161

Анонимен

преди 2 години

Тези от Прокуратурата са ужасно брутални и ужасно нагли! Направиха снимки в спалнята на премиера с тестета банкноти по 500 евро - - общо може би към 1,5 млн. и кюлчета електролитно чисто злато, но ГлП си траеше! Защо ли: защото ББ и С.Цацарое го показаха с пръст и С.Ц. изнесе цялата тежест по неговия иазбор. Резултатът: 99,9% "за" милиционера-прокурор! Такова нещо и по времето на цоцолизма не си спомням.И се започна: смазани Иванчева и Петрова, арест по 2-2,5 г на Баневи, Стайкови, семейство Ара

160

Анонимен

преди 2 години

Има още Шумкари и ятаци които чакат за разследване

159

Анонимен

преди 2 години

Божков попадна под санкцията, защото сам призна, че е бил рекетиран да плаща. Шиши ограби КТБ, Булгартабак, Техномаркет и прочее с рекет, тиквен чадър и държавна бухалка. Кой е по-виновен, и дали шишитурата проверява Шиши? И трябваше ли да чакаме САЩ да посочат злото, за което всички знаем от 15 години?

158

Анонимен

преди 2 години

Тия разследвали... ДС-то разследвало... Знаем, как разследва ДС-то... Смешници.

157

Герберски Смърдел

преди 2 години

Много интересно , Божков предостави едни и същи доказателства и в българската прокуратура и на американските власти.В САЩ Пеевски е осъден , а в България дори не е разследван .Това какво ви говори

156

Кафяв гербер

преди 2 години

Бойко нямал нищо общо с Пеевски , но съвсем случайно го финансирал с близо 1 милиард държавни пари , на тънка лихва . А според думите на Каскета пеевски е по-невинен от 3 месечно бебе.

155

Анонимен

преди 2 години

Мая Манолова-единственият политик(доказано),ходил при Божков за пари.

154

до 162

преди 2 години

Пияни нехранимайковци са тези около него, като изключим доктор Адемов и още двама трима, които даже не ходят да пият и да пият. Прав си, стават смешни, ама няма кой да ги хване насмъркани с плеймейтки. Ще го уморят човека. Доган си обича България и трябва да им гледа сеира за съжаление.

153

кофти , МНОО КОФТИ

преди 2 години

Бойко трябва да доказва , че нне е слугувал на Ердоган и милиарди на кремъл за пАтока , нищо не казва за визитата си в САЩ , а И ТВ-Севда се покри с клиповете .

152

брей ,бре !?

преди 2 години

Бойко си ИМАЛ с Пеевски ,...само полит. връзки , а от тия ''връСки'' , не изкачат ли кюлчетаи пачки !

151

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че трябва онези господа от щатите пак да поканят господин Гешев в сградата с мрамора.

150

до 158

преди 2 години

Доган това вечно пияно куче, бил умен човек. Явно не си го виждал и не ти е говорил никога. Умни са един кръг от хора в сянка около него, а той се води там някакъв си лидер, който го държат в постоянно пияно състояние. Лошото е, че сега тези пари и имоти и фирми кито блокираха САЩ не са на Пеевски а на ДПС, и сега една партия крала 30 години и трупала ще я върнат в първи клас. А вие младите депесарчета, ще се ориентирате към другите партии, пнеже сте свикнали да сте на хранилки партийни.

149

от А до Я

преди 2 години

Щом е тръгнало , би трябвало да се стигне и до РЕКЕТЬОРИТЕ , това ще е най-интересното , крайният резултат . Някой очаквал ли е това ?Сега ще тръгнат едни парИ , парИ , да спасяват вожда .

148

ПроСоТо

преди 2 години

Браво!..По-здравления!...Стана ни ясно,че..:-ЕДНИ ЛИЦА са били уличени в ЕДНИ престъпления,които БИЛИ свързани с ЕДНИ ДРУГИ лица,които били "на отговорна държавна длъжност"..Престъпленията били свързани с ЕДНИ НАРУШЕНИЯ ,касаещи ЕДНИ подкупи,ЕДНИ ОПИТИ за ЕДНО влияние и ..ЕДНИ ДРУГИ ТАКИВА.....Сичко това било пратено в "Специализирания съд"..Е,ще чакаме..ЕДНИ РЕШЕНИЯ на тоя съд,които ще останат ТАЙНА,защото ако ги обявят,ЕДНИ държавни интереси и интереси на следствието и жъ бъдат застрашени...

147

леле -мале

преди 2 години

Сега Гл. Прокурар ще трябва да разследва ШЕФА си , по настояване на щатите , да не сАм на негоеото място .

146

к

преди 2 години

Щом САЩ казаха "А" ще кажат и "Б", скоро ще имаме и клипчета и записи, как Боко и неговите хора влачат. Да видим тогава как ще обяснява, че е взимал парите за наше добре, иначе нямало да има талончета за търкане.

145

до 151

преди 2 години

Ахмед Доган е умен човек и си знае мярката. Наистина е и умен, и е човек. Може лично да не ти харесва, но много български турци са по-умни и по-нормални хора, от колкото си ги мислиш. Делян Пеевски не започна ли от НДСВ?

144

Даа!

преди 2 години

Вече е 17 саАта , троловете от герб , напускат тепиха !

143

и ние

преди 2 години

До Mitko USА ... И ние , и ние ...

142

е да

преди 2 години

До един въпрос---А ромите си избраха ГЕРБ с/у солидно заплащане , кофти е че сега ще има машинария !