259

КК

преди 2 години

До ГеоргиКой е ***?Георги!

258

фен

преди 2 години

Свалили са го погрешка. Жалко за пилота.

257

Сата НАТО

преди 2 години

Аз ако се бях снимал с такова изражение на лицето, щях да изтрия снимката, а не да я шервам. Мисля, че има сериозни проблеми с този нач. щаб и сериозни нарушения на правилата.

256

Анонимен

преди 2 години

Изтребител ли е това руско хвърчило?

255

Гражданин

преди 2 години

Какво дрънкате глупости за президента, от 2009 г на власт са ГЕРБ. 12 г само корупции и кражби! Те са виновни за трагичното състояние на армията и техниката!

254

бай Иван

преди 2 години

Причината за гибелта на Горанов е,че самолета му е свален по погрешка! Сбъркали са мишената! Самолета не се е забил в морето,а останките му са разпръснати.Сега ще започнат едни анализи,че не могат да намерят черната кутия,както и да прикрият вината на главнокомандващият Радев и кадровите му промени,създавайки хаос в държавата!

253

Анонимен

преди 2 години

На мен ми изглежда все едно е ударен, т. Е. някой стрелял по него и е поразен. Иначе как щеше да порази целта. Той нали ползвал ракетата за да цели по светещи цели. Това е станало след стрелба по него. ТАКА ЧЕ ИЛИ ПРИЯТЕЛСКИ ИЛИ НЕПРИЯТЕЛСКИ ОГАН ГО СВАЛИЛ.

252

Георги

преди 2 години

КОЙ е главнокомандващ на армията- генерал Радев!КОЙ произведе и назначи нови генерали- ген.Радев!КОЙ командваше авиацията доскоро- апять Радев!КОЙ осигури втора заплата на Деса. - апять Радев!КОЙ допринесе до нещастен случай,пак той Галфона

251

Анонимен

преди 2 години

Точно в последните години финансов недостиг не е имало - летяха на поразия. Просто някои хора нямат спирка - стават на 100 години и искат да летят като на 30. Не става. ЕГН-то не позволява.

250

Анонимен

преди 2 години

А в последните години било загърбено с оправданието за финансов недостиг???

249

помнещ

преди 2 години

до 291 Има огромно значение! КАЧЕСТВО И ОРИГИНАЛ! Чувал ли си/чувала ли си за това?

248

Анонимен

преди 2 години

Това какво значение има от коя страна са боеприпасите?

247

помнещ

преди 2 години

Да ви кажа честно,склонен съм да вярвам и на тази версия! По време на социализма,оборудване и боеприпаси към самолетите ни тогава.Получавахме директно И само от Русия! Помня през годините,как се скъса връзката с Русия и "демокртичните правителства" търсех всякакви варианти заобикаляйки Русия!-:( Нямахме "патент" и даже и за патроните на АЛ 47 да произвеждаме! Но си ги произвеждахме! Няма да се учудя.ако боеприпасите за МИГ 29 са от 3 та или 4 та страна производител,но не и от Русия!-:( Е?

246

Анонимен

преди 2 години

Живи мишени . Дюшеш . Закрийте полигона дорде не сте натръшкали и плажуващите с някой газ.

245

Анонимен

преди 2 години

Руската подводница срещу Шабла ще да е. И те правят учения.

244

Анонимен

преди 2 години

Пейтриът. Полуприятелски огън. Няма да намерят черната кутия. Гаранция.

243

Анонимен

преди 2 години

Защо никоя медия не отразява за конфликта между мсйор Терзиев и Румен Радев?? Двамата пилоти от ВВС на България са в остра борба от както майор Терзиев беше поканен от САЩ за курсове в Уест Пойнт, но неговото място беше заето от неговия шеф по това време Румен Радев. Радев отиде на обучение в САЩ на мястото на Терзиев. Терзиев искаше да разкаже много неща за Радев... Но не успя, загина по време на изпълнение на служебния си дълг.

242

СССР

преди 2 години

МИГ 29 невнимание.. цял живот мъртав..

241

Русия

преди 2 години

Ф ОТАН приятелския огън от наркуманцити е всеизвестно

240

ПроСоТо

преди 2 години

тоя път военния ни министър нема как да каже:--"Тия ни са му викнале "легай по очи!"..