34

Анонимен

преди 2 години

Тази невзрачна фигура търси конфликти с големи Известни политици за да може да бъде ЗАБЕЛЯЗАН как да забележиш Хамстер и Жабок

33

Анонимен

преди 2 години

Кабинет ще има, ама всичките ми се струват лъолъовци и гъзовейци. Никой няма волята да продължи това, което се случва в момента и пак ще затънем в л*а*й*ната

32

Майна

преди 2 години

Хр. Иванов МОЖЕ БИ има добри намерения, но РЕЗУЛТАТИТЕ от акциите му са ТОЧНО ОБРАТНИТЕ НА ЖЕЛАНОТО И НА ДОБРОТО ЗА БЪЛГАРИЯ. Справка - резултатите - неограничен брой секции в Турция. Карадайъ каза, че очаква двойно повече гласове за ДПС - единствената ЕТНИЧЕСКА ПАРТИЯ В ЕВРОПА - хем етническа, хем корупционна - справка - Магнитски.

31

пена

преди 2 години

*** като тоя ще оставят държавата бе парламент и правителство само за да се доберат до баницата. Или по-лошо - ще радикализират турските общности и ще одарят България на Ердоган. И каквото не завладее ДПС с тяхната стратегия "разделяй и владей" ще остане за руските агенти като Радев...

30

Анонимен

преди 2 години

Ерата на Христо Иванов не е зпочвала и за това нЯма край неговата цел в живота е да направи Голяма Каша в съдебната система и ако може да се Хване за Шлифера на Бойко Борисов

29

Анонимен

преди 2 години

В последните няколко дни всички политици и анализатори ни обясняват колко са позитивно настроени за съставяне на правителство и т.н.,нали все в благото на народа,та искам да попитам това означава ли че вече са се договорили и общо взето няма смисъл от изборите...

28

Майора

преди 2 години

Абе Бойкокиев каква партия на промяната си заедно с ген. Гном!Та ти публично си призна връзката с Мадджо , Гном подслушваше главния прокурор Филчев, защитавате джендърите и еднополовите бракове, Радан и Милиончева гласуваха за македонско малцинство, слушате фигуранта и искате да овладеете прокуратурата и да станем държава тип Путин-няма да стане!Засрамете се!

27

Анонимен

преди 2 години

А колко хора знаят, че Христо Иванов е с прекратени адвокатски права и никога нищо не е работил. Вижте в интернет справка от Сметната палата на негово име колко пари има преведени от Отворено общество.

26

пена

преди 2 години

****ната и на България, важното е да си втърна на Боко...

25

рахат локум

преди 2 години

Лодкарю, ще акостираш ли на Буджака? Или сега пак към Росенец те влече - за сладолед и... баклава?

24

Анонимен

преди 2 години

Ице, как е Маджо?

23

Баче Кико

преди 2 години

Не е вярно - ДПС иска да си взаимодейства ГЕРБ

22

Реалист

преди 2 години

Ей, за тези явно не е важно как ще развива страната, а преди всичко да махнат Герб. Били приключили, ама така тръбяха и през 2013 и после дойде белият кон.

21

О хо хо

преди 2 години

Цола Митева е кумица на Кольо Николов - Бащицата от Разград, основателят на " Агнешките главички" и виден приватизатор, силно приближен до Иван Костов и Йордан Соколов/ДС/. А ха ха ха ха!

20

Гледна точка

преди 2 години

Промяната може да е и към по-лошо, нали? Виждали сме го.

19

Стефан

преди 2 години

Ха,ха,ха,Най токсичния нарича ГЕРП токсични.Кой си ти бе дългоносия и кривонос,че да наричаш избирателите на ГЕРП токсични?Я се разкарай бе дириш..ьо.Дъртото жабе генералчето доносника по попска линия живо ли е ?Питам,че скоро не е пускало токсини.Отреп..и долни и нагли.Марш в дупката при Маджо

18

Медийната война

преди 2 години

бе спечелена от по-силно крещящите.Мутрите и дебето видяха,че с щатни щурмоваци се постигат резултати.Който си мълчи и не крещи,защото етиката не му позволява, се възприема от тълпата като виновен,Няма значение има ли доказателства или не. Убитите от системата съживени ли са?Не,но не крещят вече.Защо?Ами техните са на власт.Значи крясъкът е бил кой да е на власт,тоест политически.Кротките хора като си мълчат,кряскащите с домати ще управляват.Какво да правиш,диалектика. Докога?Ще видим.

17

ПРАВ Е БОЙКИКЕВ!

преди 2 години

Всичките партии в парламента са путинистки и никоя от тях не иска да взаимодейства с ГЕРБ. Очаква се да им гледаме сеира на тия партии, когато бъдат поставени извън закона, а главатарите им бъдат съдени за национално предателство.

16

ДБ - ДПС2

преди 2 години

Тоя цирк с надуваемата лодчица май имаше за цел да заблуди простия българин, живеещ далеч от родината и най-вече да бетонира турчетата, като ги обедини да бранят вкупом Доган. Защото само обединение на ДПС постигна с гумената си лодка! Това кога ще го признаеш? Абе я проверете кой му плаща на тоя!

15

Анонимен

преди 2 години

Добре де, но за Маджо няма ли, да разкажеш, от видеото, от протестите чухме, че често си комуницирате по телефона с него.