151

До другарят Си

преди 2 години

Отворено писмо: Другарю Си, като си толкоз настафирчен що не запази на твоя територия предателят Сноудън, не му даде гражданство или перманентно присъствие и от какво те беше страх, та го хариза с вси чепици и багажлъци на товаришча Путина ? Май страхът от САЩ хлопа под крачката ти и отзад.

150

Анонимен

преди 2 години

Тоя *** да не се прави на ударен, ами да признае за издънката в сигурността на лабораторията в Ухан и Института по вирусология ,който се намира в същият град.А СЗО да спрат да се държат като ВЦЕПЕНЕНИ , когато се иска раз8следване на инцидента в Ухан.Щели да разследват в Италия.. Де гиди мазмантии...Значи в Италия може , пък в Китай не може ... А?

149

Анонимен

преди 2 години

Да пуснат още два-три вируса и светът ще е в краката им.

148

анонимен

преди 2 години

Си малкото име ли му е или фамилията? Наистина не ми е ясно, а в статията го наричат "Си", все едно да говорят, че "Джо" (Байдън) иска нещо си.

147

Анонимен

преди 2 години

Китай е номер едно в света.

146

Анонимен

преди 2 години

До180 Веган КитайНе са виновни те а ТЕЗИ дето пуснаха вируса при тях. Светът знае КОЙ го пусна но мълчи и се прави на ударен , а знае и кой е създал и патентовал преди десетина години корона вируса.

145

Анонимен

преди 2 години

Китайците, че са ок е ясно от преди 10 години, когато в почти всички големи градове, като видиш скъпа кола и вътре азиатец. Жалко за българите, че животът им мина в празни надежди и гласувания, кой да усвоява.

144

Веган Китай

преди 2 години

Като спрат да ядат всичко де що мърда, тогава да искат нещо. Промениха цялата живота на цялата планета само щот някой обича да муца гризачи. И "големите" сили си траят. Няма санкции за Китай. Китай оставят ракета да падне, където ида е било. Неконтролируемо. Светът му е все тая. Излизат доказателства за извънземните, на светът му е все тая. Ким Кардашиян си купила нова рокля, света полудява... *** ти долното племе сме

143

Анонимен

преди 2 години

Пропаганда или не, Китай става първа икономическа сила в света. Затова краварите се опитват да ги смажат със санкции, но няма да стане.

142

Пешев

преди 2 години

Няма как да стане...никой не уважава комунисти и диктатори...

141

харашой

преди 2 години

Президентът Си Дзи Пинда като лидер на страната Китай трябва да плати на света не по-малко от 10 трильона долара за Ковид пандемията

140

Анонимен

преди 2 години

СоциализЪма и комунизЪма ще победят..................другаря Си си знае работата!!!

139

Анонимен

преди 2 години

Голяма симпатяга е другаря Си...............да е жив и здрав и да командва Китай още поне 100 години!!!

138

До Короната 171

преди 2 години

Китайците не са виновни............корона-вирусът е направен в западна лаборатория......Англия или Франция...........даже американските учени го казаха!!Виновни са гадните ингелизи и надутите франсета!!

137

Короната

преди 2 години

е втори Чернобил! Червени изрр одди! Не дават достъп до лаболаториите в Ухан, пречат на разследването, а в началото лъгаха, че не се предава от човек на човек докато се разпространяваше в целия свят ... тука в БГ е пълно със слабоумници които още гласуват за БСП, даже сега съм сигурен, че Жан Виденов ще се намърда в парламента ...

136

Анонимен

преди 2 години

Да живеят всички БСП та по всички Земни кълбета!(начело с Мая)

135

пияница мистик

преди 2 години

Китай е един мравуняк, който работи много и съответно произвежда много. Но всичко е с цената на човешки животи. Там се бачка по 14 часа на ден за 5$, като се използва в много случаи и детски труд. Но това което много хора не могат да разберат, както и повечето дращещи комунисти тук е, че за да си водещ в света се изискват иновативни технологии. Не само да произвеждаш, а да измисляш. А това засега само САЩ го могат. Китай дори им открадна чертежите за изтребител 5-то поколение :)))

134

Анонимен

преди 2 години

Китай е едната от трите суперсили...............това е ясно, заедно с Русия и САЩ!!!

133

Анонимен

преди 2 години

Да е жив и здрав другаря Си и да поведе целия свят, не само Китай...............към победата на социализма и комунизма!!!!

132

Striker

преди 2 години

А света иска да вижда тая жълта клоака Китай изпъстрена с ядрени гъби над Ухан, Лай-нян и подобните дупки! 18000 българи загинаха заради жълтата чума и една стотинка не платиха компенсация! Само ядрени гъби за тия!