77

Анонимен

преди 2 години

Наскоро ББ излезе по тв и каза аз не съм отговорен за нищо. Какъв *** управляваше общо 20 г. и накрая аз не съм отговорен за нищо. Включвам г. като гл. секретар на МВР при Мадридския ***

76

Анонимен

преди 2 години

Крастави, червени магарета управляват България в момента. Затова има санкции от САЩ и затова падат самолети, а цените хвърчат нагоре.

75

Анонимен

преди 2 години

А онзи другия плешивия с военните парцали беше казал много яко ще ***. И това е уж доктор. Пази боже от такива лекари.

74

Ха-ха!

преди 2 години

Дъртото магаре нарече министъра "краставо магаре"

73

Анонимен

преди 2 години

След месец и нещо ББ пак ше излезе по тв и ще каже пак сме победите ли имаме 20% победите ли сме. На магарето чъдъро ББ си победител.

72

Сат Н

преди 2 години

Живели!

71

Сат Н

преди 2 години

до пасарела.... Кантарджиев не е взимал отговорни решения. Документи с неговия подпис от участието му в НОЩ ->>> НЯМА! Печатът на НЦБЦГЗ си е държал вкъщи, затова уволнението му се забавило с един ден. Той си го имал за бащиния...

70

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 74 има професионалисти много добре образовани, само като им чуеш речника няма нищо общо с еднокнижника момотещ по тв.

69

Анонимен

преди 2 години

Освен крастави магарета в кабинета на Фигуранта друго няма...

68

Анонимен

преди 2 години

Д-р Кацаров се грижи за здравето на Кантарджиев, нали същият се оплака че имал хематологично заболяване. Тогава защо толкова драпа може би заради нищо правенето и получаването н 4-5 хиляди лв. на месец + бонуси. Този се ръководи от ББ каквото му каже това е.

67

Сата НАТО

преди 2 години

Той каза, че въпреки протестите, трудно би се върнал в Националния център по заразни и паразитни болести дори при покана да го направи. -----======----/ //:/ Оу, бой! Той се гърчи! :)))) Въобразява си как ще го поканят да се върне, но ще откаже! :)))))Пхахахахаха! Наздраве!

66

Анонимен

преди 2 години

Що каза служебният здравен министър днеска при Цура Ризова, агитката на младежкото ГЕРБ го чака пред студиото, подкрепят Кантарджиев. И каза - значи съм в правилната посока.

65

пасарела

преди 2 години

Мръсен народ сме ,трябваше още да сме под Ердоганово , та да ни дойде акъла !! Кой е тоя Стойчо , кой го лансира та започна да рита като краставо магаре !! Къде бе мушморок , когато се взимаха отговорни решения , а сега си като кротка вдовица преди покана за секс !! Така , ако слушкаме сричащия главнокомандващ , до никаде няма да стигнем !!

64

Анонимен

преди 2 години

Кpacтави магарета до един са всички тези марионетки на Фигуранта в "кабинета" му, но скоро ще бъдат изчегъртани.

63

Анонимен

преди 2 години

Всеки който говори лъжи трябва да бъде уволнен. Изтърването на неудобни истини е голяма лъжа. Особено, когато се стремиш да подтикнеш хората към ваксиниране за лична угода. Това да знае и текущия министър. Хората сте като моливи, най - лесно се изтъркват моливите и най-лесно се сменят. Проклет е този, който лъже народа и си играе със съдбините му.

62

Анонимен

преди 2 години

Този реве за директорският пост.

61

Анонимен

преди 2 години

Случката с Кантарджиев показва че няма смисъл да работиш съвестно и професионално в България. Буташ през просото, чакаш си заплатката и толкоз. За какво да се мориш като всяка следваща политическа прoститyтка може да ти прeсeче пътя и да те изхвърли.

60

Майна

преди 2 години

Еми щом иска- ще го ритне и кон! Симпатяго, гледай си здравето и не си насилвай късмета до тук! Дай път на младите, които някога също ще реват, че са ги пенсионирали!!!

59

хх

преди 2 години

Новата власт е пълна пародия. Жалко. От *** фуражки още по-*** министри. Ще се гласува пак за ГЕРБ, то се е видяло. Тия *** от БОЕЦ пак им подхвърлиха кинти от Дубай, грачат като недолюбени *** пред Съдебната Палата.

58

Анонимен

преди 2 години

Тоя човек много се изложи с това изказване. Окончателно се самозатри.