131

Тома Биков

преди 2 години

Къде са Каназирева, Манев, Фидосова, Цветанов, Дариткова, Каракачанов, Щаба? Този Борисов ги използва като тоалетна хартия и ги пуска в канала с двойната вода... не ми е жал, защото са си го избрали, но все пак... не съм животно... горките хора. Дали от глупост се доверяват, дали ги лъжат с пари... голяма мистерия. Как така си погазваш името за 20 гроша. Това е гнуcно.

130

АБЕ?Къде е ДАРИТКОВА

преди 2 години

Отече ли в канала?

129

kolega

преди 2 години

На стената любим портрет. Мечтата на Буби Корумпето

128

Брежнев

преди 2 години

Еййй, ама голям симпатяга си ти бе, направо ми иде да те разцалувам !

127

До 140

преди 2 години

Ей, ама много си прав, да ти кажа !

126

Анонимен

преди 2 години

Бойкот за тия!

125

Джо

преди 2 години

Виждаме ги - комунистическа човеконенавистна и престъпна диктатура. Оживяла 1984!!!

124

Анонимен

преди 2 години

Китай са велики.

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 146И защо им е на Китай да напада Русия?Апропо доколкото знам Китай има опит в тази посока от който са си направили верните изводи.

122

Анонимен

преди 2 години

Япония и Корея са Китай през 60-те и 80-те крадливи ходеха по западни лаборатории и фабрики на обмен и крадяха а някой емигрираха просто на смалър скейл

121

Сглобячев

преди 2 години

Китай е работилницата на света и най-вече на САЩ, които им предоставят технологии, обучават техни кадри и... толкоз. Китайците са нация като другите азиатци - руснаците. За разлика от "нашите руски братя", китайците поне могат да сглобяват. Япония и Южна Корея са нещо съвсем по-друго от въшлясал Китай.

120

Анонимен

преди 2 години

Китай нямат шанс при евентуална война с Русия

119

Анонимен

преди 2 години

Че западняците са пословично прстиТова че са направили 100 опита и извели статистически зависимост между две променливи благодарение на реактивите които имат за да направят опита дължащи се на нефтени полета в Алжир не значи нищо.Затова са и пълни с црни щото са ограбвали Африка и с гзвете си но сега и плащат с гзвете си буквално а отскоро плащат в натура и на китайците.

118

Хуа

преди 2 години

Защо янките им пускат санкции на фирмите? Защото ги е страх.Вс.

117

Анонимен

преди 2 години

Мечо Пух може много неща да иска, но китайското общество е дотолкова счупено и повредено вече от цялото издевателство върху него, че очаквам големи сътресения там. Пропагандата още държи, но още малко санкции и напускащи компании и Си ще види зор от собствения си народ, който ще го пита кво да ядем?.

116

До Анонимен

преди 2 години

Русия се биеше срещу западна Европа която я нападна, а не само срещу Германия, Германия и Хитлер бяха по скоро използвани срещу Русия.

115

Китай ясно ама....

преди 2 години

въпроса е че западняците се оказаха по прсти отколкото си мислехме 89-та щом чайниците ги въртят

114

Е

преди 2 години

Той може да си иска, то и аз искам много работи !

113

Анонимен

преди 2 години

До "До 129" - Китай не инвестира в никого. Там цари законът на джунглата, а населението е толкова егоистично и озверяло, че за щяло и нещяло се избиват на улицата и никой нищо не прави, полицията си затваря очите. Китай инвестира САМО в пропаганда - в западни медии, в интернет ***, в глупави западняци, които ползват да повтарят като папагали това, което им напишат. Инвестирали били...

112

Анонимен

преди 2 години

И как все тия талантливи деца все на хора от комунистическата партия се оказватКакто тук навремето все децата на партиините дейци бяха все "талантливите"