445

Анонимен

преди 2 години

Божков нареди правителството на фигуранта както и каза.Наместиха се здраво и червените, те са много изгладняли,и провалени бизнесмени от кръга на Бойкикев и Манолова.Дс ви е честито.А полезните ***, които подкрепиха революцията на олигарсите да пият една студена вода.

444

бай Ставриентос

преди 2 години

Митов има "евро-атлантическа" насоченост. Предлагам да изкара 20 години курорт в Гуантанамо.

443

Анонимен

преди 2 години

много *** матрял. за нищо не става и на запад да избега - пак е назад.

442

само затвор

преди 2 години

Унищожижа държавата завинаги .

441

мишо

преди 2 години

ГЬОН СУРАТ ВСИЧКИ СА ТАКИВА ОТ ГЕРБ ОГЛОЗГАХА ДЪРЖАВАТА А НИЕ СТОЙМ И МЪЛЧИМ ЕГАТИ РОБСКОТО ПЛЕМЕ

440

Анонимен

преди 2 години

на тоя му гърми оръдието на крайцера Аврора в кратуната

439

Т*ПИ.. ПРОТ*СТЪРИ..

преди 2 години

ПОДМИХТЕ ЛИ СЕ ЗА СКЪПИТЕ ГОСТИ ОТ СИРИЯ И АФГАНИСТАН, ПОКАНЕНИ ОТ МУТРЬО РАДЕВ.......... ТОЙ ВИ МИСЛИ ДОБРОТО БЕ,......... НАЛИ ТАКА...?

438

Щирлиц

преди 2 години

Млъкни бе,комсомолец недо.латен.

437

Анонимен

преди 2 години

Даниел Митов за Бойко Борисов през 2007-а: "Аз не съм милиционер и никога няма да бъда. Не съм мутра и никога няма да бъда. Не съм масажирал ушите на Тодор Живков и никога няма да бъда приятел с Георги Първанов."

436

Анонимен

преди 2 години

ОБИДА за всеки себеуважаващ се човек е да контактува с Тикви и Каскети.....Вместо да разследва ПОДСЛУШВАНИЯТА, "Автомагистрали", НАП, ПОКОИТЕ на Оня с ПЛАТЕНАТА ЛЮБОВ, Мата Хари и т.н., Каскета ВЪЗПРЕПЯТСТВА РАЗСЛЕДВАНИЯТА....КАСКЕТА и Тиквата трябвда бъдат арестувани ЗРЕЛИЩНО както Иванчева.ХУНТАТА не е по-силна от държавата.

435

Shark

преди 2 години

Наглеци! Не стига, че съсипаха всичко, вместо да се засрамят говоря простотииииии. На тези избори и 10% няма да вземе, защо няма да може да манипулирате!

434

Др Райт

преди 2 години

Лекувайте се момчета. Идете на психиатър. Имате със сигурност параноя...

433

алоо , ГЕРБ !

преди 2 години

До ЩАБА НА РАДЕВ...Не ви ли е срам от резултатите които постигнахте :Най-бедни и най-корумпирани в ЕС , и 1-ви по СМЪРТНОСТ ???Къде се скри вожда , партизанин ли станЪ !

432

*/*

преди 2 години

из интервю на Даниел Митов пред "Дневник"2007 Какво най-добро можете да кажете за Бойко Борисов?.." Полага респектиращи усилия да прочете книгата "Пиратът папа", с което не пропуска да се хвали вече втора година. Какво най-лошо можете да кажете за Бойко Борисов?Не е нужно да казвам нищо, просто трябва да го оставим той да говори. Какви са според вас разликите между ДСБ и ГЕРБ? Аз не съм милиционер и никога няма да бъда. Не съм мутра и никога няма да бъда..КО НЕЩО Е ЖИВОТА...

431

Митов, Митов

преди 2 години

Не си губи времето тука, не е за твоето ниво. Зарежи ги уфсете и си устройвай живота навънка.

430

АнонимеН

преди 2 години

г-н митов вие какво правихте 12 г.? Сложихте разни калинки и не.......ци на високи постове и сега им сърбаме попарата.

429

факт!

преди 2 години

БОРИСОВ е най-големият ПАРТИЗАНИН в моментЪ , г-н Митов , не се излагайте , най-големият партизанлък е в ГЕРБ , най-вече с НЕПЛАТЕНИТЕ ОТПУСКАРИ !!

428

Кимон Георгиев

преди 2 години

Как се извършва преврат срещу партия, която не е на власт? Митов, масажираш ли ушите на Бойко или насочваш усилията си към други части?

427

Вучич ни вика

преди 2 години

Смешна малка държава.

426

Анонимен

преди 2 години

Направо ума не може да приеме за какви злоупотреби става въпрос и за какви кражби. Нали се сещате, че на всички ще им се размине в крайна сметка, но поне да се разкарат.