78

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 76,глупости. Жилищата са широки и наистина не правят гаражи за да имат повече пространство за живеене. Хора, които не са живяли там, моля да не ръсят глуппости на килограм.

77

афасдасф

преди 10 месеца

До Анонимен 77Ти в Великобритания идвал ли си?Ще паркираш ти където ти падне на улицата...такива глоби ще видиш че свят ще ти се завие....има си маркировка за паркиране застъпиш ли я глоба...а по света хората къде си паркират колите...във въздуха ли....поне тук не си паркират в зелени площи и по тротоари.... а за природа си има....просто нямат планини...имат си национални паркове в които няма незаконна сеч...ще отсечеш дърво ама ще ти ...майката...ей тия неща не взехте от Запада.

76

бившо величие

преди 10 месеца

Великобритания е време да се преименува на Мижобритания!

75

Анонимен

преди 10 месеца

Острова е перфектен, а някакви съдддрани кумунуидни русофили лъжат, че били живяли 10 години на Острова с 5 цифрена заплата дрън дрън та пляс.

74

Анонимен

преди 10 месеца

До Чебурашка Статут не значи че си английски гражданин, а че имаш право да останеш известно време и после шута. Много си зле. Тепърва ще ги гонят кой на кого е роднина и кой лъже и затвор. Има значение и къде са че Шотландия и Ирландия остават в ЕС.

73

София

преди 10 месеца

Това точно как трябва да бъде проблем на отрудения българин останал тук и мъчещ да върже двата края?Или той е балъче, че не е избегал у Англията да бере плодове или зеленчуци, да се прави на ел. техник, строител, автомонтьор или чистач?

72

Анонимен

преди 10 месеца

Бех се хванал на вълната преди години да ходя в чужбина, естествено избрах UK, не за друго ами заради английския, не бях впечатлен :) Ако си мислите че ние сме животни като пийнем, то тогава англетата са некакви в дъното на човешката еволюция :)))

71

На кой му пука?

преди 10 месеца

Кой му дреме за острова без ресурси и налазен от всякакви цветове от бившите си колонии? Могат да правят само гейщина - богатства им са трупани в миналото от страните които са грабили и едва ли ще са достатъчни без ЕС!

70

Анонимен

преди 10 месеца

Проблемът на Англия е че е прекалено пренаселена и с много лош влажен климат. Като територия е малко по голяма от България 130 279 кв. км. а населението е близо 57 милиона! Не е останала почти никаква дива природа там. Всичко е култивирано и заградено. Всяко парче земя е собственост на някой. В градовете е претъпкано. Жилищата са малки и много лошо качество направени от дъски и картон вътре облицовани с балатум и най евтините материали. Хората си паркират колите по улиците защото няма място.

69

Анонимен

преди 10 месеца

До 71Аз си живея в огромна къща с двор. Ако за тебе реалността е единствено мизерна панелка и минимална заплата, това си е изцяло твой проблем и говори единствено и само за теб и твоето лично състояние.

68

Анонимен

преди 10 месеца

"брането на жИлязо" там е трудна работа...

67

Анонимен

преди 10 месеца

До 71Айде ощипаната булка пак се обади. Просто правя публична услуга на хората да не правят същата грешка като мен и да не се набутват неподготвени в едина Оруелска държава.

66

Анонимен

преди 10 месеца

Само пълен мазохист би се напъвал да живее на мухлясалия остров.--------викаш друго си е да живееш в мизерна панелка и да бачкаш за минимална ..

65

Анонимен

преди 10 месеца

До Чебурашка260 хиляди са главно студенти които ще бъдат изритани също.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Само пълен мазохист би се напъвал да живее на мухлясалия остров. Работех там за 6 цифрена заплата близо десетилетие но никакви пари не могат да компенсират пословичната мизерия и дистопичната атмосфера.

63

Анонимен

преди 10 месеца

Проказата българска плъзна като рак из целия свят, че и слънчева система. 26 българи са достатъчни да изпортят цялата Великобригания, тия взели 260 000 от тази проказа ...

62

Анонимен

преди 10 месеца

260 000 хиляди със статут. В УК има българи колкото за цял град като Бургас.

61

Схемата

преди 10 месеца

В Англия колкото си по черен толкова повече привилегии получаваш. Най черните получават по 850 паунда помощ на месец и безплатно държавно жилище. Ако имаш деца получаваш допълнителни помощи и за тях. Често такива индивиди дават стаи от общинското жилище по наем на други имигранти и с парите си купуват някаква готина кола на изплащане. По цял ден се разхождат напред назад и си гледат кефа. На всеки 6 месеца се хващат на работа за малко и после напускат колкото да им продължат помощите.

60

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва незабавно изгонване на англиския посланик и закриване на всички английски фирми и служби от България. За антибг отношение се прощава а за недоказан щпионаш се гонят руснаци.

59

Едно уточнение:

преди 10 месеца

15 000 *** българи...