121

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

...ОБАЧЕ.....мама ХЕРО , ПАЗИ "ВИШИЯ ДЪРЖАВНИК" ГДЕТО ВЗИМАЛ РУШВЕТИ ОТ ЧЕРЕПА И ГО ДЪРЖИ НА КАИШКА...ХА,ХА,ХААААААААА....ЩОТО ГО ПАЗЕЛА ЗА ВОТА....!

120

Анонимен

преди 2 години

Цял свят знае, с Шиши ви свързва ЮЗУ, Сийке. Ще ви арестуват и ще ви съдят в Хага. Ще извикат като свидетел Иванчева и Каскета ще получи 20 години

119

Анонимен

преди 2 години

Въййй!!!Ама те каква прокуратура са ,ако чакат отвън да им казат какво да правят?!?!Да си ходят и те с боко и с гешефтарев

118

Анонимен

преди 2 години

С тия преписки те ще си избършат задните части!

117

Анонимен

преди 2 години

БСП не могат да управляват винаги се издънват

116

Анонимен

преди 2 години

Радев и Нинова са вътре в кереча

115

Анонимен

преди 2 години

кой е дестващия политик работещ против България

114

Анонимен

преди 2 години

ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Бойко Борисов е тяхна марионетка. ДАНС е ДС. Прокуратурата е ДС. Крепостта на ДС е ДПС. Годишен оборот на корпорация ДС - около 120 милиарда лева. Годишни кражби на корпорация ДС - около 15 милиарда лева.

113

Анонимен

преди 2 години

САЩ се намиса защото БСП се е Сраснала с корумпирани оплигарси

112

Анонимен

преди 2 години

Ако знаете какви преписки за вас готвят хората от Амстердам, Люксембург и Брюксел, свят ще ви се завие. Чакаме ги!

111

Минувач

преди 2 години

Шах Мат се казва новия приятел на Гешев келнера. Сега трябва да захапе ръката къде до скоро целуваше.ЦиркаджииА, говорителката му е само за .... добри моменти

110

Анонимен

преди 2 години

А нещо за Боковият ортак Шиши,няма ли да предприемете?

109

Анонимен

преди 2 години

Кога ще проверявате Теменушка енергийната....

108

факти или фейк

преди 2 години

За съжаление fakti.bg публикува статии които нарушават брутално журналистическата етика. Това е проблем, но българите вече не сме зависими от социалистите. Освен това има интернет. Не само Слави има телевизия и фейсбук. Вярно е че първо поколение чабгарчета все още не са в състояние да слушат новини на чужди езици, но това скоро ще се промени.

107

гнус

преди 2 години

За мен е болезнено когато някакви чалгарчета в чужбина започнат да демонстрират че са българи и да се прекланят пред руснаците. Те са еднакво отвратителни за западняците, но те го възприемат като "който както си харесва" докато руснаците ги отхвърлят с презрение. Гледката е като някакво мазохистично порно самоунижение.

106

Закона Магнитски

преди 2 години

По-рано тази година Божков се опита да подкупи две влиятелни български лица, за да му помогне да "създаде канал за руски политически лидери да влияе на българските държавни служители".

105

Анонимен

преди 2 години

Сега ще видите как се реагира тихо, но строго от европейските институции. ГЕРБ и прокуратурата донесоха такъв срам на ЕС, че ще ги говорят години напред. Заради такива мафиоти ще направят група за разбиване на организирана политическа и прокурорска престъпност в ЕС. Чакайте да видите до няколко дни как ще реагират от Брюксел. 20 години за Гешев

104

Петко

преди 2 години

Прокуратурата трябва да демонстрира твърдост за да обезкуражава корупционните елементи да извършват престъпления. Сега когато предателите се чустват силни е време да се събират снимки и фактически материал за последващи съдебни процеси.Рашков, отровното трио/дуо, Румен Радев все кандидат подсъдими за предизвикване на масови безредици и уронване престижа на българската държава.

103

Бацо

преди 2 години

Ще минат с по една преписка момчетата наши хора са сега кво да ги правим , че и марешки трябва да оправяме

102

Анонимен

преди 2 години

сийка каза, че каскета ще разследва началника си /пеефски/. Е как ще разследваш началика си, след като той те е назначил, бе *** ? Сийка сигурно много ака навътре а?