113

Анонимен

преди 2 години

С *** за министър като Стойчо Кацаров и толкоз няма да се ваксинират.

112

Анонимен

преди 2 години

ХУбавото е, че много антиваксъри ще си заминат по закона на Дарвин.

111

До “Истукан”

преди 2 години

Това предполагам е извод, който е резултат от дългата ти научна дейност и работа по стъдите в сферата на имунологията? Вярвам си много подготвен, за да правиш такива изказвания в голям форум. Поздравления за труда ти! Oh, wait, ти май си поредния с iq40, средно образование, кофти работа За 1600 лв, кисела съпруга и панелка, но с КОМПЕТЕНТНО мнение по всички въпроси. ***.

110

Леша

преди 2 години

Чипираните с динамично IP ли са?

109

Леша

преди 2 години

До 129 - Въртиш, сучеш, но не пишеш дали ти си се инжектирал. Какво ме интересуват някакви несъществуващи хора за които плещиш. Въпроса е - ти чипира ли се и какъв ти е мак адреса?

108

Анонимен

преди 2 години

И в махалите никой не се ваксинира. Там са все интелектуалци.

107

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-ниско е iq на даден район, толкова по нисък е интересът към ваксиниране. Има директна корелация между нивото на интелигентност и образованост и желанието за ваксинация. Първи се ваксинираха интелигентните и образовани хора. Останалите ще ги видите в коментарите по-долу. Все едно някой насила ги кара, че и коментират, все едно имат капацитет за това. Учили до 11 клас, но смеят да ни обясняват За ефектите от ваксините. Смешници. Простоватите винаги са най-шумни. Ама мнението ви струва 0

106

До 125

преди 2 години

Всъщност това е проблема на неуките хора като теб. Те смятат, че учените не вършат нищо, защото не ги виждат с лопата в ръка. Хора като теб не биха разбрали какво казах в момента!

105

Истукан

преди 2 години

Най-лесния начин да напуснеш този свят, това е да се ваксинираш. Ако оцелееш, трябва да черпиш.

104

Леша

преди 2 години

Ваксизомбитата, знаете ли, че имате химн? Още от 2016 година. Sam I; Ape Drums; Assassin - Mutant Brain. Това е химна на зомбитата.

103

Анонимен

преди 2 години

до 122 и кокво общо има това с ваксинирането?

102

Анонимен

преди 2 години

и пари да ми дават няма да се ваксинирам

101

Анонимен

преди 2 години

Принципно ГЕРБ провалиха ваксинирането. В началото хората искаха да се ваксинират, но ваксините не достигаха. Вместо да употребят наличните дози, решиха да пазят за втора доза.

100

Истукан

преди 2 години

Даже и да стане това, 20% от тези 70% ще загинат геройски от ваксината. За това не се влиза в рая, че си си съсипал сам живота като си се ваксинирал. Ваксинирането се брои за самоубийство и в оня свят ще съдят хората за самоубийци.

99

Анонимен

преди 2 години

Професор ама лъжлив! Важни са не само заразените, а колко от тях са в интензивното! Около нас винаги има една армия от вируси и ние не прекъснато се заразяваме, но имунната ни система непрекъснато ги отблъсква! Ако не успее се РАЗБОЛЯВАМЕ, защото преди това сме били заразени и няма как да го уставим, защото имунната система се бори с/у вируса и не праща телеграми! Мисля, достатъчно ясно го изразих! За нефункционалните, това не е отричане на вируса и не означава, че е безобиден за разболелия се!

98

???

преди 2 години

При хората на възраст над 90 години умира един на всеки трима заразени. Трябва ли да се ваксинират? При хората на възраст 80-89 години умира един на всеки четирима заразени. Трябва ли да се ваксинират? При хората на възраст 70-79 години умира един на всеки седем заразени. Трябва ли да се ваксинират? При хората на възраст 60-69 години умира един на всеки 16 заразени. Трябва ли да се ваксинират? .....

97

до 11 от славянин

преди 2 години

Ако 1 % от хората бяха антиваксъри, сега трябваше 99 % от населението да бъде набодено! Зомбиваксърите не можете да преживеете, че сте малцинство и никой не ви слуша!

96

Реалист

преди 2 години

Кой кога трябва да се ваксинира е въпрос на елементарен здрав разум. Само трябва да публикуват още малко статистика по възрастови групи за починали, в интензивното и в болница. Тогава всеки ще може сам да разбере за какво става въпрос при него и да вземе информирано решение.

95

Totenkopf

преди 2 години

Хахаха само допреди има няма месец твърдеше обратното, явно отново се е насмъркал и си плещи обичайните измислици алкохолик и наркоман това си ти влечуго

94

Анонимен

преди 2 години

Вируса събори БСП