74

Гого

преди 2 години

Тоя па!Не си е пил хапчетата пак

73

Анонимен

преди 2 години

Дай, България винаги са имали една цел - пари за тях и за техните собственици!

72

Анонимен

преди 2 години

Този е такава****, че не мога да го опиша по друг начин...

71

анонимен

преди 2 години

Дано хората бъдат разумни в избора си спрямо този и схемаджийската му партия!

70

Орлов

преди 2 години

Коментират хейтъри не направили нищо за родината си, също като Карадая. Всяка уважаваща себе си медия би спряла коментарите в сайта си. Днес такава ли е?

69

Тоти

преди 2 години

Много си вярва ми се струва, ама ще му се стъжни след изборите.

68

Анонимен

преди 2 години

На малкия ицко добре ли му беше на коляното на семейния приятел Меди Доган? Майка му каза, че били приятели... Пък Ицко като направи шкембе, ходи да му "превзема" плажа. Кой ти вярва бе Пинокио?

67

Кико

преди 2 години

Опосума работи за някой! Кой ли е той?

66

Бойкикев не позна!

преди 2 години

Враговете на Свободния свят в Европейска България може и да съставят кабинет, този кабинет ще просъществува не повече от шест месеца, защото ще бъде пометен от световни събития, които ще сложат край на световния феодализъм, а заедно с него ще изчезнат и про-руските и етническите партии, създадени от руските шпиони. Комунистите и турците да се готвят за изненади...

65

Анонимен

преди 2 години

иЦЕ ПОДАЙ СИ ОСТАВКАТА, ЗАЩОТО КАТО ГЕРБАВ МИНИСТЪР НАПРАВИ РЕФОРМА ОТ КОЯТО ПРОКУРАТУРАТА СТАНА БЕЗКОНТРОЛНА. А СЕГА РЕВЕШ ЗА СВОЯТА СИ РЕФОРМА ЧЕ Е ЛОША, АМА НЕ КАЗВАШ НА НАРОДА ЧЕ ТИ ГО НАПРАВИ.

64

Анонимен

преди 2 години

*** на власт - жендрастия на макс, корупция на макс, антиреформи съсипии на макс, измисляне на скандали за отвличане на внимонието от далаверата. ИМА ЛИ ЕДНА ОТ РЕФОРМИТЕ НА ПСИХОДЕСНИТЕ ДА Е ДОВЕЛА ДО НЯКАКЪВ РЕЗУЛТАТА, АМА ЕДНА ПОНЕ

63

ПИТЪР МИСУРИ

преди 2 години

НАПРАВО МЕ ПОТРЕСЕ ГЛАМАРКОВ ДРУЖКАТА НА ДУХЛЬО ДУХЛЕВ 20 МИНУТИ ПО БНР, С ВОПЛИТЕ СИ КОНСТ. СЪД ДА СПРЕ В ИЗРАЗ НА ВИСША СПРАВЕДЛИВОСТ ГЛАСУВАНЕ МАШИННО, ЗАЩОТО ИЗПРАЩАЛО В КАНАЛА ДЕЛОТО ИМ МИННО НА КРАЖБИТЕ ВЕЛИКИ. БЪЛГАРИ БЪДЕТЕ УМНИ И РАЗУМНИ, ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ДЪСКАТА ЧУРУК, КОЯТО ВМЕСТО НА ОБЕТОВАНИЯТ БРЯГ ЩЕ ВИ ЗАХВЪРЛИ В БЛАТОТО ПАК!!!

62

+++

преди 2 години

Е как па за 30г.не случихме на нормални политици.Аман от алчници,дупудавци и наглеци.Въртят се като пумпали ту с едните, ту с другите.За пуста власт и пари са готови и майка си да продадат.Де кротнете се един живот живеете, един *** храните.

61

Стефан

преди 2 години

Ристьо,заминавай да лежиш пред Съдебната палата, твоите хора те чакат.Да те светна.Гешев работи онлайн а след това човека си прави преходи по планините.Приятно лежане и крякане вие това го можете най-добре,от вас работа Ц само устните ви работят и лапане на манизи Аре пред Съдебната палата

60

Анонимен

преди 2 години

Не само ГЕРБ са токсични. Токсични са и СДС, токсични са и ДСБ, които са основата на "Да България", токсичен е и самия Христо Иванов с досегашната си политическа дейност

59

Реалист

преди 2 години

ГЕРБ били токсични... По скоро ГЕРБ са вредни за България.

58

Анонимен

преди 2 години

Токсични нетоксични ние ще гласуваме за ГЕРБ. Видяхме ви два месеца какво предствавлявате. Филиповци и Факултето са по-култрни от вас. Борисов никога не е сменял Изорен кодекс, за да набута ГЕРБ на първо място, както направи Юмрука. Сега продадохте българия на Турция и имате наглостта още да давате акъл.

57

само вижте

преди 2 години

бог изписва душата на човека на лицето му......ами гнома ?...потрес

56

Анонимен

преди 2 години

Помним те Христо, помним и твоят "реформаторски" блок който бетонира ББ на власт за 8 години след като свалихте Орешарски.

55

Анонимен

преди 2 години

Ицо Маджов Лодкарев да се погледне в огледалото и да види какво му е изписала природата създавайки го с тази физиономия - лицемерен плъх.