179

полковник Колев

преди 2 години

Миг 29 са отлични машини...изключвам грешка на пилота,по скоро,или абсолютно сигурно е технически проблем породен от некачествена подръжка или саботаж...

178

izh

преди 2 години

E, сега вече няма да ни стигнат самолетите при този разчет и може да се помисли за активиране на предварителния договор с ГРИПЕН. Все пак там са изхарчени едни пари, но от коя страна - не знам !

177

Анонимен

преди 2 години

Така ги обучават по съветски: "***, но врага унищожи!" Старите самолети се използват до последно.

176

Бико

преди 2 години

Лъжеш,позитански куче,същият този пилот мина на 6 май на парада в София. Има и достатъчно часове за летене и модернизиран самолет от 1979 г. Едва при ГЕРБ се събраха пари за нови модерни самолети. Къде бяха Виденов, Костов, Сакскобурготски,Станишев-ДПС. Управление на безвремие и некадърност.

175

Анонимен

преди 2 години

след два месеца ще се изнижат както П....и

174

доклад

преди 2 години

като в ссср филми - важно е да поразиш целта после мри ! и те така другаре .

173

Анонимен

преди 2 години

Руските кофи, МИГ-овете, които са все още във ВВС, трябва да се "пенсионират" и дадат за старо желязо. За да са в безопасност, българските военни, трябва да се стои далеч от руския оръжеен комплекс и да се избягват сделки, с руско участие, като тази с "Грипен".

172

Анонимен

преди 2 години

До Биволъ Аха, малак, той новият военен министър е виновен че от 2 седмици, откакто е на работа, българските пилоти са в лоша летателна форма и с малко летателни часове!!! Яко си про-ст тъ-пак нещастен!!!!!! Лапай и се потапяй!

171

Биволъ

преди 2 години

Шкембе войвода бил и плюехте хейтъри позитански по него. Но за дни управление на Радев американски военни нахлуха в частно предприятие като терористи,а сега и МИГ -29 се разби. ОСТАВКА на военния министър, къде сте протестиращи попиканци,кажете нещо. Сложете палатки пред МО.

170

Анонимен

преди 2 години

БСП остана без пари червените работници ще пият една студена вода

169

До 188

преди 2 години

То пък преди Бойко голяма армия имахме.сякаш, нещо си забравил май как беше !

168

Бай Баяни

преди 2 години

Бог да го прости момчето, но няма да има прошка за колегата му в президенството разбил държавата и нейните институции.

167

Анонимен

преди 2 години

Изказването е недостойно, тъй като поставя под въпрос компентността на пилота, независимо от причината! На първо място трябва да се търси техническа причина; след това производствен дефект и т.н., но не и да се хвърля сянка върху един български орел, дано е жив и здрав... МишоциДолни, търсещи политически дивиденти от всичко...

166

Анонимен

преди 2 години

До 191За плюене си много добър.Викаш преди ГЕРБ ползвахме дронове. Дойдоха ГЕРБ и спряхме да ползваме дронове.*** си ти ***.

165

..

преди 2 години

В ръцете на българите и всички БМВ-та се оказаха постоянно катастрофиращи, та комай не са ни виновни машините...

164

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191Недей така, това е учение, не е реален бой (слава богу) :) Познавам 2-*** които са летци, сериозни хора, обаче немат ресурсите а това е най-важното :) Да обвиняваш военните, че те са виновни е смешно, просто на политиците не им дреме за тях, нали американците ги пазят :)

163

Анонимен

преди 2 години

*** руски кошници падат като круши, а Фърчилков, който саботираше закупуването на модерни изтребители Ф 16 бе шеф на ВВС има пряка вина за цялата трагедия, сегае вече пРезидент и забърка каша в цялата държава. Този *** е по- зле дори от Първанов.

162

Анонимен

преди 2 години

Нашия стрелял по мишената а мишената отговорила на огъня и наши загубил битката с мишената. А другите армии във реални бойни действия ползват дронове и не дават жертви а след 12 години герб ние купуваме стари самолети на нереална цена и даваме жертви в мирно време. Отдавна е трябвало да има изчегъркване на хората от армията и не само .Освен всичките тези инциденти да не забравяме горящите влакове .Взривените цистерни .Не излитащите хеликоптери заради мъгла докато се давеха хората от наводнения

161

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА

160

Анонимен

преди 2 години

Санитарен минимум означава, че бг пилотите летят на 30% от минималния брой часове за военен пилот годишно. Сами си направете сметка за причината за инцидента