71

Анонимен

преди 2 години

тва вече не е държава а е един цирк на определени групи хора, вече всеки гледа уюта и одобствата си, нацията ще седи замразена, докато не се вкарат всички по затворите за последните 30 години (партии, бивши и т.н.)

70

Анонимен

преди 2 години

Един бойкот на изборите най добре. Никой да не гласува. Така или иначе сме в канала поне да им е гадно.

69

Ха ха

преди 2 години

Тая нали беше много болна,все беше предала богу дух? Как така се оправи ,че и депутат и се иска да става. Ей, много болнав народ иска да се навре в парламента,да няма там някое целебно излъчване?

68

Анонимен

преди 2 години

Тия вече стават нахални. Всеки престъпник иска да влезе в парламента. Къде го има това по светът? Не стига че се разхождат на свобода ами и искат да ни управляват. Няма такова нахалство да си кръсти партията.

67

Анонимен

преди 2 години

А здравословното състояние на госпожата?Искаме" здрави "депутати неолигарси!Брей тази нали лежа по болници,прединфарктно,слединфарктно,хипертоник,психокризи и сега хоп кандидат депутат ,че и при Алекссандър Томов,да приятел в нужда се познава!Цирка продължава !

66

От хотел Маринела

преди 2 години

Наглоста като черта изобщо не е чужда на хора, които още си мислят че са Собственици на България, или че България е еднолично дружество!Наглост е вече, когато ти се дава шанс да се махнеш веднъж завинаги и продължават да се бутат навсякъде.Навират ми се такива хора навсякъде ! Навират ми се в живота и естествено ще искам да ги разкарам от него!Просто внимавайте за кого гласувате!И бъдете разумни в изборите си!Разкарайте такива хора!

65

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами що да не се бори жената щом Черепа си регистрира партия и дори се доближи на последните избори до 4% бариера, да не говорим за Копейкин който гореше знамето на ЕС на яз.Копринка в присъствието на фигуранта и чиято партия дори беше обявена извън закона, но след вдигнатия юмрук на мUнчо и протестните акции на бойкикевците и Сестрите галеви всичко стана възможно. Промените им в правосъдната система на практика ще блокират всичките знакови дела и ще освободят запорираното имущество на мутрите

64

Анонимен

преди 2 години

Те това не е държава Бацее....... всички престъпници и търтей станаха политици....бензин да вали една семица от небето и накрая да светне и да се приключи веднъж завинаги.

63

Потресен

преди 2 години

Каква е тази конституция и законодателна власт, позволяваща на престъпници да се кандидатират за депутати? И после защо другите страни ни се подиграват и ни нямат за хора...

62

А, изненада,

преди 2 години

тя не била болна и на смъртно легло,а искала да я пуснат да става депутат. СМРАД.

61

Смях в залата

преди 2 години

Много се чудя какви закони имаме, та престъпници се кандидатират за депутати....И за каква промяна се бори тази, да няма наказание за кражбите им и ощетяването на държавата ли....Сигурно и в Космоса ни се смеят, ако има живот извън тази планета.

60

Анонимен

преди 2 години

Движение Заедно за промяната???? Тази ли е промяната??? Пффффффф

59

Анонимен

преди 2 години

Ако искате Ветко и Маринела да ви представляват в парламента гласувайте за..... "Движение Заедно за промяната". Промяната ще бъде - спиране на съдебното преследване за Ветко, а Маринела дори ще взима заплата за това че ви представя

58

Анонимен

преди 2 години

Олигарси в политиката ? И то такива, с известна биография. Тези нямат срама. Е, тогава ще спра да ходя да гласувам.

57

Анонимен

преди 2 години

EEEEeeeeeeeeeeee гасси наглеците, гасси държавата!!!

56

Анонимен

преди 2 години

Хипертоничката оздравя!

55

Анонимен

преди 2 години

Абе може да прави каквото си иска, и да си носи последиците, но ако бях журналист щеше да е обида да и обръщам внимание, и да занимавам публиката си с желанията и.

54

Striker

преди 2 години

Еми *** Крадев каза - Мутри вън! И ето всичките са навън!

53

Гаро

преди 2 години

Такава "демокрация" и такива "закони" не ги признавам!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Когато попитаха КОМУНИСТИТЕ за ВИНАТА, КАКЪВ беше отговора ПРИЕМАМЕ ВИНАТА САМО С МЕЗЕ!ТОВА Е НАГЛОСТТА КОМУНИСТИЧЕСКА!ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БСП УВОЛНЕНА ЗА КОРУПЦИЯ И ПРИВАТИЗИРАЛА НА БЕЗЦЕНИЦА ВЪНШНОТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО ЗА ЦЕНАТА НА АПАРТАМЕНТ!