137

Сата НАТО

преди 2 години

Бай Шиле не може да заблуди никой психолог, може да лъже само шараните, които кълват на ***, че ги спасява. Този комунист е ДЪНО.

136

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев не е добър човек.Много завистлив и надут като пуяк.Аз не го харесвам и го познавам лично.

135

Анонимен

преди 2 години

33 години администратор...член на БКП...сол-тьшак на Тиквата...народен враг... Не може така бе браче...

134

Сата НАТО

преди 2 години

Разбирам, че искал да съди всички, които употребяват името му "неуместно".... Надявам се не е патентовал псевдонима си "Бай Шиле"... Мухахахаха ! :)))

133

Анонимен 2

преди 2 години

Ей няма такъв народ в целия свят, толкова нагли нахални ,като се почне от вожда и до обикновен човек в някоя администрация , няма спасение от гербаджиите ,крадци сте не се ли срамувате бре ,нямате ли капка съвест и достойнство ? От вас гербаджиите имали по-големи магарета, че обиждате свестните хора?

132

Анонимен

преди 2 години

Потапяй се в отпадните води, лаинар, и гледай да не се спънеш някъде из Красно село.

131

Анонимен

преди 2 години

Колкото и пари да е вземал всичките си ги е спечелил с чест, за разлика от краставите *** дето им плащат по 20 лв. на ден

130

Анонимен

преди 2 години

Браво Професоре!Остави ги тия кучета дето лаят. След 11.07 ще си бъдат пак долни помия-ри от селски тип.

129

Браво, професоре

преди 2 години

Ст. Кацаров не е никакъв лекар. От1997 г. Не е обличал бялата престилка и не е влизал в лечебно заведение. Винаги е търси лекото в работата - няколко пъти депутат, няколко пъти зам министър, а през другото времи чиновник в някаква агенция, свързана със защита правата на пациентите. Този човек отдавна е забравил медицината. Наистина е краставо магаре и не може да се мери с професора. Право куме та в очи.

128

българин

преди 2 години

Стига с тоя пияница , бе ! Като ти е дошло времето за пенсиониране , какво още искаш ?!

127

Анонимен

преди 2 години

Уважават го тези на които им вършил работа.На хората от ГЕРБ

126

Анонимен

преди 2 години

Не сте добре от днес .бг.Как може толкова често да показвате този човек на ГЕРБ.Абсолютно безкруполен човек. ВЕЧЕ Е ПЕНСИОНЕР . ДА ХОДИ ДА СЕ КРИЕ В НЯКОЕ СЕЛО ЧЕ ВЕЧЕ МНОГО ДРАЗНИ.

125

ДО 128

преди 2 години

До Поклон Проф Наведи се още малко и му завърти на професора един ду-дук!

124

Ванчо Ганчев

преди 2 години

Краставото магаре е само едно , то е тъпо , мустакато и от три дни изнервя нормалните хора и най-вече изхождащо се там където до вчера се хранеше

123

Анонимен

преди 2 години

Много боли като слезнаш от -27 000 заплата на максимална пенсия от -1200 уви комунизма свьрши няма венчани доживотно на поста

122

свърши комунизма

преди 2 години

До: номер 128Аре престанете вече със жалките си пледоарии за един пенсиониран директор! Да не мислиш че няма други много по-важни теми всеки ден? Познавам много по-достойни лекари но Кантарджиев не е сред тях. За Мангъров ще ти кажа само, че той се издържа от частна практика и няма нищо общо с Кантарджиев. Но и на него не съм му фен, споменах го само защото и ти го замеси в драмата. Ако вземе всеки недоволен да реве че са го освободили докъде ще я докараме?

121

българин

преди 2 години

Аз не мога да разбера за какво е цялата тази драма, тази турска сапунка с уж многоуважавания професор? Просто са го пенсионирали, не са го разстреляли или уволнили нали? Бившия директор, Богдан Петрунов отдавна е пенсионер и не реве че не го държат още там! Виновни са медиите обаче затова че му дават думата. Мен що никой не ме кани в телевизиите да говоря? Защо никой не пише за мене? Писна ми от такива калинки и дърти директори!

120

Вълчан

преди 2 години

Когато обикновени магарета гласуват, управляват крастави магарета.Професоре, мишоците не могат да изтрият ролята Ви в борбата с вируса. Поздрави!

119

Анонимен

преди 2 години

Милионер а парите му от дарения, защо и той не ги дари на нуждае се.

118

Поклон Проф

преди 2 години

Как не ви е срам плювачи примитивни? Г-н Професорът е пример за чест, безкористност, достойнство и безкомпромисно отношение към работата си. Защо като някакви шлифовани мозъци папагалски повтаряте грозните лъжи на ТанърМангър и блеете като овце срещу най- меките и ефективни мерки при ковитните рестрикции? Нима някой ви сложи вечерен час, затвори ви в жилището без право да излизаш безпричинно? Много е лесно да се плюва анонимно, а проф. Кантарджиев пое лично отговорността за нас и битието ни!