91

Анонимен

преди 2 години

До 102 Индия не може да бъде регионална сила ,камо ли световна!Държава която е била колония на Великобритания въпреки десетократно по-голямото население от британците не може да претендира за световна сила.

90

Анонимен

преди 2 години

е и китай не могат да подържат тоя приръст първо не могат да го изхранят второ нямат работни места за него

89

Анонимен

преди 2 години

До 93 Ха,ха,, застаряващото население "на Китай има 350 млн.хора до 20годишна възраст,а американците до 20год. са 80млн..Цялото население на Китай е 1,4млрда ,а на САЩ 330млн.Ясно е пред кой бъдещето господство на света.

88

Айнц цвай полицай

преди 2 години

Бе ти можеш и фалшиви пари да печаташ можеш и различни пари да използваш нямаш ли оръжие да браниш златото то просто няма да е дълго твое.

87

Анонимен

преди 2 години

За пари цели нации са затрити!

86

Анонимен

преди 2 години

До Айнц цвай полицай - За достатъчно пари, маката в кладенеца децата си хвърля. Имаш ли парите и властта, имаш всичко. Хората са просто марионеткаи, които с технологичният процес, само пречат в голямата си част. Затова в моемнта се очаква пон 95% редукция.

85

Анонимен

преди 2 години

Късно е, няма обратен път за САЩ. Късно е, всеки живее в китайски свят.

84

Айнцу Цвайнцу....

преди 2 години

за разлика от Япония обаче Китай имат АО.Та ситуацията е коренно различна защото за разлика от Япония Китай може да отговори.

83

За парата!

преди 2 години

За парата, на децата, си заслужава , да се продават сърцата!За парата важан е цената, продължава да диктувата тя нещта.Ако нямаш ти парички, ще понасяш само щетички!Ако нямаш ти парички, ще рониш само сълчички!За парата няма ни жената, ни родата ...За парата дарама е в кревата, винаги е над странта!За парата, живот се отнема!За парата, цел режим се сменя!Който не обича той парите, какво прави изобщо?Който не почита парите, с чоавек има ли общо?

82

Анонимен

преди 2 години

Китай ги изпуснахме, но все още могат да спрат Индия и Африка да станат велики някой ден, като САЩ ги бомбардира с термоядрено оръжие. По-рано трябва да се реагира.

81

До ГЕРБ

преди 2 години

Ами хайде като нямате нищо общо с Пеевски и ДПС, утре защо не ги обявите за незаконни? Ще спечелите от това. Защо не го правите?

80

Айнц цвай полицай

преди 2 години

парите са нищо без оръжие с което да ги пазишИмаш ли оръжие с което да пазиш денгите само не ми излизай със смешният лаф че ще викнеш полицияСамо робът няма оръжиеЗащо само Сащ са свободни и то някой щати щото имат патлаци

79

Анонимен

преди 2 години

САЩ и Великобритания убиваха цивилни и деца в Германия през ВСВ, а Русия се биеше честно срещу военните сили на Германия.

78

До Анонимен 92 -

преди 2 години

Разработка? Не пич, дават пари за да съботираш други компании.

77

Анонимен

преди 2 години

Важното са само парите. Другото са глупсоти. Важното са само нещата от арите, другото са долни лъжи/ Ванжото са колите, партитата и жените! За парите, само за парите, затова хроата узат и работят. Затова се движи Света. Ако нямаш ти парите, защо си жив сега? Защо да ходиш на училище, ако няма да купиш жилище? Ако няма пари, какъв е смисълът,ми кажи? Важноот са само и единствено парите, другото са глупостите на бедните комунисти!Който няма пара ... как ще познава света?

76

Анонимен

преди 2 години

Индия е бъдещето на света. Там населението се увеличава и има истински капитализъм и либертарианска икономика.

75

Анонимен

преди 2 години

До 90Нали знаеш как завърши кошмарът Япония ,същото го чака и Китай.

74

Анонимен

преди 2 години

Казвам ви спокойно китай са пътници населението им застарява необратимо а с тяхната ниска средна продължителност на живот доминацията им е невъзмножна

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 89 - Китай ли плащал яко пари?! АХАХАХАХ Взимат проекти, срещу влияние, изпълняват ги на 30% (като строителния им балон и сградите, пълни с картон и хартия, вместо бетон) и после другата страна по договора го...... Да не говорим, че до каквото се докопат, го крадат. Плащали били! Ти похарчи милиарди за разработки и ги пусни да ти го откраднат и да започнат да печелят на твой гръб, пък после обяснявай как давали пари. Китайската ком партия не дава, тя краде - дори от народа си.

72

Анонимен

преди 2 години

О уау ... и защо да не "клича тук", катоо съм си отворил на единия монитор на този сайт? Проблем ли е? И как ми видя акъла? Дипломите ли ми видя? 900 000 линии в Git ли ми видя? Маркетинговите кампании ли ми видя? И зщао толквоа искаш, да ми е "гадно" и да ме злепоставиш? не следава ли, да се раздваш, че твоят брат - българин, е успял поне малко в живота и може да се радва на малките неща?