93

Ук

преди 2 години

Намали малко хейта ти като някакво световно гуру дет всеки се допитва до теб за мнение. Хаха

92

Ук

преди 2 години

Не всички сме на полето братко

91

Ук

преди 2 години

Не бачкам на полето бачкам хоме офис към адобе системс

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76Слаб 2 по география. Територията не е 130 000 а 240 000 кв кмНаселението не е 58 а 66 милиона.

89

Ук

преди 2 години

Брате те проблеми нямат защото са финансово осигорени. Отделно и там си има при сеттлед статус за който трябва да апплайнеш. Сега ако не го направиш проблема и ооследствията са си лично твои

88

Анонимен

преди 2 години

До УкКакво ще работиш там?! На полето е кал и мръсотия до гуша за мизерна надница. Ако се раболееш, бият ти шута и оставаш на улицата без покрив. Друга работа в офиса няма за англичаните та ще вземат бг. Мечти мечти.

87

Анонимен

преди 2 години

работягите треперят ,ама на посланик райков си му е екстра -яде и пие луксозно на държавна издръжка ! - никва полза от такива капуши , а бедния народ хрантути хиляди такива ,апартаменти,посолства,прислуга, секретарки и тн екстри за Милиарди !

86

Анонимен

преди 2 години

До УкАнгличаните досега бягаха от Англия към Испания и Италия. Сега като не могат, ще стане интересно. Добави и Австралия, Нова Зеландия и Канада и САЩ които могат са заселват също в Англия.

85

Анонимен

преди 2 години

До 90Смешно и тъжно е, че ти се налага да си съчиняваш някакви тотално грешни шизофренични предположения за някой, когото въобще не познаваш, само и само да оправдаеш пред самия себе си собственото си нелепо съществуване. Но донякъде е разбираемо - прекалено дълго време на острова не се отрязва добре на психическото здраве и подобни coping механизми могат да се проявят

84

Ук

преди 2 години

При сетелд статус ти дава всичко. Имаш право да бачкаш да живееш. Нямаш грижи. Пей сърце е. Викат рвсисти били, ми те българите не сме ли расисти? По добре е да разчистат малко.

83

Анонимен

преди 2 години

До афасдасфДа бе, има правила които англичаните и то от работещите такива спазват, иначе си е бардак там :)) Виждал съм как се търкалят по улиците (мъже и жени) и си драйфат червата, даже си заспиват в екстрементите :)) Иначе са велики, спор нема, малко ли бой ядоха от нас през ПСВ :)

82

Анонимен

преди 2 години

Добър живот ги чака в Англия. 1000 евро за 1 легло с още 20 турци и пакистанци в стая.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88, явно си бил за малко и си от тая клика, които отиват да работят за българи, които набутват хората по 20-*** в къща в Лондон. Ако си имал шанса да се интегрираш или поне полуинтегрираш и да заживееш като британец, сам да си намираш работа и дом. Е тогава щеше да видиш повече от Британия. Много сте ми смешни като почнете да слагате всичко и всички под общия знаменател.

80

Анонимен

преди 2 години

До жнцфгнфг Статус на уседналост е че имаш адрес в Англия. Тепърва ще гонят защото не могат да ги проверят примерно по 100 човека живеят на адрес. Не може да и напускат Англия защото за да се върнат в Англия трябва виза.

79

Анонимен

преди 2 години

До 84Широки са ако си джудже сигурно. Стига сте лъгали хората със собствените си делюзии. Били сме там, много добре сме запознати за какво иде реч.

78

Анонимен

преди 2 години

До 83Англия е една от най обезлесените страни в света. И там също си паркират където им падне. Естествено по малко но пак го правят.

77

аз 71

преди 2 години

аз живея в Германия .

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76,глупости. Жилищата са широки и наистина не правят гаражи за да имат повече пространство за живеене. Хора, които не са живяли там, моля да не ръсят глуппости на килограм.

75

бившо величие

преди 2 години

Великобритания е време да се преименува на Мижобритания!

74

Анонимен

преди 2 години

Острова е перфектен, а някакви съдддрани кумунуидни русофили лъжат, че били живяли 10 години на Острова с 5 цифрена заплата дрън дрън та пляс.