121

до 129

преди 2 години

Нали питаш каква ще им е опорката на герберастите, чети на 130 коментара и това ще. Оправдание за ***, илипо точно за *** им калинки.

120

9

преди 2 години

Бай Ставри ще свърши, Бойко ще се забърши и така.....Вечна Неразделна Любов. ВНЛ, може би това ще е новата партия на Борисов, от сърцето му ще идва името.

119

Анонимен

преди 2 години

Заради РУСКИТЕ АГЕНТИ и подгонените ОЛИГАРСИ вече една година ти ИСКАТ оставката! ПЛАТЕНИ протести и ФИГУРАНТА!НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЯТ! ДА ИМ КАЖАТ ОТ АМЕРИКА, ЧЕ БОЖКОВ Е ПРЕСТЪПНИК И ТЕ СА КУКЛИ НА КОНЦИ! КУКЛОВОДА ПРОТЕГНА ПРИЯТЕЛСКА РЪКА НА СЛАВИ И ПОЗДРАВИ ПРЕЗИДЕНТА ЗА СЪСТАВЯНЕ НА СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ С ИНСТАЛИРАНИ ОТ НЕГО ХОРА В МВР ,НАП И ДАНС!

118

д

преди 2 години

Да видим сега, каква ще е опорната точка на герберските тролчета по сайтовете и на герберските говорители( бичето, тъпият поглед и миткалоото). Ще е нещо, тъпо като тях, което ще пеят по всикчи медии денонощно. Но бай Ставри чака, и каскета не може да им спаси вожда.

117

оставка мутро

преди 2 години

Като реаботите прокуратурата, защо не казахте кой е действащият политик, който е намазал филията и от двата края. Или викаш, за " шефа" или хубаво или нищо. ***. Оставка мутро, веднага.

116

SHEFA

преди 2 години

ГЛЕДАМ И ЗАМ 0БЛАСТНИТЕ УПРАВИТЕЛИ ГИ П0ДМЕНЯТ- ПРАВИЛН0 Т0ЧН0 ТАКА-ДА СЕ ИЗЧЕГЪРТА Д0 ДЪН0.

115

Анонимен

преди 2 години

До До 118Спомням си,че още няколко години преди да фалира КТБ,финансов анализатор беше обяснил подробно,какви рискове крие концентрирането на огромен държавен капитал и производствен такъв в подобна банка.Най-интересното,че тази концентрация на капитал е законово уредена и със задължителен характер от маймуните покрай първото правителство на Толупа!Интервюто беше,ако не се лъжа в Уикенд или някакъв подобен вестник!

114

Анонимен

преди 2 години

Цял свят знае, че Гешев е протеже и пудел на пеевски и няма морал, смелост и доблест да си подаде оставката. Може само да работи по поръчка и да е готов на всичко, за да остане да живее в Бояна. Как да го наречеш, че да не обидиш България това същество? Трябваше да е вече с качулка, с белезници, в тъмна килия, между двама дебелаци на койката. Този, който Гешев е карал да записва Миню, скоро ще записва него

113

астора

преди 2 години

Дабре де можели друта дьржава да ни казва кои са ни разбойниците. А наште ДАНСК -ПОЛИЦИЯ И ПРОКУРАТУРА НИЩО ДА НЕ ЗНАЯТ. Та те работат с пари от бьлгарския данакоплатец.

112

До 118

преди 2 години

виж,КТБ беше пирамида ,никога не е била реална банка,но с високи лихви за заблуда.Сигналите на Пеевски за състоянието на КТБ се оказаха верни.Но оттам нататък започнаха схемите за придобиване на активи чрез квесторите, защото закона за несъстоятелността както е сътворен го допуска!

111

Читател

преди 2 години

Гешефта "разследвал"четиримата с наложена санкция от САЩ.Къде е петият,или за него ти си глух и сляп.Задават се много черни, дълги дни,с малко хляб.Ще се разбягате, като диви прасета из гората.Много мастило ще изпишете,докато отидете на "гости" на бай Ставри.Идват дни,когато милиардите ще станат дребни български левове.Никой не си е тръгнал от този свят със шкафчето пълно с милиони левове,пари колкото за един милион изнемощели български пенсионери."Демократи,"патриоти",Господ гледа и наказва!

110

Хаха

преди 2 години

Абе тя прокуратурата разследваше и КТБ, ама какво от това?И на малките деца е ясно, че най-напред трябва да се прочисти прокуратурата от лай**та.

109

заглавие

преди 2 години

Euractiv: САЩ разчистват българската мафия!

108

До 116

преди 2 години

Гешев е предложение на Прокуратурата в РБ,не на правителството.Имаше публичен дебат в ВСС и избран от ВСС с мнозинство.Какъв човек на Борисов?Само хората на Прокопиев като Панов и още една съдийка бяха против.

107

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117Да бе, само Гешев не видя Пеевски в аферата с КТБ.

106

Анонимен

преди 2 години

До 116Не го,защото кръга Капитал е пуснал публикации само в САЩ,но не към прокуратурата в БГ за Пеевски.Така,че тези които са действали зад гърба,да си внесат данните където трябва стига да са обективни!

105

Анонимен

преди 2 години

Нашите разследвали 4-*** от 6-та. Гешев не е пипнал само хората на ДПС -Пеевски и Желязков. Както виждаме, няма и намерение да ги пипне. Все пак те го инсталираха там, където е сега - инструмен на бог.

104

До 83

преди 2 години

Около Пеевси има различни схеми за влияние,но прави впечатление,че точно в доклада на САЩ няма конкретика с доказателства,липсва яснота.По скоро в стила на капиталци изпращачите опоненти е сътворена една какафония с предположения.Нямам предвид че Пеевски е чист,но като се знае кои са прокопиевци.Техните НПО- та с грандове от американски фондации водят клеветническата кампания срещу БГ,стигнаха до македонско малцинство и други измишльотини,защото не се проверяват фактите надлежно изнесени от НПО

103

чувам,

преди 2 години

че успелите български политици се питали един друг 'ти кога намправи първия милиард'. после се чудете за 44та и кланетата.

102

Анонимен

преди 2 години

Борисов и Каскета заслужават смъртно наказание, но заради ЕС не можем да ги осъдим като върнем смъртното наказание за особено големи държавни престъпния. Гешевите и борисовите убиваха хора и за това ще бъдат осъдени. Да не си мисли прокурче Х че не знаем за връзките му с пернишки главорез У. НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ ДА ВИДЯ ГЕШЕВ ЗАД РЕШЕТКИ