91

Жалко за народа

преди 2 години

Всичките мутри - кандидат депутати в новата партия "Мутри вътре".

90

хахахаха

преди 2 години

Тази партия яко е ударила дъното щом този Николай, таксиметров шофьор в Англия, е водач на листата им за Бургас, ама то май с премиер пожарникар няма нищо чудно и в депутат "бакшиш"

89

Анонимен

преди 2 години

Сега да заповядат да се кандидатират Маджо, Галевите, Очите, Баретата, Пилето и Пръча. А може и Жоро Главата, Румен Пашата, Алексей Трактора, Дучето и всички останали с цветущи названия.

88

е, как

преди 2 години

нали всички от народа искат "нови лица" в политиката! Ето сега, олигарсите пак се разплакаха за народната либоф! Искат да са сред народа. Дугарят Божков напира с партии, а по-рано другарите Баневи драпаха за президентския апартамент. Другарчето Пеевски пък поиска ДАНС-а! Не помните ли!

87

Анонимен

преди 2 години

МУТРИТЕ ВЪН! МУТРЕСИТЕ под СТРОЙ под ЮМРУКА НА РАДЕВ! НАЛИ Сашо АПАШО ПОДКРЕПИ РАДЕВ ЗА ВТОРИ МАНДАТ! ТИЯ СЕ ОС ...РАХА МНОГО БЪРЗО! НЯМА 20 ДНИ И сринаха държавата! Божковата, културист, крадец на ДДС,СЕГА И МУТРЕСА! БЕСОВЕТЕ ВИЛНЕЯТ!РАДЕВ ГИ ВОДИ!

86

Анонимен

преди 2 години

Ама как Маринела Арабаджиева ще се бори за депутатско място? Нали става въпрос за съпругата на В.Арабаджев, дето спецпрокурорите на Каскета едва не я умориха в ареста! Тези спецпрокурори, бивши кадри на И.Г действаха и действат на принципа: всички, които шефът е посочил с пръст, вътре в ареста 1,5 - 2-2,5 години и дори СНС да не ти издаде осъдителна присъда, от ареста излизаш не човек, а ***...

85

Абе

преди 2 години

Тези хора не бяха ли НЕизличимо болни!?!?

84

Анонимен

преди 2 години

До Ударихме дъното - дали ще копаем още надолу - ______________ - зашо не, иманярска работа, може пък да излезе нещо отдолу!

83

Ударихме дъното

преди 2 години

Въпросът е дали след като ударихме дъното ще се оттласнем нагоре или ще копаем още надолу.

82

Анонимен

преди 2 години

Тази къде е тръгнала? Депутатите трябва да допълнят Изборния закон, че нямат право да се кандидатират следствени и осъдени. Как така ще става представител на народа някакъв, за когото има съмнения за непочтеност. Да си изчисти името първо.

81

имунитет

преди 2 години

много и тежко болна , но ше се жертва за благото на България :):):)

80

Майна

преди 2 години

ВИЖТЕ КОЯ Е ПАРТИЯТА И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ КОЙ Е АЛЕКСАНДЪР ТОМОВ!!! А дали ще бъде избрана - зависи САМО ОТ ВАС, ГРАЖДАНИТЕ!!!

79

доживях

преди 2 години

Куцо,кьораво и сакато тръгнало да управлява майка България, и какво е постигнала тази?

78

Анонимен

преди 2 години

Абе томов събираш ги все такива като теб..Кой еал баба си кой баща си кой макя си и все в парламата се натискат да влизат. На хранилката от по 10 бона. А ние които им сърбаме попарата на такива айдуци опъваме каиша и се чудим как да нахраним и облечем децата си. Май е време да ловиме тоягите че нещо почнаха да гният.

77

кофти

преди 2 години

До Анонимен-77 Васил Левски-Дякона , и Христо Ботев е доказано че са били СОЦИАЛИСТИ , и кво праИМ !

76

Фактите !

преди 2 години

Може да не е морално , но според ''закона'' в България е ЗАКОННО !Такива са ни законите , боли те зъб ''уШ'' , и хоп ---УСЛОВНО , или на лечение до като мине давността на делото !И лафът :''ТУКА Е ТАКА '' ...

75

Анонимен

преди 2 години

Васил Левски-Дякона и той бил престъпник и накрая Революционер , така се става известен в България от край време , нищо ново

74

системата !

преди 2 години

Сиситемата на Бисеров ! Защо не бе осъден Бисеров ?Защо гл. Прокурор не разследва Лиляна Павлова , за източването на парите за язовира в Перник ?

73

Анонимен

преди 2 години

Как да не означава, че ще отпаднат обвиненията срещу нея? Нали за това отива в НС, за да получи имунитет. След това ще кажат делото се прекратява поради изтекла давност. Когато влезат в НС всички престъпници наедро в НС на България - ще си подменят законите. Това е целта им. Но погледнато от друг ъгъл си е чиста проба 24 карата подигравка с Конституцията и данъкоплатците. Това е свръх наглост.Но се стига до тук защото се точат с години делата с тези престъпници.

72

Маг Минчо

преди 2 години

И тя ли, Господи?Нали беше на умиране в ареста?Само там на нашите олигарси им идва просветление "как ще работят на полза роду".А кога пълнеха кутиите за обувки с пачки банкноти, хич не мислеха тъй....