259

Анонимен

преди 2 години

И сега хунтата на Радев няма ли да направи някоя чистка и във ВВС ?? Как така ще падат самолети ??

258

?

преди 2 години

След като всичко е заснемано от другия самолет ,защо не знаят какво е станало и къде е самолета? нещо не е наред.

257

Каракачанов

преди 2 години

Искам да се изкажа, че въпреки че направихме ремонта с части втора употреба, въпреки забавянто и комисионните за мен, въпреки лошия ремонт---ние патриотите сме УБЕДЕНИ, ЧЕ ПИЛОТЪТ Е ВИНОВЕН.

256

списаревски

преди 2 години

по дирите на безследно изчезналите

255

руските интереси

преди 2 години

Те го погубиха!

254

дело на КГБ

преди 2 години

Русия е в първите редици на тероризма!

253

Айде, айдеее.

преди 2 години

Мутро червена, подавай си оставката и толкова, нямаме нужда от фалшивите ти обяснения !

252

Анонимен

преди 2 години

Така са сафецките самальоти.Такива бяха и сафецките телевизори и сафецките коли и всичко останало сафецко.

251

Анонимен

преди 2 години

Всички в системата на МО които са на заплата и пенсия едновременно трябва да се освободят,те са в тежест,докога ще продължава това безхаберие......докога на държавна хранилка

250

999

преди 2 години

Само не разбрах под чия шапка е било това учение на български + сръбски ВВС!? НАТО ИЛИ НЕ??? И откога Нато управлява сръбските ВВС??

249

РадиоЕлектроннаБорба

преди 2 години

До 1234Вярна теория.Мишената се пуска от друг самолет или се изстрелва с оръдие.Парашута се разстваря и се запалва смес,която гори с висока температура(имитира сопло на реактивен двигател).Ракета въздух-въздух се насочва по температурната следа и взривява мишената...1. Дали,когато си на пределно ниска височина някой те "заслепи" с РЕБ,навигация и др. "угасва"-срама "Доналд Кук"?2. Дали друг стреля по мишена,а соплото на МиГ-а е по-топло?3. Дали "свой-чужд" в радарите разпознава "своите"???

248

Анонимен

преди 2 години

повече от 10 години корупция и схеми, нищо в тази държава не работи, бог да го прости човека!

247

Анонимен

преди 2 години

Колко часа на година имат полети тези военни полети? Защо ремонта на самолетите се направи в Полша с врока употреба части от Прибалтийските републики? Нямат срам нашите висши военни, които да угодят на който трябва поставят в риск пилотите и самолетите!!!

246

1234

преди 2 години

Парашута на мишената не се е разтворил и тя е падала бързо.В стремежа си да не се изложи и я порази,което е успял,летецът е предприел рисковани маневри които са довели до трагедията.Човека е загинал заради лошо подготвена мишена,маневрите да я порази са довели до загуба на ориентация.В реални бойни действия бързо падаща мишена ще се остави да падне и саморазбие без да е нужно маневриране и стрелба.Жалко за опитния професионалист,загинал заради лошо подготвено упражнение.

245

123

преди 2 години

Герберските *** нямат срам пред паметта на човека. Не се спряха да ръсят глупости.

244

Бунгар

преди 2 години

Важното е,че е поразил целта.Иначе нямаше ли да бъде герой. Самият факт да си летец на военен изтребител си е геройство.За безопасноста трябва да се мисли предварително,а не когато вече е безмислено.Safety first e най важното при учения и други дейности.Виновните да бъдат наказани.Радев да се задейства.Той най добре знае какво трябва да се направи сега,а не да замазваме казуса.

243

?

преди 2 години

Поразил целта ? Да не би целта да го е поразила?

242

Избирател

преди 2 години

Точно така ще изчезне на есен и Фигуранта! Дори няма да има останала и спасителна риза за него , защото ще бъде закопан дълбоко!

241

Крети

преди 2 години

Когато някой пише Комунистите, не разбирам за кой се говори за ГЕРб където са децата и внуците на *** повече от колкото в БСП даже.Пародия

240

Анонимен

преди 2 години

Докато не се открие машината и пилота няма как да се определи причина, варианти много - технически, здравословни, човешка грешка, удар с птица, взрив на боеприпас и т.н. Дотогава всичко е хипотези и празни приказни.