причина, че работа там няма! И хората или отиват в големите градове дето са 2 в БГ или отиват да работят в малките градове на Испания Англия Германия Италия Гърция Канада САЩ и други! Но като цяло ако има някаква възможност за работа малко хора биха напуснал родните си места! Лошото е че по този начин ставаме като арженитна дето над 90% от населението живее в столицата, ама ...

11

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До До До 1 - продълж.простите хора винаги са с претенции, така се опитват да скрият простотията си, но и така ще ги разпознаеш че са прости

10

Анонимен

преди 2 години

До .Добре. А ти си много по умен от всички? Според теб къде живеят най-добрите хирурзи в България? Къде живеят най-добрите юристи? Къде живеят най-добрите програмисти? Всички тези взети накуп са залупени, а ти си по-умен от тях?

9

.

преди 2 години

Трябва да си много, ама много залупен за да отидеш в гетото Шопия, без значение за какви пари!

8

Анонимен

преди 2 години

Младите хора трябва да знаят, че с труд и в България се успява, било с престижна и платена професия, било със занаят или с бизнес. Да се огледат и да не си мислят, че в чужбина всичко е по мед и масло. да си подредим нашата къщичка.

7

Анонимен

преди 2 години

В София се усвоява (синоним на краде) най-много и за това има работа.

6

Анонимен

преди 2 години

Ами че в тези градове са съсредоточени 90 процента от жителите на страната. Работата ми е такава че обикалям цялата страна и мога да ви кажа че има райони в които няма жив човек. Всичко е като във филм на ХичКок. Чак тръпки ме побиват когато минава през тези селца и градчета. Страшна гледка на руини храсти бурени даже змии и гущери пъплят в дворовете. Такава картинка на никой не му пожелавам да я види на живо. А само преди 27 години в тези селца и градове кипеше живот. Мутрите ги унищожиха.

5

Ще спрат да дърпат

преди 2 години

Или бизнес на село или чужбина.София стана .....

4

Анонимен

преди 2 години

програмиста и на него някой трябва да му залепи плочките, да му направи кафето и да му продаде крафт бирата. Нещата са свързани, знам, че за ограничен човек е трудно да разбере как производството на софтуер помага за икономиката, но е така.

3

до 1

преди 2 години

В София има всякакви хора. Като започнем от програмисти с петцифрени заплати и последен модел автмобили, минем през всякакви специалисти из западни компании или със собствен интелектуален бизнес и свършим с общаци, шофьори на баничарки, сервитьори и подобни голтаци от сивия сектор, които обвиняват всеки друг, но не и себе си за жалкия си живот. Има и плочкаджии колкото щеш.

2

Анонимен

преди 2 години

До в софияМи ако търсиш плочкаджии при програмистите, така се получава. в нова кооперация съм и гледам все се наемат представители от малцинствата дошли от провинцията за тази работа. Но не е като да няма, това масово строителство как мислиш се случва, с програмисти-кофражисти?

1

До 1

преди 2 години

Има кой, стига да имаш пари да платиш.