54

Кирил Пашов

преди 2 години

за томбулата софя варна пловдив бургас велико тръново русе плевен стара загора сливен благоевград

53

Анонимен

преди 2 години

Обявяваме томбола за всички вас, коментирали под нашата статия! Един от вас ще спечели 300 лева ако отговори правилно на въпроса ни! Ето и въпроса: Подредете по големина десетте най големи града в България! Всички коментари участват в томболата! Всеки от вас има право само веднъж да участва! Томболата ще се изтегли в края на месеца! Победителя ще бъде известен тук! За целта пишете си реалните име и фамилия за да удостоверите самоличността си с лична карта или шофьорска книжка! Успех!

52

Анонимен

преди 2 години

Хитруват сьс заплатите и ще бьдат да бьдат само кухи общини.Всичко на минимална плаща но живота поскъпна.

51

Don Kixot

преди 2 години

До Русенеца. Брато до има няма 20 години в България ще има само 3 много големи града с над 200 хилки народ и един голям с над сто. Говоря за София Пловдив Варна и Бургас. Русе, Плевен и Зарата ги пиши в графата средни.

50

Русенец

преди 2 години

Защо най красивите бг градове се топят най бързо! Ето, например Русе! Най красивия град с най висок темп на спад в населението! Уж красив пък бягат от него?! Дали защото имаме по малко от ромейте, които както се знае се множат като зайци?! Сещам се и за Плевен и той е хубав град ама го напускат и него! Бургас расте механично като прибави всички околни села за квартали иначе и той реално е някъде към 165 хиляди наполовин на 330 хилядна конкурентна Варна

49

Анонимен

преди 2 години

Създайте добре платени работни места, ред и спокойствие и да видите как България ще се напълни и стане отново 10 милиона души за 3-4 години. Заплатите са ниски, а цените на стоки, консумативи, ток в България са високи и цените на жилищата са високи за такива заплати! Казаха ми, че в София има цели празни новопостроени блокове и никой не купува.

48

Анонимен

преди 2 години

Имам позната от Варна, каза, че във Варна са им доста ниски заплатите, затова е избягала в западна Европа.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11НАИВИТЕТНИ ИЛЮЗИИ ЗА "УСПЯВАЩИТЕ МЛАДИ ХОРА" В БЪЛГАРИЯ. ПОСТОЯННО НАБЛЮДАВАМ ТАКИВА, КОИТО ЗАПОЧВАТ С НАИВЕН ЕНТУСИАЗЪМ, РОДЕН ОТ ТАКАВА ЗАБЛУДА И СЛЕД 2-3 ГОДИНИ РАЗОЧАРОВАНИ ФАЛИРАТ ИЛИ ПРЕМИНАВАТ В ЗОНАТА НА СИВОТО, НО МУХОЛОВКАТА ПРИВЛИЧА НОВИ НАИВНИЦИ С ЕНТУСИАЗЪМ ЗА СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ.

46

Анонимен

преди 2 години

По коментарите си правя изводите, че след като от провинцията, където е можело да работя на полето или в завода, съм дошъл в София, за да работя в офис, то аз съм захлупен, мързелив, некадърен, потънал в заеми, хранещ се с лоша и храна, дишащ лош въздух и живущ в панелка. Ммможе и така да е, но не съвсем и да се разберем, че не всички имаме привилегията да си пасем овцете на село, някои хора сме принудени от обстоятелствата.

45

Браво Днес БГ

преди 2 години

открихте Америка!

44

Анонимен

преди 2 години

Населението на София вече намалява. Много хора си освободиха квартирите и се преселиха в провинцията за постоянно, заради пандемията. И няма да се връщат, защото 90% от обявите за работа вече са за дистанционна работа.

43

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на всеки сравнително нормален човек е да не живее в България...така ще е занапред.

42

Анонимен

преди 2 години

До Пишман СофиянецСъгласен, но в това село едва ли ореш нивата, а си "хоум офис". София отдавна е пренаселена и презастроена, лошото е, че това продължава с пълни темпове. След 5 години ще бъде еднакво зле както за отдавна живеещите, така и за закупилите в послените години имоти. Жалко, можеше отново да е хубав град

41

Мицотакис-Венизелос

преди 2 години

Пия си узото на уникалното море и гледам татарите в Днес.Бг на раздумка абе мишки в момента на осърова дето съм има толкова туристи дето в София няма сигурно на население. Бг е клоака останахате там слугите на Боко и Каракачана и некой друг анархо-комунист. Скоро Карадая и Ердоган ще оправяр и Източна Румелия ... аз ако съм не бих Инвестирал в имот у Пловдив и Бургас оти евро във *** нема да дочакате ама ла плащате с турски лири малък но много *** народ сте ....

40

.

преди 2 години

До Анонимен 47А улица Шан-зе-Лизе има ли в него? :)

39

Анонимен

преди 2 години

Почти никакви работници не привлича Пловдив. От там бягат към София и чужбина. През социализма селяните наоколо са мечтаели за панела в Пловдив.

38

хазяйн

преди 2 години

квартирантки след у мурска столица,след 10 годин, си избегаха на село! сметайте кък *** е потникстан?

37

Гларус

преди 2 години

До Анонимен Наистина града ви е много зле. Нито тролей имате, нито нищо. Само 50 хиляди индианци в Столипиново и нищо кой знае какво друго.

36

Анонимен

преди 2 години

Ако преди 20 г. ми беха казали, че Варна ще бъде пренаселена, немаше да повярвам :)) Не е нужно да си в институт по "пазарна икономика" :)) Това са трите най-големи градове, нормално е хората да отиват там :)

35

Анонимен

преди 2 години

Maлиииии, сега ли откриха, че хората бягат към големите градове. Тия ***, в коя реалност живеят ? Знам, че има нова и стара реалност, ама все пак, това си беше така през всичките реалности