17

трън

преди 2 години

Кантар, синът ти е шефче във ВМА. Стига рева, имай достойнство и хващай копача.

16

Койчо

преди 2 години

Този мм у хъл само за думите за боденето на децата, трябваше да го е ритнал вече бЪрзИо влак... Думата, която ми идва за него е производна от п о Мия...Ако утре се разходя до центъра и го видя провесен с главата надолу на "опашката на коня" - честно, няма да изпитам жалост за него. А по принцип съм жалостив човек.

15

Мутри Вън!!

преди 2 години

Кантарджиев е ***.. Бай Шиле му викат. Получава много пари за нищо. Много правилно беше отстраняването му. Тряба да се изчистим от Герберските кърлежи, които само смучат нашите пари!!

14

Анонимен

преди 2 години

Абе вас комунисти мачкали ла са ви ве! Я тихо и на село! БСП завинаги!

13

Анонимен

преди 2 години

Този се е взел много на сериозно, колко млади има които чакат възможност за развитие а той стигнал години за пенсия и цяла седмица реве, че било го пенсионирали - айде у лево !

12

Анонимен

преди 2 години

Като е толкова ценен кадър, да си го назначат на граждански договор като консултант.

11

Капиш

преди 2 години

За всеки дърт пенсионер ли ще пишете,само вие журналистите знаете какъв е този,обсъждайте си го по телефона,а не да пишете статии за "грипове" като Катинарчев които никой не ги познава!

10

Анонимен

преди 2 години

Този опищя света,сякаш са го одрали.Тарикат мъж не писка,бе Кантар а ти сякаш си ощипана булка.

9

Анонимен

преди 2 години

Стига се излага, бай Шиле :-)

8

Анонимен

преди 2 години

Кадафито от президенството е наредил да го уволнят защото му противоречи че нямало вирус.Сега крият истинските данни за заразените по заповед на Кадафито за да отидат повече хора да гласуват.

7

Анонимен

преди 2 години

Какво се жали като го махнаха от софрата? Време му е. Дали за тези 33 години си е осъвременявал познанията? Вероятно и една брошура не си е направил труд да прочете.

6

Анонимен

преди 2 години

Министъра, (не заслужава дори да му спомена името) е от особена категория бездарници, по природа лишени от определени усещания. Дебрите на творчеството и въображението са закрити за такива. За това, единственото за което стават, е интрига и мерзост. Апаратните игри са тяхната стихия, буквата на закона е броня, зад която прикриват разрушителната си същност. Обикновено ги ползват за разрушители. След тях винаги се носи особена смрад на нечистоплътие.

5

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Явяването в...Шоуто на Рачков му изяде...главата.Много му завидяха за...славата и се сетиха,че вече е...пенсионер,който 33 години не е...мръднал от една длъжност и няма...развитие.Е сега вече кат...пенсионер,ша са...развива;може и кат...статист,при Рачков.

4

Тоя е баахти боклука

преди 2 години

Човек без достойнство. Срамота!

3

Kрай

преди 2 години

Ще загубиш мярката прифесореЗамълчи малко

2

Анонимен

преди 2 години

Много е прав кантаря . Тия крастави магарета се взеха за богопомазани и взеха да колят и бесят , а трябваше само едни избори да направят , ама и тях ще осе..т.

1

Анонимен

преди 2 години

Лелиии, цели 33 години заемал тоя пост! *** много ценен кадър бил тоя. Оставете го да цоца на държавна хранилка още 33 години. То Тодор Живков е заемал пост 35 години, а този още малко и да го надмине.