73

Анонимен

преди 2 години

До Чебурашка Статут не значи че си английски гражданин, а че имаш право да останеш известно време и после шута. Много си зле. Тепърва ще ги гонят кой на кого е роднина и кой лъже и затвор. Има значение и къде са че Шотландия и Ирландия остават в ЕС.

72

София

преди 2 години

Това точно как трябва да бъде проблем на отрудения българин останал тук и мъчещ да върже двата края?Или той е балъче, че не е избегал у Англията да бере плодове или зеленчуци, да се прави на ел. техник, строител, автомонтьор или чистач?

71

Анонимен

преди 2 години

Бех се хванал на вълната преди години да ходя в чужбина, естествено избрах UK, не за друго ами заради английския, не бях впечатлен :) Ако си мислите че ние сме животни като пийнем, то тогава англетата са некакви в дъното на човешката еволюция :)))

70

На кой му пука?

преди 2 години

Кой му дреме за острова без ресурси и налазен от всякакви цветове от бившите си колонии? Могат да правят само гейщина - богатства им са трупани в миналото от страните които са грабили и едва ли ще са достатъчни без ЕС!

69

Анонимен

преди 2 години

Проблемът на Англия е че е прекалено пренаселена и с много лош влажен климат. Като територия е малко по голяма от България 130 279 кв. км. а населението е близо 57 милиона! Не е останала почти никаква дива природа там. Всичко е култивирано и заградено. Всяко парче земя е собственост на някой. В градовете е претъпкано. Жилищата са малки и много лошо качество направени от дъски и картон вътре облицовани с балатум и най евтините материали. Хората си паркират колите по улиците защото няма място.

68

Анонимен

преди 2 години

До 71Аз си живея в огромна къща с двор. Ако за тебе реалността е единствено мизерна панелка и минимална заплата, това си е изцяло твой проблем и говори единствено и само за теб и твоето лично състояние.

67

Анонимен

преди 2 години

"брането на жИлязо" там е трудна работа...

66

Анонимен

преди 2 години

До 71Айде ощипаната булка пак се обади. Просто правя публична услуга на хората да не правят същата грешка като мен и да не се набутват неподготвени в едина Оруелска държава.

65

Анонимен

преди 2 години

Само пълен мазохист би се напъвал да живее на мухлясалия остров.--------викаш друго си е да живееш в мизерна панелка и да бачкаш за минимална ..

64

Анонимен

преди 2 години

Само пълен мазохист би се напъвал да живее на мухлясалия остров. Работех там за 6 цифрена заплата близо десетилетие но никакви пари не могат да компенсират пословичната мизерия и дистопичната атмосфера.

63

Анонимен

преди 2 години

Проказата българска плъзна като рак из целия свят, че и слънчева система. 26 българи са достатъчни да изпортят цялата Великобригания, тия взели 260 000 от тази проказа ...

62

Анонимен

преди 2 години

260 000 хиляди със статут. В УК има българи колкото за цял град като Бургас.

61

Схемата

преди 2 години

В Англия колкото си по черен толкова повече привилегии получаваш. Най черните получават по 850 паунда помощ на месец и безплатно държавно жилище. Ако имаш деца получаваш допълнителни помощи и за тях. Често такива индивиди дават стаи от общинското жилище по наем на други имигранти и с парите си купуват някаква готина кола на изплащане. По цял ден се разхождат напред назад и си гледат кефа. На всеки 6 месеца се хващат на работа за малко и после напускат колкото да им продължат помощите.

60

Анонимен

преди 2 години

Трябва незабавно изгонване на англиския посланик и закриване на всички английски фирми и служби от България. За антибг отношение се прощава а за недоказан щпионаш се гонят руснаци.

59

Едно уточнение:

преди 2 години

15 000 *** българи...

58

Анонимен

преди 2 години

Хайде ягодарите обратно, че нема кой да бере нашите.

57

Анонимен

преди 2 години

15000 са абсолютно нищо. За статистически грешки пишат новини...

56

Анонимен

преди 2 години

До 32Не бе, 6 милиона са в Чикаго само и клонят към 6 милиарда до края на лятото

55

аз

преди 2 години

До Анонимен56 - аз съм бивш кадър на БМВ и Бентли. Разбирам че в твоя мозък не съществува работа различна от бране на ягоди но не всички са като теб (слава Богу)

54

Анонимен

преди 2 години

Тия изучените да си чистят и приготвят храната само . Да си пращат пратките импрочие.Нз как може да има толкова глупави хора,