141

Литератор

преди 2 години

Като образува преписки прокуратурата, означава ли това , че започват да си пишат с някого, или започват да преписват някакви документи, или са просто някакви преписвачи от нещо ? И....не са ли "отцепили района" ?

140

неграмотници ейййй

преди 2 години

"ОбразОвано е наказателно производство, възложено е ...." кой ви пусна да станете дЖурналисти ейййй, кой ви пусна ???? знаете ли въобще разликата между образОвано и образУвано....

139

До Словянин

преди 2 години

Балканският поток сам си се спря, но Сърбия намаза вече от него, защото ще си получават руска газ, а нашите продажници, дори отклонение не направиха. С какво САЩ ще спрат потока, те и за Северен поток подскачаха, но нищо не могат да направят. Нали щяха да пренасят компресиран газ от САЩ, къде е този газ? Като не ни носят газ от Америка, Русия печели от това, защо хленчат краварите?

138

Словянин

преди 2 години

Целта на САЩ-"акцията" изобщо не е срещу нашата корупция /която си я има/. Това е пъклена разработка на ЦРУ срещу Русия, да се спре Балкански поток. САЩ и 1 % не се интересуват от България, те искат единствено да вредят на Русия. Използват ни в играта си като *** изтривалка. В НС има мнозинство за газопровода, акцията цели да принуди Бойко и Доган да спрат Балкански поток. Това е 100 % играта.

137

А Домуса?

преди 2 години

Той защо не е в списъка, да не би честно да трупа милиони? Него разровят ли, силно ще замирише, по бетер е от Божков и Пеевски.

136

Анонимен

преди 2 години

Ако санкциите бяха от Румъния,щеше ли да има преписки

135

Анонимен

преди 2 години

Браво, Америка!

134

Анонимен

преди 2 години

Не коментирам дали са прави или не САЩ, но с такъв могъщ (на-могъщият) съюзник на ГЕРБ дните на настоящото от никого не избирано временно правителство + *** им, са преброени.

133

Анонимен

преди 2 години

Слабо им дреме американците дали Гешев и С. М. ги подкрепят или не. Ако от прокуратурата са имали желание да разследват горепосочените, те са могли да го сторяят по-рано.Сега е "след дъжд качулка".За видния действащ политик И.Г. е наясно кой е. За разследването на В.Б.: дали обвиненията на ГлП ще бъдат 18, 20 или 25 е все тая. По-неприятното би било ако се оповести фамилията на видния политик и се обвини ГлП защо е мълчала.Същото важи за ЕК и Съвета на Европа.А освен закона Магнитски има и Рико.

132

Въпросченце

преди 2 години

А каква е санкцията за лице, което преднамерено и с цел уронване авторитета на държавна институция, е подало фалшива новина? Кой наказва такъв тероризъм ? И как ? Има ли наказан досега ?????? НАМА !!! А ЗАЩО ???

131

Добре, че

преди 2 години

Всичко, което се случва е повече от ясно. Американците виждат, че в България се прави болшевишки пуч, че натискът на метежниците върху прокуратурата е огромен и решиха, че е време да дадат рамо на Гешев.Те са си дали сметка, че с парите на Божков под раководството на държавния глава се готви подмяна на Евроатлантическата ни ориентация.Затова са решили, че е назрял момента да отворят бутилката преди да се фалшифицират изборите.Не е ясно само Херото какви ги върши!?Добре, че са американците, че..!

130

Анонимен

преди 2 години

Сийке, ти нали преди година каза, че си потресена като майка? И понеже си потресена, защо не кажеш нещо за Ланчето, Паябето и Стъкларчето?! Щото те са на свобода заради прокурроски схеми! Пари има ли?

129

Анонимен

преди 2 години

Погледът на Сийка става все по-фанатичен! Тази жена я чакат десетки дела за деликтна отговорност! Само гледайте! Толкова много фалшиви неща изговори за две години, че цул живот няма да се оттърве от граждански дела!

128

Анонимен

преди 2 години

Само името, когато чуя на говорителят на главния прокурор Сийка..... и всичко приклюва моментално. Горката, даже не може да запомни какво да каже ми срича като чете това което дори не е писала тя. Тъжно!

127

HAHAHAH

преди 2 години

Театър за лаици.

126

г-жа Лаура Кьовеши

преди 2 години

Нямам доверие на вас и скоро ще ви го кажа в очите

125

Анонимен

преди 2 години

Значи пристига прокурор от САЩ, нашите му докладват за извършената работа, и прибирайки се на база на събраната информация си прави кариера. Няма друго обяснение за това, че част от имената имената има разработки в прокуратурата. Дори не са си направили труда да кажат, че са събрали информация от БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА.С чужд труд, кариера прави.Това е правораздаващата система и в САЩ. Кариеризма няма граници и морал

124

Анонимен

преди 2 години

Образуват преписки от няма и накъде. Досега слабоумния Каскет и калинките му имитираха дейност и се правеха на борци с мафията, а реално започват разследване чак след санкциите на САЩ.

123

МНЕНИЕ

преди 2 години

Българската Прокуратура е на Дистанционно от 12 години .Прокурорите живеят в Измислен Свят - в Хотелите си .Време е да приемем нови закони за Прокурор , както се прави в Света - да са избираеми от Населението , дори без да са с Юридическо Образование .

122

Анонимен

преди 2 години

О аз съм спокоен за тази проверка, сигурен съм че Шиши е напълно невинен