54

Анонимен

преди 2 години

Ицо Маджов Лодкарев да се погледне в огледалото и да види какво му е изписала природата създавайки го с тази физиономия - лицемерен плъх.

53

Бунгар

преди 2 години

Този юнак да не забравя,че на последните избори ГЕРБ бяха първа политическа сила. Така ще бъде и сега. Неможе народа да казва кой е първи,и след това последните да диктуват управлението на държавата.Усвурепяха за власт не само Нинова,но и ДБ като гледам. Не се вземайте на сериозно,защото народа ще каже кой е първи и около него е нормално да се състави Правителството.

52

Анонимен

преди 2 години

Христо , Маджо ти звъни...........

51

1

преди 2 години

"Служебния кабинет изпълнява програмата на необходимостите". Така е Бойкикев, на червените "необходимостите" ви са да обезглавите държавата, за да може след това да правите каквото си искате, но понеже ви хвана страх да го направите открито вие с редовно правителство, първо оставихте Фигуранта да направи чистките, преди да дойдете вие. Затова със същия парламент първия път не направихте правитлство, а втория ще правите. Червени предатели. Историята ще ви съди!

50

Анонимен

преди 2 години

БОЙКИКЕВ, токсична е цялата ти комунистическа фамилия.Обади се на Маджо, че те търси спешно по телефона, има нова поръчка.

49

Ристо Божковия

преди 2 години

Ице, заедно с Наско ГНОМА, трябва вече да асимилирате, че Еричката на крадливеца Ваньо Костов ПРИКЛЮЧИ и никога повече той и негови дружки няма да се докопат до властта в България, за да продължат да КРАДАТ и ПРИВАТИЗИРАТ на безценица труда на хиляди БЪЛГАРИ!!! А това, че подкрепяте излъчения от БСП и ДПС фуражко РЕЗИЛ РАДьоВ, заедно с чалгара мултак "приятеля" на мафиота Илия Павлов и б*клучаци като Мая Манолова и Татяна Дончева - само показва колко ОЩЕ ПО ГНИЛИ СТЕ и Д*ЛНОПРОБНИ ПР*ДАЖНИЦИ!

48

току що

преди 2 години

комисията на Цацаров глоби твоята кметица на Красно село с 15 хиляди лева. Бързо тичай пред кабинета му. Викай и поп Дионисий. Бързо , бе. Избори ще има ! Днес патриотите ще протестират пред централата на ДПС , ти ще ходиш ли ???

47

Анонимен

преди 2 години

Христо, това ли ти диктуват Маджо, Черепа и Цветан Василев???

46

С тая песен

преди 2 години

Ицето вече май влиза в шизофреничните изблици на Нинова - айде бе Ице, кой се търкаля по площадите в угода на Божков миналото лято, кой целува ръка на Радев ? Ти ли беше? То и по телевизора те даваха. Или монтаж? Или си след катарзис?

45

агент

преди 2 години

искаш промяна в съдебната система ? Чудесно! Лозан Панов да си подава оставката !

44

Обективно до 41

преди 2 години

Козяшката помощ е от Отворено ан.ално общество, не от сащ и официални институции. Стой та гледай!

43

сараи

преди 2 години

Абе Христо, ти днес не си ли на Росенец ? След изказването на ДПС в Турция ? Или си свърши работата , само Гешев остана? Я питай Херо Мустафа защо от списъка липсват Доган, Румен Овчаров , Валентин Златев , Домусчиев,ПРОКОПИЕВ, Йордан Цонев, Костов.....те за другите избори ли ще ги разиграват ? Ти не работиш - откъде вземаш пари ? А Гнома ? Да не си засечен с оперативно-интересни контакти ?

42

Анонимен

преди 2 години

В едно е много прав, че ерата Борисов приключи. Но лошото е, че никой не връща парите. И като ги слушам, всички са жертва на реваншизъм, но като си задам въпроса: Как се появяват в Парламента като имотно състояние и как се променя социалният им статус...Колко пък да не мога да мисля, за да повярвам. Следва продължение.....

41

Анонимен

преди 2 години

Безделника издържан от Маджо ,Сашо Дончев и партийните себсиди между другото в ДБ повечето са такива генералчето и то ,много им знаят устите и от нас зависи да ги спрем.За мен те са вредни за България защото са мошеници от класа

40

Всъщност

преди 2 години

Х.Иванов - подкрепен единствено от Отворено ан.а.лно общество!!! Отврат!!!

39

Време за промяна

преди 2 години

До Майна: Добри намерения, а резултатите - точно обратни? Така ти изглежда, защото свеждаш всичко, което става, само до гласуването в Турция. Гласуването в Турция нищо няма да промени. Никоя партия от тези, които ще влязат в НС няма намерение да прави коалиция с ДПС (както и с ГЕРБ).

38

българин

преди 2 години

Всяко нещо си има начало и край. Само гeвpeкът няма! Ерата на ГЕРБ и Бойко Борисов приключи!

37

Обективно

преди 2 години

Хр. Иванов е лишен от Стратегическа мисъл. Напълно! Приятел с Мая, за която ЛИЧНО БОЖКОВ ПУСНА СНИМКАТА ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ ОФИС! ПОЛИТИЧЕСКИ РЕКЕТ = МАЯ, ПЪРВАТА ПРИЯТЕЛКА НА ДБ, С КОИТО ЗАЕДНО С ИТН ИСКАТ ДА УПРАВЛЯВАТ БГ!?!?

36

Анонимен

преди 2 години

този човек от еврейски произход ли е

35

Анонимен

преди 2 години

Тоз пък вече стана банален с това да хейти ГЕРБ.....само това повтаря...втръсна ни!!!