34

Префинен Интелигент

преди 2 години

Айде бе сериозно ли? Аз пък си мислех че у Долно и Гроно *** най-много се дърпат.

33

Анонимен

преди 2 години

Да , елате всички в Пловдив, работа има , е на мин. заплата разбира се, но това е за да ви поддържат във форма да не се отпускате, ах да забравих и великодушният бонус-ваучери за храна 60лв. Другите екстри са най-мръсният въздух в Европа, Северна и Южна Америка, Австралия. Градски транспорт-от време на време, димящи турски дизеляци, тролейната мрежа е унищожена. А да и още нещо най-гъсто населените град в България, заедно с най-големите индиански гета в Европа.Елате роби

32

Пишман Софиянец

преди 2 години

Ако от София извадите дошлите от провинцията прогонени от немотията в техните населени места София ще падне под милион! Хайде да обърнем процеса! Изселвайте се от София и се заселвайте в провинцията! Работа има, но има и мързел! Всеки иска да е в офис в столицата! Аз така направих, изселих се от София и се заселих в едно село в северна България и сега съм неимоверно по щастлив!

31

Анонимен

преди 2 години

"Последните данни за заетите в страната са от годината преди пандемията."Тогава защо го пишите в раздел "новини", а не в раздел "история"? Не че имате такъв де.

30

G – 7

преди 2 години

СофияПловдивВарнаБургасРусеПлевенСтара ЗагораТова е българското G 7 Големите седем!

29

Анонимен

преди 2 години

Абе, добре ли сте? В 21-ви век работим със статистика две години назад!?!? Да вземем да обсъдим работната сила от 1919...

28

Деценетрализация

преди 2 години

Е истината . Не е добре всичко да е концентрирано в няколко града а всичко друго да е мор . Германия затова е силна защото е силно децентрализирана . Направете министерства и в други градове . Стимулирайте компаниите да отварят офисине само в 3 града . Стига се наливаха пари в бездънната яма на нашата София . Те потъват и ние не ги виждаме . Виждат ги само определени хора . Защо след толкова мн пари София не е за пример? Напротив и Пловдив и Бургас и Ст. Загора по- успешно усвоиха ЕС фондовете

27

Винкело

преди 2 години

Нема по богат и красив град с работлив народ от град Перник. дълъг е 12 километра с 4 спирки на влако

26

Анонимен

преди 2 години

Омръзна ми да слушам как нямало работа тук или там. Работа има колкото щеш! За интелектуална позиция се борят по 0.8 души! Всяка една такава може през 80-90% от времето да се работи дистанционно. Наскоро купихме къща (бих казал дори имение) на 30км от София и скоро ще се пренесем там (след като се финализира ремонтът). Ще работим с жена ми от там. Пандемията промени всичко. Никой вече не иска да чуе за офис. Всичко живо работи дистанционно и това е новата тенденция. АМа се иска акъл, а не ракия.

25

Плевенчанин

преди 2 години

До Плевенчанин Този, дето не е харесал коментара ми, че Плевен е страхотен град сигурно е от Старата Загора и много, много завижда на хубавия ни град

24

Анонимен

преди 2 години

Бягайте, тичайте, там в големите. Тикайте се там кошарите като добичета. Яжте помията, дишайте мръсния въздух, плащайте хилядите левове за жилище и транспорт. Тато ви е толкова акълът там вие мястото да ви *** капиталистите докато ви дойде акъла. Вземайте заеми и плащайте доживот.

23

Няма работа

преди 2 години

Няма работа щото толкова ви е акъла. Едно време вашите прадядовци почвали от една голя поляна. Отива построява къща от нищото, отглежда стада животни, обработва земята, на 25г. вече се оженил, и има поне 2-3 деца. Жените бачкат, въртят къщата грижат се за децата, мъжете на полето вършат тежката работа. Децата като пораснат помагат. Хората са почвали от нулата. А вие сега чакате някой да ви даде всичко на готово. Нямало работа. Неее. Вие нямате акъл и ви мързи да гледате!.

22

Анонимен

преди 2 години

Какво значи "няма работа". Ей така като ми каже някой и направо ми идва да му ударя един зад врата. Няма работа= много ме мързи. Начи вие глави нямате ли на тия рамене? Или ги ползвате само колкото да пазите равновесие. Работа в България има колкото за целия китайски народ! За да настигне България западните държави по стандарт и богатство знаете ли колко много работа трябва да се свърши??? Хващайте се, и почвайте да мислите и да бачкате. Стига сте ми висяли в тия социални мрежи.

21

Плевенчанин

преди 2 години

Хубаво ми е в Плевен. Транспорта ни е на 6. Тролейте вървят по три четири един зад друг и всичките са пълни. Центъра е хубав. Има два мола и няколко големи магазини почти като молове. Жените са красиви, мъжете са потентни. Какво ни липсва?

20

БЪЛГАРИЯ

преди 2 години

Големи глупости пишет някои , че България била намаляла. Нищо подобно , не можеш да се разминеш от хора в градовете и по селата. В България остават българите, другите се изнасят някъде и стават чужденци . България няма нужда от небългари и българофоби. Най накрая тези които не харесват България да си ходят на ******* си.

19

Пловдив болни

преди 2 години

Най-много болни от Сифилис има в Плодвдив.

18

Киро

преди 2 години

Вчера бях в Нова Загора. Уникално прекрасен средно малак град. Уникално стегнат, на уникално място, ниви бол, язовир, река, морето на 1ч... Ама на.. Няма хора. Младите завършват и се махат, върнали се почти няма, тук таме някой дето не му се живее далече от мама си идва... И те така, за селата няма да говоря

17

.

преди 2 години

До . - точно прослойката за която говориш, по-голямата част в момента гледа да се отстрани извън града и ако е нужно пътува, ако не е нужно седи си в къщата далеч от всичкия този ужас, мръсотия и безредие. Така прави същата прослойка и на запад, а "high density" гетата са за пролетариата ;) Приятен ден.

16

Анонимен

преди 2 години

има само един цех за производство на дървени колове ама чорбаджията повече от 400 лв не дава .

15

До Абе немога...

преди 2 години

Ами поради простата причина, че тия 2-3-*** изброени от тебе са изяли парите на над 2-3 милиона българи при това за столетия напред! Та поради таз причина малките градове умират! А работа в Ловеч намира ли се? Или по скоро да попитам то работа, че ще се намери ще се намери, *** пари за нея дават ли?