201

Анонимен

преди 2 години

КЪсно е, либе, за китка. Прокуратурата се опитва да змаже нещата около премиера, бившия финансов министър и чрез нови обвинения към Черепа да прикрие своето мълчание относно спалнята в Бояна,рекета спрямо В.Б.,конфискуването на официално узаконената сбирка антични предмети,разправата с избрана от СпП част от олигарсите, с Иванчева и Петрова,заглъхването на скандала с Илчовски и Иван пилето и мн.др. Мисля, че няма да се получи.Късно е и ако Европрок. Кьовеши се включи ни очакват интересни събития

200

хигиена

преди 2 години

Все ще се сбърка някоя запетая и нищо няма да стане.Само метеж, с учебници по право не става.

199

Анонимен

преди 2 години

Дали ще искочи заека

198

Анонимен

преди 2 години

Има един сега действащ който иска да променя пътя-казаха САЩ

197

Анонимен

преди 2 години

Червени+престъпници правят протест срещу съдебната система а оня да българиия иска направо да ги сготви

196

Анонимен

преди 2 години

Браво Гешев корумпираните в затвора има и още много

195

Dinosaurus

преди 2 години

Къде са Мая, остатъка от триото, Лодкаря и протестърите??? Нещо много тихо стана!Къде е съоснователката на партията на Божков? Сетихте ли се, че той почти влезе в саботираното от Радев НС, но не се появи в Б-я? Сетихте ли се, че и сега "оглавява листи" но от Дубай? А на Сл.Тр. шахматистката сетихте ли се чие протеже е? Кво стана с "долу Гешев"? Зеления чорап що мълчи? А Б.Раш? Само Сл.Тр. демонстрира поредния слугинаж, щото разчита на публиката от концертите си в САЩ. Ало, изчегъртачите?

194

до #197

преди 2 години

Баба Веса - живият паметник на Столичния инспекторат, вече е 4-а година пенсионер и другарката учителка по руски Фандъкова се готвеше преди 3 години да я маха, но се намеси един бивш седесар, внукът на ген. Заимов, който застана зад Веса и проглуши софиянци с твърдението, че В.Г. е най-добрият чиновник в Инпектората. Тази дама вече е с деменция - на години и доста понапреднала старост, но очевидно ще се пенсионира заедно с баба Ванче Ф.

193

1

преди 2 години

До Читател,он не може да разбере,че за стотинки,никой не го пита,хората се интересуват,колко левове и евра ,е взел,не мога да разбера,хамериканците,и за тях ли не е важно,кой е взел парите,а поважното за тях кой ги е дал,също като каскетов,който търси човека ,който направил снимките с чекмеджето и кюлчетата,а не собственика на чекмеджето и кюлчето

192

Читател

преди 2 години

Стотинка български пари не съм откраднал.Аз работя с евро,благородни метали и прочие.Вярно,"спестих" около четири милиарда,но през последните години ,аз наблягам на филийката хляб с масалце върху нея е червен пиперец.В градината на Банкя отглеждам лук,чесън,картофи,имам смокиново дърво,зарзали,не ходя на пазар,с което си помагам на семейния бюджет.Бог да пази България,бих казал аз,а за золумите, бай Ставри е хаберлия и ще посреща скоро скъпи, богати гости!

191

Анонимен

преди 2 години

193 На такивапростаци, като теб трябва да им се забрани, да ползват компютъра. Вдигни копито от клавиатурата.ата и не цапай в нето. Затова и вождовете ти губят на избори, и все гледат, да се доберат до властта, през задната врата. Руските слуги, в ъгъла, където ви е мястото.

190

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата трябва, да продължи, да разследва Елена Йончева, за пране на пари и злоупотреба с държавни средства. Тя вече побърза, да се нареди в групата на честните и неподкупните, които борят корупцията, което е якакъв театър на абсурда.

189

Анонимен

преди 2 години

Кой /кои / ли е политикът взимал подкупи от Божков . Да правилно е да се разследва . Американците скоро ще ни кажат .

188

Qanon

преди 2 години

Сега мафията ще разследва сама себе си, ще се самоосъди и ще се самозатвори...

187

AZP

преди 2 години

Змията е най-отмъстителна, когато е настъпена смъртоносно, а тогава хапе всичко и всеки пред себе си.Това се случи и в България след доклада от САЩ, но само Гешев +честните прокурори и честен съд могат и трябва да извадят отровните й зъби.Време е всеки престъпник да бъде осветлен и да си получи заслуженото, независимо какъв държавен пост заема или е заемал до сега.Крайно време е България да стане нормална държава-без Радевци,Трифуновци, Догановци,Мая-маноловци, без задкулисия,без корумпирани.

186

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата се втурна да замазва санкциите на закона Магнитски.И.Г. трябва да знае, че в този закон има санкции заради престъпления по нарушения на правата на човека, както процедираха в спецпрокуратурата и СНС, когато той беше шеф на СпП. Има и санкции заради умишлено бездействие при корупция от държавни служби, а изнесеното в медиите от спалнята на ББ и мълчанието на И.Г. е такъв пример.Струва ми се, че Черепа ще раздуха в САЩ нещата по натиска на ББ и Вл.Г. за ежемесечна такса "спокойствие"

185

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата на И.Г. не разследва Боце, когато в медиите публикуваха снимки на спалнята на ББ с тестета банкноти по 500 евро и две кюлчета злато и просто бяха задължени да сторят това. Боце по-късно призна пред кореспондент на немски вестник и каза, че личният му живот е пълен провал. Защо ГлПр замълча: защото ББ и С.Цацаров посочиха випусника на ВМШ за ЕДИНСТВЕН кандидат на този пост и прокурори и следователи гласуваха за него. Сред тях имаше завършили ЮФ на СУ. И.Г. ще става д-р, но в ЮЗУ.

184

Ще видим

преди 2 години

До Анонимен 185Нали сега след разкритията на щатите се видя кои са прес'тъпниците? Видя се още какви са спонсорите на "новите" , видя се също, че хранилката на Мая, на Славчо и на Радевци вече е запечатана. Ами сега? Ето защо властта им става фикс идеа, за да се хранят. В акцията видно са почти всички медии даже и БНТ. Изборите са тест дали сме народ или само население. Манипулации, фалшификации и др. каге'бейски хватки. Ще видим!

183

k.k

преди 2 години

Оставка каскет.

182

Няколко въпросчета

преди 2 години

Кой предложи Пеевски за шеф на ДАНС ?След кое прокурорско обвинение започнаха протестите срещу Гешев ? Кой висш държавник издигна юмрук в подкрепя на тия протести ?Кои известни политически лица взеха участие в тия протести ?Кого назначи за шеф на кабинета си служебният министър на Вътрешните работи ?"Човек" на кой висш държавник е служебният министър Бойко Рашков ?Ще изтрият ли ДНЕС тоя коментар ?