179

Анонимен

преди 2 години

До F-16Колкото по-бързо дойдат F-16 толкова по-добре, защото подобни инциденти със сесерски летящи отпадъци ще зачестяват.

178

Хийроу Мустафа

преди 2 години

Абе щом не е видял морето и се забил в него, правете сметка колко пиян е бил!

177

Анонимен

преди 2 години

Ф-16 сърбите ги сваляха с руски зенитни установки от 50те години.

176

Krom

преди 2 години

Поне на мен ми се струва, че се опитват да покрият случая. Дано не е така. Светла памет и Бог да прости Майор Терзиев. За нас, обикновените хора - ще си остане мъж бранещ българското небе и отишъл си с чест. Но истината трябва да стане ясна, каквато и да е. За да почива в мир.

175

F-16

преди 2 години

А кога ще бъдат доставени новите модерни 50 годишни F-16A Block-70V?

174

Анонимен

преди 2 години

До F-16F-16V Block 70 каквито България поръча е самолет представен за първи път през 2012 другарю със завършен 3-ти клас и ще дойдат тук чисто нови. Ако сравним F-16V Block 70 със сегашните Миг-29, е все едно да сравняваме последен модел Мерцедес S-класа с Москвич 2140.

173

Krom

преди 2 години

Не съм по конспиративните теории, но .. надяват се да намерят до 4 дни черната кутия, инак информацията ще бъде .. унищожена? Т.е. годността и е една седмица ли? Странно. После .. поразил е целта, обаче .. възможно е ракетата да не се е отделила?! Как, с мисъл ли я е поразил? Да, не е катапултирал .. обаче - не е провеждана подготовка, парашута може да го е удавил? Лошото на лъжите е, че водят до оплитане. Струва ми се, че изтребителя е бил поразен. ПВО или друго, но намирисва на лъжи!

172

до Анонимен

преди 2 години

А ти на американската телевизия ли вярваш?

171

...

преди 2 години

То е ясно, че арабите не стават за пилоти и че руснаците са доста по добри, но 115-0 за ф15 срещу руските самолети, говори за голямо техническо превъзходство. Ако бяха поне малко равностойни, арабите колкото и да са зле щяха дс свалят някой друг ф15. Цитирам арабски летец участвал в бой срещу израелски ф15: ''разликата в машините беше стряскаща, те си играеха с нас като котка с мишка. Все едно да се състезаваш срещу ферари, а ти да си с лада''. Интврвюто може да го намерите в нета. Точка по въпр

170

Анонимен

преди 2 години

Вчера се видях с един приятел седнахме да пиеме по кафе, и приятелчето ми разказа, че жена му ходила на фризьор и там фризьорката и разказала, че имала клиентка жена на строителен предприемач, който го извикали спешно в министерството да му дадат поръчка за 300 милиона за преустрояване на българските летища и самолетни халета, защото според договора за новите модерни американски F-16 първите два самолета трябва да пристигнат не по къдено от 11 юли следващия месец.

169

преди 2 години

Аман от "специалисти' в тая клета държава! Отстрани всички много разбират, само че когато дойде време за действия и отговорности....резултатите са катастрофални...както се и вижда. Бог да прости човека и съболезнования за близките му!

168

Анонимен

преди 2 години

до 190 ...., ти на руските постановки по телевизията ли верваш? Големо си "теле-зрител"....

167

до Анонимен

преди 2 години

Русия е уникална самодостатъчна цивилизация. Никой не може да влияе или да нарежда на Русия какво да прави.

166

Анонимен

преди 2 години

Вчера се видях с един приятел седнахме да пиеме по кафе, и приятелчето ми разказа, че жена му ходила на фризьор и там фризьорката и разказала, че имала клиентка жена на военен летец, и той веднага слде учнието преди 2 дни всички български пилоти заминали за САЩ да се учат да карат новите модерни 50 годишни американски F-16, защото по договор първите 2 самолета трябва да се доставят на 11 юли следващия месец.

165

Анонимен

преди 2 години

Това за термоядрените централи е доста оптимистично. Досега все още няма работещ модел на термоядрен реактор -даже експериментален, който произвежда повече енергия, отколкото потребява. Така че какъв щял да бъде руският термояд, са все още сказки. Най-вероятно никога няма да се построи такъв реактор. Ако имаше възможност, Мъск щеше да се занкмава с това.

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 така е на теория, но като се сетя преди няколко години как руснаците отваряха черната кутия на Су24 свален в Сирия пред очите на десетки генерали и милиони телезрители и вътре всичко беше на салата надеждите за някяква информация от черната кутия са малки.

163

До 170

преди 2 години

Знаем ги русняшките "високи" технологии, ще бъде голям късмет, ако въобще черната кутия е записала нещо.

162

Анонимен

преди 2 години

Ами да не е с 1000, най-малкото е със 700... Самолетът е една безформена алуминиева кутия, която като заоре във водата с тая скорост, се къса като хартия. Въпросът е, че някой е трябвало да отмени атаката по целта или да забрани снижението под някава минимална височина. Или в самия регламент е имало заложена забрана за снижение под еди колко си, която не е спазена. И другия вариант е - свален нарочно от руснаците.

161

Анонимен

преди 2 години

179 Наши пилоти вече са в САЩ, на обучение. Предстои, да се модернизира военната инфраструктура, за новите Ф16 блок 70 у нас, пътища, летища, авио бази. ГЕРБ започнаха преговори, България да участва в поддръжката на Ф16, нови работни места...Но, комунистите сигурно, ще осуетят това начинание. Да се готвят после, да се изправят пред съда, за действия срещу националния интерес.

160

Анонимен

преди 2 години

Когато се качиш на руска летяща щайга, шанса ти винаги на 50 на 50.