219

Анонимен

преди 2 години

Поразил целта, заснето от друг самолет и после нямало връзка!!! Ми да видят какво се е случило, от заснетото от другия самолет. Ко са чудят и маят. Имат заснето, да погледнат де.... пада ли, отлита ли на някъде... кво се случва, нали заснето го има...

218

Зловещо

преди 2 години

Проклятието на десетки набори дето тегне над поделението е свалило самолета.

217

Анонимен

преди 2 години

Нищо не може да прехвръкне над "царството". Там витаят все още духовете на изчанчените до смърт гаргаджии. Старите шабленци още помнят войниците как в безумие ревът.

216

Анонимен

преди 2 години

Какъв котуз!Защо пилота Радеф не беше в този самолет!!! цццццццц

215

Анонимен

преди 2 години

Къде е ремонтиран самолетът? Яко е в Полша където на някои МиГ 29 се извършваше ремонта , а полската фирма немаше и лиценз за ремонт ва МиГ 29 .

214

Коментатор

преди 2 години

Отървал се е човекът от тежката българска действителност.

213

верно

преди 2 години

тази катастрофа показва в какъв амок е армията и държавата. 2 дни почти паднал самолет, данните са противоположни - от грешка до технически проблем. черна кутия няма, самолетът е на 70 метра, курсант по гмуркане със сертификат средна дълбочина я стига. коритата пробити от военноморските стоят на котва на пристанище варна... армия ли е това? мир на праха на човека, родил се е в грешна държава, като много от нас!

212

дедо Ташунко

преди 2 години

Голяма глупост е всичко това. Жалко за българският пилот. Като "военна мощ" сме на нивото на Бряг на слоновата кост. Нашите въоръжени сили са 10% от това което бяха.Съболезнования на семейството, Бог да го прости майора.

211

само да вметна

преди 2 години

Българино,не знам от къде го изрови този министър председател Радев.Но Ми харесва честно! -:) Зрял и ерудиран мъж! Премерен в приказките си! Не е с РЪЦЕ В ДЖОБОВЕ като предният мутра типична след 1989 г! Той си и беше такъв! Помня го! И мисля,че на този мъж му предстои Истинска кариера като Действаш Министър председател! С нищо Не ме натоварва слушайки го!-:) Оня МЕ ВБЕСЯВАШЕ САМО С ВИЗИЯТА СИ! Та мисля че Радев е заложил на визията и интелекта! -:) И е правилен избора и подхода му!-:)))

210

Анонимен

преди 2 години

Защо ни показвате тоя руски слуга?

209

само проблеми

преди 2 години

Може ли някой да подскаже тук, скакво се е справило до момента това правителство?

208

Анонимен

преди 2 години

Румен Тадев и цялата му шайка червени престъпници са отговорни за този инцидент?Оставка, съд и затвор!

207

въпрос

преди 2 години

А Румен Радев къде е бил по това време?

206

наблюдател

преди 2 години

Явно в Министерството на Отбраната има проблеми. Втори случай за няма месец. Предния път 2012 простиха на Румен Радев загубата на един МиГ29. Простихме се със 180 милиона народна пара. После се простихме с един хеликоптер. Все пак възможно ли е някой да съботира бойните възможности на БА и нашето членство в НАТО?

205

Бай Баяни

преди 2 години

Навигацията на тези съветски самолети е допотопна. Като лети над морето не знае кое е морето,кое е небето. Ето защо баце им купи 8 F-16,с най-модерна навигация, гледаш суперкомпютърс и знаеш къде е горе,къде е долу,къде е целта,кой те следи и т.н.

204

Alex

преди 2 години

229 - живеем в демокрация, мислим като Хрушчов :)

203

Iordan ivanov geolog

преди 2 години

Да се провери имало ли е смартфон или подобно оръжие за обемно следене манипулиране и увреждане в самолета.Терористи следят нарочно произвеждани и продавани с зарибяване смартфони,камери и друга техника вкл с 5 G black death and cancer terror weapons inside..проведени тестове в официални магазини показаха че всички продавани нови са претъпкани с техника вкл на военно терористична мафия Анти МАрс анти Земя

202

америка1332002

преди 2 години

военните самолети имат ли черни кутии?

201

До 229

преди 2 години

"Трябваше да купят ракети...Ти военен,ли си или някакъв експерт?Въобще в казармата ходил ,ли си,или и ти като Сидеров си скатал?!49577

200

Колко много пари

преди 2 години

се дадоха за самолети, с тези пари ако бяха купили ракети и бяха ги пръснали по цяла България, по добра защита щяхме да имаме, и нямаше да умират млади хора.